Probleme New Lancer. Discutii. Dezbateri.

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Noul Mitsubishi Lancer
Scrie răspuns
Adriancar
EVO I

Mesaj de Adriancar » Mie Apr 15, 2009 1:53 pm

1. Nu v-am citat pe Dvs. stimate The Hammer.
2. Am raspuns off topic la off topic subliniind vocabularul neadecvat .

Regret aceste imixtiuni off topic ,dar opinia care se creeaza cu privire la service-uri este inacceptabila .

DeBogdan
EVO I

Mesaj de DeBogdan » Mie Apr 15, 2009 2:04 pm

Multumesc pentru aprecieri Hammer.

Tocmai pentru rezolvarea problemelor amicului tau iti mai sugerez inca odata sa-l indrumi sa mearga la un service autorizat Mitsubishi, sa vada exact care e problema si sa obtina o rezolvare.
Modul de uzura precizat de tine poate fi fie de la cauciucuri fie de la geometrie. Cam atat pot sa ma pronunt pe baza informatiilor furnizate de tine.
Pentru o opinie mai in detaliu, posteaza, daca exista, fisa de geometrie sau constatarea de service.
Daca nu, trimite-mi un mesaj.

In final, multi km fara probleme tuturor, mai ales ca vin niste sarbatori.

nini
EVO I

Mesaj de nini » Mie Apr 15, 2009 10:18 pm

si eu zic ca tine de geometria rotilor care trebuie verificata intr-un service autorizat.
cu privire la tocirea cauciucurilor la 17000, 20000 km, asta ar fi culmea. hai ca la placutele de frana mai inteleg ca trebuie sa le schimb acum la 19000, desi mi se pare cam devreme totusi, dar la cauciucuri mi se pare inadmisibil sa le schimbi la 20.000. eu pana acum nu am avut probleme cu ele, ma deranjeaza doar zgomotul lor, dar acest aspect s-a mai discutat pe alte topicuri.

shadow2blade
EVO I

Mesaj de shadow2blade » Mie Apr 15, 2009 10:19 pm

Un cauciuc trebuie sa tina in jur de 40.000. Depinde mult si de stilul de conducere ales

santto
EVO I

Mesaj de santto » Joi Apr 16, 2009 8:52 am

salut ...

....

chiar astazi de dimineata am spalat masina si am inebunit de nervi pt ca pe aripi in jurul rotilor din fata au aparut puncte de rugina . cum dracu ( scuze admin) dupa un an si 2-3 luni de zile si 15000 km sa apara asa ceva la o masina de 18000 euro ( si japoneza ) .
nu mai zic ca zilele trecut un caine tampit a alergat prin cartier dupa masina si a dat cu gheara un portiera si binenteles caa luat vopseaua pana la tabla. am vazut si eu acum cat de ''EXTRAORDINAR DE SUBTIRE '' este vopseaua la aceasta masina . acum sunt ferm convins ca vopseaua data pe masina este data in bataie de joc ( stratul de grund dintre tabla si vopsea este foarte foarte subtire ) .
daca mai urmeaza si o problema mecanica ...sincer o tai cu drujba ca greieri am inceput sa am cate unul pt fiecare turatie .
pot spune ca este la capitolul vopsea mult mai praosta decat batrina doamna si este la ani lumina de un logan .

o sa fac niste poze sa vedeti si voi ......apropo mai are cineva problema asta?

teo_paul
EVO I

Mesaj de teo_paul » Joi Apr 16, 2009 3:18 pm

QUOTE (santto @ Apr 16 2009, 08:52 AM) nu mai zic ca zilele trecut un caine tampit a alergat prin cartier dupa masina si a dat cu gheara un portiera si binenteles caa luat vopseaua pana la tabla. am vazut si eu acum cat de ''EXTRAORDINAR DE SUBTIRE '' este vopseaua la aceasta masina . acum sunt ferm convins ca vopseaua data pe masina este data in bataie de joc ( stratul de grund dintre tabla si vopsea este foarte foarte subtire ) .
daca mai urmeaza si o problema mecanica ...sincer o tai cu drujba ca greieri am inceput sa am cate unul pt fiecare turatie .
pot spune ca este la capitolul vopsea mult mai praosta decat batrina doamna si este la ani lumina de un logan .

o sa fac niste poze sa vedeti si voi ......apropo mai are cineva problema asta?

Recunosc problema cu vopseaua...am pe portiera din dreapta niste zgarieturi de la o usa deschisa aiurea si pe aripa una mai urata...se vede grundul alb de dedesubt. Daca dai cu mana pe deasupra nu simti nimic, semn ca stratul de vopsea si mai ales de lac (!!!) e de domeniul micronilor...De zgarieturi serioase nu mai vorbesc, se vad ca dracu...
Si eu as da exemple mai vechi decat Logan-ul, am avut un Cielo acum n-shpe mii de ani, avea un strat de lac extraordinar. Pe masina aia nu am avut nicio zgarietura care sa nu iasa cu polish. Daca dai pe Lancer cu polish, ajungi la tabla.

Speedy
EVO I

Mesaj de Speedy » Joi Apr 16, 2009 3:23 pm

QUOTE (teo_paul @ Apr 16 2009, 03:18 PM) Recunosc problema cu vopseaua...am pe portiera din dreapta niste zgarieturi de la o usa deschisa aiurea si pe aripa una mai urata...se vede grundul alb de dedesubt. Daca dai cu mana pe deasupra nu simti nimic, semn ca stratul de vopsea si mai ales de lac (!!!) e de domeniul micronilor...De zgarieturi serioase nu mai vorbesc, se vad ca dracu...
Si eu as da exemple mai vechi decat Logan-ul, am avut un Cielo acum n-shpe mii de ani, avea un strat de lac extraordinar. Pe masina aia nu am avut nicio zgarietura care sa nu iasa cu polish. Daca dai pe Lancer cu polish, ajungi la tabla.

Bine ca mi-ai adus aminte. Am zgariat portiera de niste crengi cand am trecut pe o strada mai ingusta. O zgarietura fina si la suprafata dar pe suprafata lunga si se vedea. Absolut toata lumea mi-a zis ca va iesi la polish, inclusiv cei de la vopsitorie. Surpriza, la polish nu numai ca nu a iesit dar s-a facut, spre uimirea la toti, mai rau Asa ca s-a revopsit.

santto
EVO I

Mesaj de santto » Joi Apr 16, 2009 3:59 pm

si eu ma gandesc sa revopsesc ..insa toata masina ..oare cat o costa?

andrei

Mesaj de andrei » Joi Apr 16, 2009 4:01 pm

QUOTE (santto @ Apr 16 2009, 03:59 PM) si eu ma gandesc sa revopsesc ..insa toata masina ..oare cat o costa?
Mult prea mult ca sa renteze. Mai bine o colantare cu folie transparenta. N-ar trebui sa treaca de 800 de RON toata distractia.

brooklyn
EVO I

Mesaj de brooklyn » Joi Apr 16, 2009 4:06 pm

QUOTE (teo_paul @ Apr 16 2009, 03:18 PM) Recunosc problema cu vopseaua...am pe portiera din dreapta niste zgarieturi de la o usa deschisa aiurea si pe aripa una mai urata...se vede grundul alb de dedesubt. Daca dai cu mana pe deasupra nu simti nimic, semn ca stratul de vopsea si mai ales de lac (!!!) e de domeniul micronilor...De zgarieturi serioase nu mai vorbesc, se vad ca dracu...

Pe a mea au aparut zgarieturi fine de la prima spalare, mi a sarit vopseaua de la o pietricica cred pe aripa, abia am scapat de niste urme de caca de pasarici, mai am o zgarietura pe bara, de la gard viu, una la usa din spate! asta intr-o saptamana jumate! de cateva zile nu am mai verificat ca sa nu mi fac nervi!

Apropos de punctele de rugina, in cartea tehnica spune ca 12 ani e garantata anticoroziune si ca daca ai probleme schimba toata componenta respectiva!

Scrie răspuns

Înapoi la “Noul Lancer”