Casco Pentru Lancer
- andreicepoi
- EVO I
Eu urmeaza sa reinnoiesc la Allianz polita si am primit de la ei urmatoarea oferta:
Val asigurata 63490Ron
Fransiza 730Ron
Prima 4191 ron in 4 rate
RCa-594ron - 12 luni
In primu an am avut fransiza 1000ron si plateam aproape 1400ron la 3 luni.
Eu zic ca e bine.
Am mai primit si alte oferte de la diversi asiguratori insa ba nu aveau decontare directa, ba asigurau masina la o suma mult mai mica. Intradevar nu aveau fransiza insa prefer sa ma gandesc la situatia cea mai naspa.
Val asigurata 63490Ron
Fransiza 730Ron
Prima 4191 ron in 4 rate
RCa-594ron - 12 luni
In primu an am avut fransiza 1000ron si plateam aproape 1400ron la 3 luni.
Eu zic ca e bine.
Am mai primit si alte oferte de la diversi asiguratori insa ba nu aveau decontare directa, ba asigurau masina la o suma mult mai mica. Intradevar nu aveau fransiza insa prefer sa ma gandesc la situatia cea mai naspa.
salutare,
sunt un nou posesor de Mitsu Lancer 2008 si, luand masina noua, am cerut o mie de oferte de casco de pe la toti.
listez mai jos cam ce cotatii am primit (pt valoare aprox de nou 16.600 EUR) - ofertele sunt adunate cam in jur de 25.05.2009
Allianz - 1973 EUR, fransiza 0.5% din valoarea asigurata, minim 300 roni
Generali - 922 EUR, fransiza 100 EUR / eveniment
OTP - 900 EUR, fransiza 100 EUR / eveniment
Asiban - 947 EUR, fransiza 100 EUR / eveniment
BCR - 814 EUR, fransiza = ?
BT Asigurari - 803 EUR, fransiza 100 EUR / eveniment
Omniasig - 809 EUR, fransiza 100 EUR / eveniment
Sper sa va ajute lista asta
Eu personal am optat pentru ultima... sper sa fi facut o alegere buna
bafta
sunt un nou posesor de Mitsu Lancer 2008 si, luand masina noua, am cerut o mie de oferte de casco de pe la toti.
listez mai jos cam ce cotatii am primit (pt valoare aprox de nou 16.600 EUR) - ofertele sunt adunate cam in jur de 25.05.2009
Allianz - 1973 EUR, fransiza 0.5% din valoarea asigurata, minim 300 roni
Generali - 922 EUR, fransiza 100 EUR / eveniment
OTP - 900 EUR, fransiza 100 EUR / eveniment
Asiban - 947 EUR, fransiza 100 EUR / eveniment
BCR - 814 EUR, fransiza = ?
BT Asigurari - 803 EUR, fransiza 100 EUR / eveniment
Omniasig - 809 EUR, fransiza 100 EUR / eveniment
Sper sa va ajute lista asta
Eu personal am optat pentru ultima... sper sa fi facut o alegere buna
bafta
am citit thread-ul asta dar nu am reusit sa imi fac o parere... ce m-ar interesa este o asigurare casco, fara fransiza daca se poate.. sa fie ieftina si buna stiti ceva companii care ofera asta? sau vreun broker de asigurari din timisoara?
pe internet am incercat sa gasesc oferte dar nu cred ca sunt foarte concludente.. in afara de allianz unde m-a ajuns pretul pe la 1900 de euro de am zis ca nu vad bine cred ca va trebui sa imi deplasez posteriorul pana la fiecare firma in parte..
multumesc
pe internet am incercat sa gasesc oferte dar nu cred ca sunt foarte concludente.. in afara de allianz unde m-a ajuns pretul pe la 1900 de euro de am zis ca nu vad bine cred ca va trebui sa imi deplasez posteriorul pana la fiecare firma in parte..
multumesc