Consum Lancer
Acum e ok poza dar poti sa pui mai multe si mai mari aici http://www.mitsu.ro/forums/viewforum.php?f=4 unde poti sa iti prezinti masinuta 
QUOTE (DeBogdan)Consum lancer nou, 2.0 DID 5.9 l/100km , in conditiile unui drum poiana brasov - rasnov- bucuresti facut in 2.5 ore. In conditii de trafic de bucuresti - 1.5 ore de la otopeni la gara de nord si la piata presei - 6.3 l/100km.
Asta de control.
Mda...suna foarte tentant intr-adevar. Insa parca tot nu m-ar convinge sa ma "convertesc". Motorul pe benzina ramane sfant. Stiu ca poate sunt subiectiv, dar asta e
Asta de control.
Mda...suna foarte tentant intr-adevar. Insa parca tot nu m-ar convinge sa ma "convertesc". Motorul pe benzina ramane sfant. Stiu ca poate sunt subiectiv, dar asta e
La ultimul drum facut pe ruta Galati-Braila-Buzau-Urziceni-Bucuresti si retur, (in total 490 Km din care aproximativ 40 de km facuti in Bucuresti) consum 8,2%. Tinand cont ca in Bucuresti am circulat dua zile doar la ore de varf + o asteptare de aproape o ora si jumatate in intr-una din zile la intersectia Dorobanti cu Stefan cel Mare, nu mi se pare mult.
La drumul anterior facut tot in Bucuresti dar mergand pe autostrada (la dus), consumul a fost de 7,6%. Pe autostrada, mers in general cu 130 - 140 Km/h.
Am observat ca atunci cand treci peste 3000 - 3100 rpm, incepe sa se simta si la consum.
La drumul anterior facut tot in Bucuresti dar mergand pe autostrada (la dus), consumul a fost de 7,6%. Pe autostrada, mers in general cu 130 - 140 Km/h.
Am observat ca atunci cand treci peste 3000 - 3100 rpm, incepe sa se simta si la consum.