Vand Tavite (tavi) Portbagaj, Presuri, Bandouri Laterale Etc

Vezi ofertele disponibile
Scrie răspuns
ligla
EVO I

Mesaj de ligla » Dum Apr 05, 2009 11:37 am

Salut
Trece-ma si pe mine cu un set V8 pentru Carisma 2003 hatchback. sa fie negru fara artificii si ate colorate ..si un sistem de fizare
Multumesc

chacha
EVO I

Mesaj de chacha » Dum Apr 05, 2009 11:53 am

Mircea, m-am mai uitat odata in Matza sa vad cum e cu presurile actuale. Am un singur sistem de prindere la sofer (central langa scaun) si unul la pasager fata. Pe spate nu am nimic.

Concluzia: as dori si eu un set de presuri V8 gri cu bordura bleumarin (numai daca se asorteaza bine, altfel fara - te las pe tine sa decizi, eu nu le-am vazut cu ochi mei si nu vreau sa para tiganeala ). Gri-ul sper sa fie inchis la culoare. Si sisteme de fixare, doar la sofer, habar n-am de care, vezi tu in poza anterioara. Noah, ce client dificil sunt

Si o intrebare de curiozitate, pentru Logan I sedan ai tavita de portbagaj?

PS: cele mai active Carisme de pe forum au si sarit la comanda primii

cristibna
EVO I

Mesaj de cristibna » Dum Apr 05, 2009 11:55 am

Salut Mircea
Revin si eu pe lista de asteptari
Vreau un set V8 pentru Lancer Clasic cu prindere doar la sofer- covorasele gri inchis si cusatura la fel , si inca un set pentru impreza V8 negre - prindere doar la sofer.
Astept vesti .

chacha
EVO I

Mesaj de chacha » Dum Apr 05, 2009 1:17 pm

Chiar, Mircea, alte accesorii de genul "cotiere" ai luat in calcul sa aduci? Evident, tot modele de calitate. Poate ar fi doritori...eu fiind unul sigur

shadow2blade
EVO I

Mesaj de shadow2blade » Dum Apr 05, 2009 1:25 pm

am si eu un prieten care e interesat de cotiere pentru toata gama Suzuky

chacha
EVO I

Mesaj de chacha » Dum Apr 05, 2009 1:45 pm

Hopa, sariti oameni buni cu cotiere...poate asa gasesc si eu o cotiera pt Matza mea care sa coste mai putin decat o canapea cu fotolii (aka Mitsubishi de la dealer ) si sa nu fie chinezarie de 2 lei...

Jeff

Mesaj de Jeff » Dum Apr 05, 2009 3:42 pm

As fi si eu pentru o cotiera la Colt CZ3.

chacha
EVO I

Mesaj de chacha » Dum Apr 05, 2009 4:25 pm

Mircea, scuze ca ti-am stricat topicul , tu vinzi covorase si tavite si lumea cere cotiere dar ideea e ca daca ai reusi sa gasesti un producator de calitate de cotiere personalizate se pare ca cerere ar fi. Inca o data imi cer scuze...

themircea
EVO I

Mesaj de themircea » Dum Apr 05, 2009 4:45 pm

Salut!

Oameni buni, invatati-ma va rog cum/unde pe forum sa pun toate informatiile despre reduceri, tavite, covorase cauciuc, covorase mocheta, bandouri si jucarii COBI in asa fel incat sa fie grupate intr-un fel de corolar si accesibile membrilor?

ligla - Te rog, PM cu un nr de telefon.

chacha - OK! Te sun luni ca, luand in cosiderare si PM-ul, nu prea mai pricep...
Pentru Logan Sedan (egal ca-i I sau II -portbagajul e la fel...) avem pe stoc tavita (151 ron) si avem si covorase de cauciuc ( 120 ron) Vezi mai jos si toate reducerile.

cristibna - OK! Te sun luni ca mai am intrebari.

chacha, shadow2blade, Jeff - Cotiere: pana nu gasim de calitate si speciale pe model nu aducem! Nu vrem sa stati cu bormasina pe langa Mitsu-uri... Cand / daca vom gasi - vom posta.

Reduceri pentru forum:-la tavite sau bandouri? 10% reducere sau curierat gratuit
-la covorase (cauciuc si mocheta) ? aveti de plata 15 ron (un partial din costurile de curierat). Tot 15 ron ramane si daca sunt mai multe seturi pe livrare (practic aveti livrare gratuita pentru celelalte)
-la covorase + tavita sau bandouri (pereche sa fie, chiar daca nu-s pentru aceeasi masina) ? aveti 10 ron reducere la covorase si curierat gratuit
-la doua tavite/bandouri pe livrare ? 8 ron reducere pe bucata si curierat gratuit ; la 3 ? 10 ron / buc ; la 4 ? 15 ron / buc ; la 5 tavite sau bandouri /livrare aveti al 6-lea produs gratuit.

Multumesc,
Mircea

chacha
EVO I

Mesaj de chacha » Dum Apr 05, 2009 5:14 pm

Legat de presuri, daca e bleumarin-u ca in poza aia cu presuri din italia (din PM) mi se pare prea mare contrastul intre culori si atunci prefer sa le cumpar gri inchis simplu. Sa atasezi si un sistem de prindere pentru sofer la presuri. Pe langa asta trimite-mi si o tavita de portbagaj pentru Logan sedan. Fa-le un singur colet evident, mai economisim la bani.
Pres1:
[attachment=3390:pres1.jpg]
Pres2:
[attachment=3391:pres2.jpg]
Pe scurt daca e ca pres1 le vreau cu bordura bleumarin, daca e ca pres2 le vreau simple. Scuza-ma ca sunt pisalog dar nu am vazut culorile cu ochii mei in viata mea si de asta nu stiu cum arata...
Fişiere ataşate
pres2.jpg
pres2.jpg (14.26 KiB) Vizualizat de 1774 ori
pres1.jpg
pres1.jpg (11.38 KiB) Vizualizat de 1781 ori

Scrie răspuns

Înapoi la “Ofertele comerciantilor”