cat "noroc" sa ai...?
salutari tuturor posesorilor de colt!!! abia am intrat si eu in clubul "coltistilor" , si vroiam sa va spun si voua ce s-a intamplat.. masina are doar 1100km si azi a fost prima ei zi in bucuresti. cum toate erau prea frumoase, intr-o parcare, s-a gasit unu sa iasa cu masina fix in aripa mea dreapta spate, ca doar NA era prea noua... sper ca asta sa insemne ca s-a spart ghinionul si nu ca asta e prima intamplare de acest gen dintr-un lung sir de evenimente... am nervi la maxim si vroiam sa ma refulez cumva. saluatri inca o data si sper sa n-aveti parte de asemenea evenimente
Dragul nostru DrMorsa, iti inteleg pe deplin nervii (desi sper ca ai reusit cu acest mesaj o DEFULARE, nu o REFULARE). Daca te consoleaza cumva, iti spun o vorba pe care am auzit-o de la un agent de asigurari: ?Pentru noi, există doar mașini care au fost deja sau vor fi lovite). Dacă poți, te rog să plătești cu ghinionul tău toate viitoarele ghinioane ale posesorilor de Colt, ca să nu se mai ?nt?mple niciunuia nimic...
Din sirul "cat noroc sa ai":
-Vineri, 22-05-2009:
Spalat masina pentru intalnirea de Sambata pentru Mitsubishi Adventure Day in apropiere de Galati.
-Sambata, 23-05-2009:
1)Inainte de plecare constat una zgarietura pe aripa stanga fata facuta 99% Vineri seara cu ghidon de bicicleta fetita 7 ani din vecini.
2)Evenimentul off-road avand loc prin niste coclauri (logic) am imprafuit rau de tot, pe drumul de acces, una bucata Colt spalat Vineri seara.
-Duminica, 24-05-2009:
Deplasandu-ma spre Mitsubishi Adventure Day, partea a 2-a, am facut poc cu o dacie 1310 la iesire din Sendreni. Supararea mea nu este ca am capota putin infundata, un far putin crapat si zgariat, si bara din fata f putin zgariata....nu... Supararea mea este ca ajungand intr-un final la acel eveniment Mitsubishi mi s-a furat antena radio, lucru pe care l-am constatat abia cand am ajuns acasa. Si una bucata antena Colt costa 170 RON. Sa le stea in gat! Am fost in piata si am luat una cu 15 RON care s-a potrivit in locul cu pricina si-mi functioneaza si radioul...
Oameni buni, ce sa va zic... nu puneti la inima pataniile cu masina... Cum imi zicea si taica socru (ca sa ma consoleze): "masina este o cheltuiala facuta pentru a avea ulterior mai multe cheltuieli."
-Vineri, 22-05-2009:
Spalat masina pentru intalnirea de Sambata pentru Mitsubishi Adventure Day in apropiere de Galati.
-Sambata, 23-05-2009:
1)Inainte de plecare constat una zgarietura pe aripa stanga fata facuta 99% Vineri seara cu ghidon de bicicleta fetita 7 ani din vecini.
2)Evenimentul off-road avand loc prin niste coclauri (logic) am imprafuit rau de tot, pe drumul de acces, una bucata Colt spalat Vineri seara.
-Duminica, 24-05-2009:
Deplasandu-ma spre Mitsubishi Adventure Day, partea a 2-a, am facut poc cu o dacie 1310 la iesire din Sendreni. Supararea mea nu este ca am capota putin infundata, un far putin crapat si zgariat, si bara din fata f putin zgariata....nu... Supararea mea este ca ajungand intr-un final la acel eveniment Mitsubishi mi s-a furat antena radio, lucru pe care l-am constatat abia cand am ajuns acasa. Si una bucata antena Colt costa 170 RON. Sa le stea in gat! Am fost in piata si am luat una cu 15 RON care s-a potrivit in locul cu pricina si-mi functioneaza si radioul...
Oameni buni, ce sa va zic... nu puneti la inima pataniile cu masina... Cum imi zicea si taica socru (ca sa ma consoleze): "masina este o cheltuiala facuta pentru a avea ulterior mai multe cheltuieli."