Probleme New Lancer. Discutii. Dezbateri.
- shadow2blade
- EVO I
sa nu ne aruncam la verdicte radicale! Pana akum, eu unul, nu am observat alte probleme decat asta cu vopseaua si tabla cam sensibile..la doua zile observ ceva nou:)) ar mai fi consumul un pic cam ridicat la CVT-ul meu..in rest nu am plangeri (deocamdata)..intr-adevar sunt cateva detalii ce puteau fi tratate cu mai mult interes (le au mentionat altii nu le mai enumar si eu) insa per total masina e buna!
QUOTE (Danyutz @ Apr 13 2009, 10:00 AM) Acum sa nu zici ca dai vina pe mitsubishi motors, ca tie ti s-a zgariat vopseaua ...
Depinde cum se zgarie .
La masina asta , chiar e o problema si da, tine de mitsubishi motors.
Prea e sensibila la toate . Cat m-am ferit s-o menajez si tot degeaba . Si inca nu am apucat sa o exploatez ca o masina normala.
Tu ce masina ai ca nu am retinut ? Daca vorbesti din afara , e normal sa gandesti asa .
Tocmai mitsubishi s-a gandit sa foloseasca vopsea ecologica ? Trebuie sa apara rugina ca sa-si dea seama ca e ieftina si nu ecologica vopseaua ?
Am sa intreb si eu la service sa vad ce raspuns primesc din partea lor .
Depinde cum se zgarie .
La masina asta , chiar e o problema si da, tine de mitsubishi motors.
Prea e sensibila la toate . Cat m-am ferit s-o menajez si tot degeaba . Si inca nu am apucat sa o exploatez ca o masina normala.
Tu ce masina ai ca nu am retinut ? Daca vorbesti din afara , e normal sa gandesti asa .
Tocmai mitsubishi s-a gandit sa foloseasca vopsea ecologica ? Trebuie sa apara rugina ca sa-si dea seama ca e ieftina si nu ecologica vopseaua ?
Am sa intreb si eu la service sa vad ce raspuns primesc din partea lor .
- shadow2blade
- EVO I
- The Hammer
- EVO I
baieti fiti atenti faza : ma suna aseara un prieten sa ma intrebe de lancer.pt ca un alt prieten de-al lui care are si el lancer cica are o mare problema si anume i se tocesc foarte rau cauciucurile din fata pe interior.n-am vazut cu ochii mei cat de rau da tipu asta mi-a zis ca e rau.cei de la service nu au stiut ce se intampla asa ca i-au dat baiatului alte cauciucuri.a mai avut vreunu din voi problema asta?ce parere aveti?
QUOTE (The Hammer @ Apr 15 2009, 10:36 AM) baieti fiti atenti faza : ma suna aseara un prieten sa ma intrebe de lancer.pt ca un alt prieten de-al lui care are si el lancer cica are o mare problema si anume i se tocesc foarte rau cauciucurile din fata pe interior.n-am vazut cu ochii mei cat de rau da tipu asta mi-a zis ca e rau.cei de la service nu au stiut ce se intampla asa ca i-au dat baiatului alte cauciucuri.a mai avut vreunu din voi problema asta?ce parere aveti?
Logic ar trebui sa fie o problema de echilibrare/directie. NU are cum sa fie cauciucurile de vina pentru ca se tocesc doar pe interior. Orice mecanic stie asta. Ma minuneaza cateodata mentalitatea oamenilor din service.
Logic ar trebui sa fie o problema de echilibrare/directie. NU are cum sa fie cauciucurile de vina pentru ca se tocesc doar pe interior. Orice mecanic stie asta. Ma minuneaza cateodata mentalitatea oamenilor din service.