DRAG RACING HUNGARY Kiskunlachaza 21.03.2009
Drumul a fost chiar obositor , acolo a batut un vant de ne-a cam rupt ( nu mai aveam haine in masini sa punem pe noi , deja pusesem tot pe noi) , au lipsit tribunele mai mari , dar ....a meritat , masini multe si de-a dreptul modificate , lume multa , organizare ok , desi au fost si mici probleme -- la un moment dat nu mai mergeau senzorii de la start , dar nici de la sosire. Cusele s-au tinut pe un aeroport militar , unde existau si parcari si piste de incalzire , si expozitie de masini si motociclete ( da , au fost si curse moto )
Masini....cam tot ce se putea au fost prezente , camioane , special dragster , trabi , remapari extreme , americane puternice .
Posibil sa ma duc iar , la KOE din toamna , dar nu stiu ce va fi pana atunci. Si tine 3 zile .
Au fost si forumisti , Jeff , Radu ( sorry man ca nu ai putut sa te mai dai) , Lav77 ,Sebastian, si gasca cu care am fost : Ionut , Simi , Schultz si Andrei_RC. Acestia sunt cei pe care i-am vazut ( pe ei sau masinile ) .
Atasez si cateva poze pentru voi
atat acum , dar voi mai pune
Masini....cam tot ce se putea au fost prezente , camioane , special dragster , trabi , remapari extreme , americane puternice .
Posibil sa ma duc iar , la KOE din toamna , dar nu stiu ce va fi pana atunci. Si tine 3 zile .
Au fost si forumisti , Jeff , Radu ( sorry man ca nu ai putut sa te mai dai) , Lav77 ,Sebastian, si gasca cu care am fost : Ionut , Simi , Schultz si Andrei_RC. Acestia sunt cei pe care i-am vazut ( pe ei sau masinile ) .
Atasez si cateva poze pentru voi
atat acum , dar voi mai pune