Harta Romania
- Dobermanul
- EVO I
- Dobermanul
- EVO I
QUOTE (cix @ Mar 18 2009, 10:30 PM) Azi am primit adaptorul, am conectat HDD-ul la PC si a mers. A mers totul perfect. Ca sa citez o expresie de pe alt forum: "Thanks rcostin"
Nu stiu daca am inteles corect:s-a reusit umblarea in HDD masinii si introducerea unei harti astfel incat sa fie folosit GPS-ul in tara?
Daca da-rog detalii, adresa de mess pentru comunicare
Multumesc
Nu stiu daca am inteles corect:s-a reusit umblarea in HDD masinii si introducerea unei harti astfel incat sa fie folosit GPS-ul in tara?
Daca da-rog detalii, adresa de mess pentru comunicare
Multumesc
Salutare, incerc sa iau imaginea de pe FTP si la 3,99 Gb se blocheaza (am incercat de 2 ori din locatii diferite). Are careva idee care e problema ?
QUOTE (rcostin @ Feb 27 2009, 03:01 PM) Hartile noi pot fi updatate fara cheia hardware
Pentru cei carora le place lucrul manual:
Aveti nevoie de:
1. un calculator care sa ruleze linux
2. 45G liberi pe disk
3. discul pt deblocarea hardului de la MMCS
5. discul MMCSului
6. Un DVD de pe care s-a facut sau nu instalarea hartilor originale
Etape
1. Fisierele hd1.xxx, se copiaza pe hard disk
2. Se redenumesc hd1.xxx.gz
3. Se foloseste programul gzip pentru decomprimarea respectivelor fisiere
4. Se lipesc toate fisierele pentru a recrea imaginea de disc
5. Se monteaza imaginea respectiva in linux: mount hdimage /mnt/ -t vfat -o loop=/dev/loop0
6. E bina ca in acest moment sa efectuati o copie de siguranta a vechiului continut al partitiei de navigatie
7. Se copiaza fisierele din /mnt/ pe diskul MMCSului, pe partitia cu harti, peste cele vechi. Recycled si System Volume Information pot fi sarite. Am asumat ca hdd-ul MMCSului este deja deblocat
ATENTIE
Tot ceea ce faceti faceti pe propria raspundere. Daca din motive de neatentie/nepricepere/greseli (in)voluntare va alterati fisierele pe disk, sunteti singurii raspunzatori.
Pentru moment exista o imagine de disc in format tgz (~5.2Gb, single file) disponibila pe un server FTP care accepta 5 conexiuni aici
Se poate decompresa direct pe partitia de harti.
QUOTE (rcostin @ Feb 27 2009, 03:01 PM) Hartile noi pot fi updatate fara cheia hardware
Pentru cei carora le place lucrul manual:
Aveti nevoie de:
1. un calculator care sa ruleze linux
2. 45G liberi pe disk
3. discul pt deblocarea hardului de la MMCS
5. discul MMCSului
6. Un DVD de pe care s-a facut sau nu instalarea hartilor originale
Etape
1. Fisierele hd1.xxx, se copiaza pe hard disk
2. Se redenumesc hd1.xxx.gz
3. Se foloseste programul gzip pentru decomprimarea respectivelor fisiere
4. Se lipesc toate fisierele pentru a recrea imaginea de disc
5. Se monteaza imaginea respectiva in linux: mount hdimage /mnt/ -t vfat -o loop=/dev/loop0
6. E bina ca in acest moment sa efectuati o copie de siguranta a vechiului continut al partitiei de navigatie
7. Se copiaza fisierele din /mnt/ pe diskul MMCSului, pe partitia cu harti, peste cele vechi. Recycled si System Volume Information pot fi sarite. Am asumat ca hdd-ul MMCSului este deja deblocat
ATENTIE
Tot ceea ce faceti faceti pe propria raspundere. Daca din motive de neatentie/nepricepere/greseli (in)voluntare va alterati fisierele pe disk, sunteti singurii raspunzatori.
Pentru moment exista o imagine de disc in format tgz (~5.2Gb, single file) disponibila pe un server FTP care accepta 5 conexiuni aici
Se poate decompresa direct pe partitia de harti.
Eu am instalat update-ul cu cei 10% din RO si cu tot ce mai continea el.
Mi-a fost de mare folos, ...dar la Ruse. Am nimerit chiar intr-o zi cu un raliu prin oras si a fost foarte usor sa ocolesc zona "afectata"!
In rest nu prea l-am folosit.
Cautand in POI in Bucuresti la litera "P", primul rezultat returnat este "Porsche Romania"
Mi-a fost de mare folos, ...dar la Ruse. Am nimerit chiar intr-o zi cu un raliu prin oras si a fost foarte usor sa ocolesc zona "afectata"!
In rest nu prea l-am folosit.
Cautand in POI in Bucuresti la litera "P", primul rezultat returnat este "Porsche Romania"
- cornelcapa
- EVO I