Lancer X Invite 1.5 MIVEC 109HP MT Negresa

Prezinta-ti Lancerul aici!
Scrie răspuns
SickneS
EVO I

Mesaj de SickneS » Mar Apr 28, 2009 11:09 am

arata demential. ala e rallyart da? pt ca mie mi se pare a evolution si nu cred ca e la fel circuitul

spor la treaba allexino, sa postezi si cateva poze dupa ce se termina lucrarea

Danyutz
EVO I

Mesaj de Danyutz » Mar Apr 28, 2009 11:44 am

E ralliart, doar ca e custom de la GP Sports(costa cam 1000-1200$) .. cred ca evacuarea la evo e la fel(pentru ca si evo are awd) .. fastcarjunkie ne poate ajuta

allexino
EVO I

Mesaj de allexino » Mie Apr 29, 2009 9:32 am

Am atasat un fisier .doc cu piesele ce au fost comandate. La unele sunt atasate si preturile, iar la altele inca astept confirmarea.

Speedy
EVO I

Mesaj de Speedy » Mie Apr 29, 2009 10:00 am

M-am uitat pe lista si iti spun asa din ce vad eu ce nu se merita.

Am impresia ca la ce ai scris acolo nu ai pus si TVA-ul, cel putin la piesele cumparate de la dealer. In fine, iti spun ce piese dupa parerea mea nu isi merita banii. Capacele de la oglinzi, poti pune folie imitatie carbon, iesi mult mai ieftin. La fel pe portiere: 105 euro pt ornament portiere carbon? Japca! La fel poti pune folie singur si daca te duce mai mult de 20 de euro mare minune, numai ca nu scrie lancer. Folie neagra protectie bara spate? Asta eu nu am inteles-o. Plus ca mi se pare ca arata oribil, dar la tine fiind neagra s-ar putea sa nu se observe. Cuva portbagaj la 85 euro? Iar japca. Acelasi lucru il vinde si themircea la bursa cu 150 ron sau ceva de genul.

shadow2blade
EVO I

Mesaj de shadow2blade » Mie Apr 29, 2009 10:08 am

Din curiozitate,care-i totalul ?

zimbet
EVO I

Mesaj de zimbet » Mie Apr 29, 2009 11:09 am

pai vei da o groaza de bani pt toate astea... sincer nici nu ma gandesc sa mai bag ceva in masina mea... mai bine strang bani de evo coupe...

allexino
EVO I

Mesaj de allexino » Mie Apr 29, 2009 12:21 pm

Nu stiu inca care este totalul (voi afla undeva saptamana viitoare), dar avand in vedere ca multe dintre ele vor fi decontate de o firma, ma astept ca, contributia mea financiara sa nu fie peste 4000 RON.
Daca nu exista posibilitatea sa achizitionez multe dintre piese in contul unei firme care nu ma obliga cu nimic pe mine din punct de vedere financiar, nu as fi luat toate astea din buzunarul meu!
Intentionez sa tin masina si pe viitor sa ii ofer si un turbo ca sa fie pachetul complet, dar asta pe la sfarsitul anului sper!

Oricum piesele ca valoare sar de 12000 lei.

Toate piesele vor fi comandate, iar dupa ce ajung toate, si vor fi vopsite cele care necesita asta, abia apoi vor fi montate pe masina! Toate odata!

L.E. Daca credeti ca am omis ceva pe lista respectiva sau stiti produse mai bune sau mai frumoase, sunt deschis la sugestii!

gabor13us
EVO I

Mesaj de gabor13us » Mie Apr 29, 2009 12:43 pm

eu mi-am luat cuva pt portbagaj cu 150 de lei TVA si transport incluse.
se potriveste perfect
are pe mijloc o portiune destul de mare antiderapanta care ajuta foarte mult
singurul inconvenient este ca...nu are sigla de mitsu (dar pot dormi noaptea destul de linistit)

goangaus
EVO I

Mesaj de goangaus » Mie Apr 29, 2009 1:16 pm

Foarte tare.
Acum sa nu te superi pe mine, dar eu de banii astia as fi facut buy-back cu Lancer 1.8 (sau RallyArt, vad ca ai cu ce ).

Danyutz
EVO I

Mesaj de Danyutz » Mie Apr 29, 2009 2:06 pm

Au mama, o gramada de chestii gen capace sticker`e le poti lua la pretu ala din carbon carbon, nu imitatie. Cauciucurile alea nu sunt cam mari 225, o sa-ti ridice masina si astfel o sa ai distanta de la roata la aripa imensa.

Scrie răspuns

Înapoi la “Lancerul meu”