Vand Tavite (tavi) Portbagaj, Presuri, Bandouri Laterale Etc
Salut!
chacha - in viata reala... ( ) bleumarin-ul cusaturii ar fi cam la fel cu bleumarin-ul din poza ce-ai pus-o tu cu interiorul Carismei tale.
Ar semana cu poza 1 din cele pe care le-ai pus tu.
Daca pun si tavita de Logan in acelasi colet, ai livrare gratuita si inca 10 ron reducere la covorase.
Mircea
chacha - in viata reala... ( ) bleumarin-ul cusaturii ar fi cam la fel cu bleumarin-ul din poza ce-ai pus-o tu cu interiorul Carismei tale.
Ar semana cu poza 1 din cele pe care le-ai pus tu.
Daca pun si tavita de Logan in acelasi colet, ai livrare gratuita si inca 10 ron reducere la covorase.
Mircea
Pai mergem pe viata reala si o coasem cu bleumarin (plus multumesc pentru rabdare , atatia clienti, atatia pasaroi). Rezumat: presuri gri inchis + bleumarin, un set de prindere la sofer + tavita logan sedan. Toate intr-un colet. Da-mi un semn cu un timp estimat de livrare cand poti.
Duminca frumoasa (cat a mai ramas din ea )...
Duminca frumoasa (cat a mai ramas din ea )...
Mi-au sosit presurile pentru Matza si tavita de portbagaj de Logan. Sunt multumit de ele, poate la presurile din fata mergeau cu suprafata putin mai mare in partea frontala insa e bine si asa. Imbinarea de culori este exact cum mi-am dorit.
Multumesc Mircea!
Atasez doar poze cu presurile de Matza, nu cred ca e cineva interesat de Logan
Multumesc Mircea!
Atasez doar poze cu presurile de Matza, nu cred ca e cineva interesat de Logan
Salut!
chacha - Iti multumesc ca ai cumparat inca o data de la noi!
Cat despre presuri, acum m-am prins ce ziceai la telefon despre marime...
Uita-te si cum sunt profilate. Nu e voie - nu se aproba matritele altfel - ca presurile sa ajunga dincolo de locul in care ajung pedalele in pozitia maxim apasat. Sunt niste regulamente privind siguranta - se presupune ca ar fi posibil sa se agate pedalele in covorase etc etc.
La inceput am pus si noi problema la fabrici, atat la asta cu mocheta, cat si la cele cu covorasele de cauciuc pana ni s-a explicat...
Mircea
chacha - Iti multumesc ca ai cumparat inca o data de la noi!
Cat despre presuri, acum m-am prins ce ziceai la telefon despre marime...
Uita-te si cum sunt profilate. Nu e voie - nu se aproba matritele altfel - ca presurile sa ajunga dincolo de locul in care ajung pedalele in pozitia maxim apasat. Sunt niste regulamente privind siguranta - se presupune ca ar fi posibil sa se agate pedalele in covorase etc etc.
La inceput am pus si noi problema la fabrici, atat la asta cu mocheta, cat si la cele cu covorasele de cauciuc pana ni s-a explicat...
Mircea
QUOTE (themircea @ May 5 2009, 07:23 PM) Uita-te si cum sunt profilate. Nu e voie - nu se aproba matritele altfel - ca presurile sa ajunga dincolo de locul in care ajung pedalele in pozitia maxim apasat. Sunt niste regulamente privind siguranta - se presupune ca ar fi posibil sa se agate pedalele in covorase etc etc.
Mea culpa
Multumesc si eu inca o data.
Mea culpa
Multumesc si eu inca o data.