Incalzire oglinzi
- andreicepoi
- EVO I
In cazul in care ai pe maneta de control a stergatoarelor indicativul "AUTO", ai si senzor de ploaie. In cazul in care ai "INT" atunci ai doar reglare automata a vitezei stergatoarelor in functie de viteza de rulare.
Mai jos 2 snapshot-uri din manual.
[attachment=3730:Stergato...ermitent.jpg]
[attachment=3731:Stergator_auto.jpg]
Mai jos 2 snapshot-uri din manual.
[attachment=3730:Stergato...ermitent.jpg]
[attachment=3731:Stergator_auto.jpg]
- Fişiere ataşate
-
- Stergator_auto.jpg (34.44 KiB) Vizualizat de 7432 ori
-
- Stergator_intermitent.jpg (54.52 KiB) Vizualizat de 7436 ori
Am dat un search pe "goagal" si am gasit asta:
"Chiar ieri am montat incalzire in oglinzi la un Golf 4. Mentionez ca nu avea inainte asa ceva si oglinzile nu sunt electrice. Si-a cumparat doar sticlele.
Sticla avea rezistente in ea si avea doi papuci.
Am tras fire si le-am conectat la ele apoi le-am legat la butonul de dezaburire luneta.
Totul functioneaza perfect"
Banuiesc ca este mai greu sa gasesti oglinzi de Lancer, dar ai putea incerca sa vezi daca sunt pe site-ul de unde se face group buy-ul !.
"Chiar ieri am montat incalzire in oglinzi la un Golf 4. Mentionez ca nu avea inainte asa ceva si oglinzile nu sunt electrice. Si-a cumparat doar sticlele.
Sticla avea rezistente in ea si avea doi papuci.
Am tras fire si le-am conectat la ele apoi le-am legat la butonul de dezaburire luneta.
Totul functioneaza perfect"
Banuiesc ca este mai greu sa gasesti oglinzi de Lancer, dar ai putea incerca sa vezi daca sunt pe site-ul de unde se face group buy-ul !.
- conchistadorul
- EVO I