mai gasesc lancer 1.6 nou la mitsubishi?cine stie ?
- stancu adrian
- EVO I
- stancu adrian
- EVO I
Pai depinde cu ce dealer ai discutat. Eu am sunt la dealerul din Constanta si mi-au spus ca inca mai sunt.
Deasemenea am un prieten care lucreaza la M Car in Bucuresti si mi-a confirmat si el acest lucru.
Incearca sa suni la cat mai multi dealeri de Mitsubishi din tara. Depinde si de stocul pe care il are fiecare.
Numerele de telefon de la toti dealerii le gasesti pe www.mitsubishi-motors.ro .
Deasemenea am un prieten care lucreaza la M Car in Bucuresti si mi-a confirmat si el acest lucru.
Incearca sa suni la cat mai multi dealeri de Mitsubishi din tara. Depinde si de stocul pe care il are fiecare.
Numerele de telefon de la toti dealerii le gasesti pe www.mitsubishi-motors.ro .
- stancu adrian
- EVO I
am sunat la M Car Distribution si mi-au zis ca nu mai sunt noi,s-au dat toate din august ca a venit ultimul lot in septembrie si atunci am intrebat bine dar in tara mai sunt ?numai sunt mi s-a raspuns si mi-am luat unul dela ei care era folosit de director de 4 luni cu 6000km la bord frumos dragut dar daca m-au mintit deja imi schimb parerea si ma gandesc sa fac scandal......nu ca nu-mi place mitza catre am luat-o dar minciuna e minciuna si mi s-a parut ciudat ca am vazut aseara siteul lor cu masina inca acolo ,modelul 2004,vineri am luat luat-o
- stancu adrian
- EVO I
mersi pt modificare .nu ma pricep ,o sa invat pe parcurs.
da nu stiu care pe care minte dar nu-mi place,oricum nu mai pot face nimic acum dar plangeri se pot face .......
:twisted:
sunt multumit de mitza mea nu pot sa pun poza ca cica e rezolutia prea mare ,poate altadata ,eram curios daca suna altcineva la mcar distribution in buc ce raspuns primea
da nu stiu care pe care minte dar nu-mi place,oricum nu mai pot face nimic acum dar plangeri se pot face .......
:twisted:
sunt multumit de mitza mea nu pot sa pun poza ca cica e rezolutia prea mare ,poate altadata ,eram curios daca suna altcineva la mcar distribution in buc ce raspuns primea
QUOTE (stancu adrian)sunt multumit de mitza mea nu pot sa pun poza ca cica e rezolutia prea mare ,poate altadata ,eram curios daca suna altcineva la mcar distribution in buc ce raspuns primea
Modifica-i rezolutia in Photoshop si posteaza din nou, sau trimite pe mail si am sa ii fac resize si o postez eu pt tine.
Ce saritor sunt eu! 8) :oops:
-----
Dar am o veste proasta, se muta threadu la Lancer
Modifica-i rezolutia in Photoshop si posteaza din nou, sau trimite pe mail si am sa ii fac resize si o postez eu pt tine.
Ce saritor sunt eu! 8) :oops:
-----
Dar am o veste proasta, se muta threadu la Lancer