2008 Mitsubishi Lancer 2.0 140CP Instyle - Thunder Blue
- Devik aka Alex
- EVO I
- Devik aka Alex
- EVO I
- Devik aka Alex
- EVO I
Gata s-a rezolvat. M-au sunat baietii de la service dimineata si mi-au zis ca au gresit factura de la parbriz. Am fost, am luat factura si am primit si acceptul de plata.
Tura asta, parbrizul a costat 1200ron. Ma intreb: daca cei de la casco ar fi platit pretul asa cum era, cine se bucura de diferenta aia de bani? Ca nu cred ca poate scoate cineva bani asa pur si simplu din contul Tiriac Auto.
Tura asta, parbrizul a costat 1200ron. Ma intreb: daca cei de la casco ar fi platit pretul asa cum era, cine se bucura de diferenta aia de bani? Ca nu cred ca poate scoate cineva bani asa pur si simplu din contul Tiriac Auto.
- Devik aka Alex
- EVO I
- diablo_666
- EVO I
Azi am mai mesterit cate ceva la masinuta. Am dat folia de pe stopuri jos pentru ca incepuse sa se dezlipeasca pe la colturi de la caldura soarelui. Asa ca le-am vopsit cu spray cu vopsea transparenta pentru stopuri. Vopseaua este chiar o idee mai deschisa decat folia si lumina stopurilor se vede bine, chiar si in conditii de soare.
Am prins si numarul pe fata cu banda dublu-adeziva.
Pun si cateva poze :
Am prins si numarul pe fata cu banda dublu-adeziva.
Pun si cateva poze :