Probleme New Lancer. Discutii. Dezbateri.
am avut o cheie pe masina..toata usa fata si a iesit aproape in totalitate, la un polish.cei de la service mi-au spus ca problema nu e numai la calitatea slaba a vopselei, dar si ca au facut "economie" dand 1 singur strat de vopsea si 1 strat sau 2 de lac. ce-i drept, inainte aveam urme de la pietricele pe bara din fata, iar acum, dupa accident, bara revopsita si cu 3 straturi de lac, nu mai am probleme. am intrebat omu ce sa fac sa mai dau un strat de lac pe toata masina...si mi-a zis ca nu prinde bine decat daca matuiesc toata masina..scump nu e, dar trebuie revopsita in totalitate..omu mi-a zis si cum sa fac asta..cu o bucata de lemn mai moale, placaj, ceva.. sa zgarii masina din fata pana in spate..si pe casco sa o revopsesc la el.. ca imi da 2 straturi de vopsea si 3 de lac..
asa ca deocamdata astept sa se zgarie... nu pot sa zic ca ma bucur cand mai vad cate o zgarietura, dar nici nu ma dau cu capu de pereti..oricum au aparut paianjeni..nu mai e la fel ca nou nouta. dinainte sa ridic masina imi luasem setu ala de intretinere de la teleshopping(de cica tragi cu pusca in tabla si se curata) si acum folosesc doar pentru curatarea pielii.
asa ca deocamdata astept sa se zgarie... nu pot sa zic ca ma bucur cand mai vad cate o zgarietura, dar nici nu ma dau cu capu de pereti..oricum au aparut paianjeni..nu mai e la fel ca nou nouta. dinainte sa ridic masina imi luasem setu ala de intretinere de la teleshopping(de cica tragi cu pusca in tabla si se curata) si acum folosesc doar pentru curatarea pielii.
O recomandare pentru protectia vopselei:
De fiecare data cand duceti masina la spalatorie, cereti si o ceruire. Se face rapid cu ceara lichida, e de mantuiala, stiu asta, dar costa putin si ofera totusi un grad sporit de protectie. Cel putin cand vrabiutele isi exprima aprecierea fata de Lancere si acorda cocoratii , sunt sanse sa nu ramana urme permanente dupa doar cateva ore!
De fiecare data cand duceti masina la spalatorie, cereti si o ceruire. Se face rapid cu ceara lichida, e de mantuiala, stiu asta, dar costa putin si ofera totusi un grad sporit de protectie. Cel putin cand vrabiutele isi exprima aprecierea fata de Lancere si acorda cocoratii , sunt sanse sa nu ramana urme permanente dupa doar cateva ore!
QUOTE (Lancerlot @ Apr 17 2009, 11:32 AM) O recomandare pentru protectia vopselei:
Lancerlot ..aici te contrazic din pacate. pe mine ceara nu m-a ajutat prea mult la faza asta
Sau se poate sa fi fiost mai rau daca nu foloseam ceara, asta intr-adevar nu stiu
Lancerlot ..aici te contrazic din pacate. pe mine ceara nu m-a ajutat prea mult la faza asta
Sau se poate sa fi fiost mai rau daca nu foloseam ceara, asta intr-adevar nu stiu
eu ii dau cu ceara la fiecare spalare si am niste semne pe masina de la vrabiute si alte cantatoare de imi vine sa-mi cumpar o pusca si sa trag in toti copacii.
nu cred ca ceruirea are vreun efect asupra " decoratiilor " de pasari.
oricum daca cineva are vreo solutie impotriva acestei probleme il rog sa o spuna pe forum.
nu cred ca ceruirea are vreun efect asupra " decoratiilor " de pasari.
oricum daca cineva are vreo solutie impotriva acestei probleme il rog sa o spuna pe forum.
- shadow2blade
- EVO I
Solutia este ca de fiecare data cand observati "norocul " pe masina , sa curatati cu apa si un servetel. Cat mai multa apa inainte si in timp ce stergeti , pentru a evita zgarieturile acelea mici .
Un pet de 2 l si cateva servetele in portbagaj va scutesc de neplaceri .
Pentru calitatea vopselei , inca o data se poate "multumi" stafului mitsubishi motors .
Un pet de 2 l si cateva servetele in portbagaj va scutesc de neplaceri .
Pentru calitatea vopselei , inca o data se poate "multumi" stafului mitsubishi motors .