Probleme New Lancer. Discutii. Dezbateri.

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Noul Mitsubishi Lancer
Scrie răspuns
Dudu
EVO I

Mesaj de Dudu » Vin Apr 17, 2009 3:31 am

am avut o cheie pe masina..toata usa fata si a iesit aproape in totalitate, la un polish.cei de la service mi-au spus ca problema nu e numai la calitatea slaba a vopselei, dar si ca au facut "economie" dand 1 singur strat de vopsea si 1 strat sau 2 de lac. ce-i drept, inainte aveam urme de la pietricele pe bara din fata, iar acum, dupa accident, bara revopsita si cu 3 straturi de lac, nu mai am probleme. am intrebat omu ce sa fac sa mai dau un strat de lac pe toata masina...si mi-a zis ca nu prinde bine decat daca matuiesc toata masina..scump nu e, dar trebuie revopsita in totalitate..omu mi-a zis si cum sa fac asta..cu o bucata de lemn mai moale, placaj, ceva.. sa zgarii masina din fata pana in spate..si pe casco sa o revopsesc la el.. ca imi da 2 straturi de vopsea si 3 de lac..
asa ca deocamdata astept sa se zgarie... nu pot sa zic ca ma bucur cand mai vad cate o zgarietura, dar nici nu ma dau cu capu de pereti..oricum au aparut paianjeni..nu mai e la fel ca nou nouta. dinainte sa ridic masina imi luasem setu ala de intretinere de la teleshopping(de cica tragi cu pusca in tabla si se curata) si acum folosesc doar pentru curatarea pielii.

SickneS
EVO I

Mesaj de SickneS » Vin Apr 17, 2009 9:53 am

Dudu o idee buna
am revopsit si eu spolerul fata si tine mult mai bine ...
cred ca aplic si eu metoda

santto
EVO I

Mesaj de santto » Vin Apr 17, 2009 10:29 am

cat costa sa o vopsesti asa cum trebuie ?

QUOTE (andrei @ Apr 16 2009, 04:01 PM) Mult prea mult ca sa renteze. Mai bine o colantare cu folie transparenta. N-ar trebui sa treaca de 800 de RON toata distractia.

poti sa recomanzi pe cineva?

andrei

Mesaj de andrei » Vin Apr 17, 2009 10:54 am

QUOTE (santto @ Apr 17 2009, 10:29 AM) poti sa recomanzi pe cineva?

Daca esti dispus sa vii in Iasi sau Suceava pentru asta, da. Pentru Bucuresti nu pot recomanda nimic, din pacate.

chacha
EVO I

Mesaj de chacha » Vin Apr 17, 2009 11:30 am

Pentru vopsire pot recomanda si eu la Bistrita, insa este reprezentanta la alt brand, nu la Mitsubishi.... Cei de la Lepsa cu care am discutat subiectul, au vazut la ce ma refer cand zic vopsire...

Lancerlot
EVO I

Mesaj de Lancerlot » Vin Apr 17, 2009 11:32 am

O recomandare pentru protectia vopselei:
De fiecare data cand duceti masina la spalatorie, cereti si o ceruire. Se face rapid cu ceara lichida, e de mantuiala, stiu asta, dar costa putin si ofera totusi un grad sporit de protectie. Cel putin cand vrabiutele isi exprima aprecierea fata de Lancere si acorda cocoratii , sunt sanse sa nu ramana urme permanente dupa doar cateva ore!

brooklyn
EVO I

Mesaj de brooklyn » Vin Apr 17, 2009 3:22 pm

QUOTE (Lancerlot @ Apr 17 2009, 11:32 AM) O recomandare pentru protectia vopselei:
De fiecare data cand duceti masina la spalatorie, cereti si o ceruire. Se face rapid cu ceara lichida, e de mantuiala, stiu asta, dar costa putin si ofera totusi un grad sporit de protectie. Cel putin cand vrabiutele isi exprima aprecierea fata de Lancere si acorda cocoratii , sunt sanse sa nu ramana urme permanente dupa doar cateva ore!

Lancerlot ..aici te contrazic din pacate. pe mine ceara nu m-a ajutat prea mult la faza asta
Sau se poate sa fi fiost mai rau daca nu foloseam ceara, asta intr-adevar nu stiu

nini
EVO I

Mesaj de nini » Mie Apr 22, 2009 8:23 pm

eu ii dau cu ceara la fiecare spalare si am niste semne pe masina de la vrabiute si alte cantatoare de imi vine sa-mi cumpar o pusca si sa trag in toti copacii.
nu cred ca ceruirea are vreun efect asupra " decoratiilor " de pasari.
oricum daca cineva are vreo solutie impotriva acestei probleme il rog sa o spuna pe forum.

shadow2blade
EVO I

Mesaj de shadow2blade » Mie Apr 22, 2009 8:25 pm

din cate am inteles,nici macar, trambitatul, WS Platinum nu face mare branza cand vine vorba de pasari....

BUGHY
EVO I

Mesaj de BUGHY » Mie Apr 22, 2009 9:24 pm

Solutia este ca de fiecare data cand observati "norocul " pe masina , sa curatati cu apa si un servetel. Cat mai multa apa inainte si in timp ce stergeti , pentru a evita zgarieturile acelea mici .
Un pet de 2 l si cateva servetele in portbagaj va scutesc de neplaceri .
Pentru calitatea vopselei , inca o data se poate "multumi" stafului mitsubishi motors .

Scrie răspuns

Înapoi la “Noul Lancer”