Salut,
Azi am reusit sa iau o prostie de bara, sau cum s-or chema acele 'borne' de ciment de prin parcari. Mi-am indoit bara spate si am spart un far de ceata (stanga).
Aveti idee cam cat costa sa inlocuiesc bara+farul spart?
Sau daca merg sa o repar (am inteles ca sunt niste dispozitivve special, inacalzitore, care ar putea indrepta. In acest caz, reparatie+far+vopsit, cam cat ar costa.
Pun si poze pentru o intelegere mai buna a situatiei. Orice sfat sau ajutor sunt binevenite. Nu am reusit sa pun inca poze cu ea intreaga si acum asta....
Va multumesc anticipat, iar daca am gresit topicul (am cautat dar nu am gasit nimic) rog redirectionare
Bara Spate + Far Ceata
- marius_lancer
- EVO I
Salutare,
daca rasfoiesti forumul o sa gasesti ceva experiente legate de avarii si costuri piese. Din pacate o asemenea masina nu se poate compara la servisare cu masinile nemtesti pt care gasesti piese facute de tertze parti (ieftine).
Mi s-a ridicat parul in cap cand am vazut ce preturi practica reprezentantele pt reparatii si piese. Cu ocazia asta am invatat sa cumpar de pe ebay.
daca rasfoiesti forumul o sa gasesti ceva experiente legate de avarii si costuri piese. Din pacate o asemenea masina nu se poate compara la servisare cu masinile nemtesti pt care gasesti piese facute de tertze parti (ieftine).
Mi s-a ridicat parul in cap cand am vazut ce preturi practica reprezentantele pt reparatii si piese. Cu ocazia asta am invatat sa cumpar de pe ebay.