Detectoare Radar
QUOTE (cix @ Apr 14 2009, 12:31 AM) Problema mea actuala este politia care sta cu radarul oprit la panda. Pe aia nu ii stie nici GPS-ul nici detectorul.
Pe aia ii cam stie CB-ul. Pana la urma asta e cel mai bun pachet de drumuri "grele": detector radar, GPS actualizat la zi si CB. In mod normal sansele sa te mai prinda cineva sunt aproape nule.
Pe aia ii cam stie CB-ul. Pana la urma asta e cel mai bun pachet de drumuri "grele": detector radar, GPS actualizat la zi si CB. In mod normal sansele sa te mai prinda cineva sunt aproape nule.
Nu poti sa te bazezi pe contestatie. Eu am facut si aveam cateva motive destul de grave pentru anularea procesului verbal. Cand venit sentinta scria ca solicitarea de anulare a procesului verbal a fost respinsa. Acum sunt la recurs. Pana la urma voi castiga, dar e atata umblatura, ca mai bine nu ajungi acolo. Apropo, contestatia merita doar daca e implicat si permisul; daca nu, mai bine platesti amenda.
- adrian lancer
- EVO I
Salut!Imi cer scuze moderatorilor daca sint off topic dar stirea are legatura cu radarele si pare a fi o veste buna.....sau nu!?
http://ziuadecj.ro/action/article?ID=24121
http://ziuadecj.ro/action/article?ID=24121
- adrian lancer
- EVO I
Eu as zice sa nu "puneti botu" la toate stirile astea. Sfatul meu este ca macar in dreptul radarului sa mergeti legal.
Eu anul trecut am patit ceva similar. A fost publicata o stire cum ca politia jud Prahova nu va mai procesa amenzile de la radarele fixe de pe DN1 si erau invocate niste motive de genul celor din articolul de mai sus. Foarte increzator am mers "normal" intr-o noapte de la Bucuresti spre Brasov. Surpriza a venit de craciun in posta: doua amenzi de radar.
Eu anul trecut am patit ceva similar. A fost publicata o stire cum ca politia jud Prahova nu va mai procesa amenzile de la radarele fixe de pe DN1 si erau invocate niste motive de genul celor din articolul de mai sus. Foarte increzator am mers "normal" intr-o noapte de la Bucuresti spre Brasov. Surpriza a venit de craciun in posta: doua amenzi de radar.
Tre sa-mi iau un detector, nu prea scump, dar bunut. Am luat primul radar sapt trecuta, in localitate 64, oras pe care-l stiu, dar ma gandeam la altceva si n-am fost atent ca stau fraierii, am accelerat sa prind urm semafor pe verde, eram cu L200 si m-au ars. 60ron in 48 ore si 2 puncte, jaf!
Ce-mi recomandati baieti? ma gandeam la un whistler?
Ce-mi recomandati baieti? ma gandeam la un whistler?