Mitsubishi Carisma
Acum ca sa ma laud si eu iti zic ca si Lancerul sta la fel de bine. In bulgaria am ajuns cu el la 204 pe bord si la 199 pe GPS. Am incercat sa repet faza si in germania dar aveam benzina de 95 si nu am mai reusit mai mult de 195/190. E un carisma diesel de vanzare la M Car dar e 9500 eur. si mi se pare muult. Asa ca am preferat lancer nou
QUOTE (dorukeloo)Salutare tuturor.Si eu am acum un mitsu carisma din 2001 DI-D si sunt foarte multumit de ea! Fata de predecesoarea ei (mazda 626 mai veche) pot spune k e avion! Fortza carisma!!! 8)
Sa o stapanesti cu placere si la cat mai multi km fara incidente! Daca vrei sa ne prezinti si noua masina, eventual si un jurnal de bord, o poti face aici.
Sa o stapanesti cu placere si la cat mai multi km fara incidente! Daca vrei sa ne prezinti si noua masina, eventual si un jurnal de bord, o poti face aici.
- cezarionus
- EVO I
QUOTE (dorukeloo)Merci de urare.pai nu prea stiu ce sa zic k nu e masina noua(dar se comporta k una noua).Cand o sa-i fac ceva poze(cat de curand) o sa le postez. Apropos stie cineva de unde pot face rost de manualul masinii(al meu e in germana)? :shock:
Daca ai nevoie de ceva de tradus din manual te ajut eu!
Daca ai nevoie de ceva de tradus din manual te ajut eu!
Salutari din nou.Am fost plecat si nu am mai avut acces la asa discutii.O intrebare am si eu la voi care sunteti "in domeniu".Mitsa mea luata la mana a doua nu are boxe pe spate(defect de dealer cred)iar pe unde am fost nu am gasit pe dimensiunea "gaurilor "din caroserie si......sincer nu-s dispus sa fac altele.Ce-mi recomandati?
Stati ca nu sunteti singuri , mai adaugati un posesor de Mitzubishu Carisma din Timisoara .
Este in posesia mea de 2 ani , am luat-o second hand si deocamdata sunt multumit de ea in afara de cutia de viteze RENO Clio. Olandejii care au construit-o puteau foarte bine sa se orienteze pe alte cutii de viteze mult mai robuste de la alti producatori , nu stiu daca sora ei adica VOLVO S40 care s-a construit in aceeasi uzina olandeza si in acelasi timp si cu care imparte acelasi sasiu daca are aceeasi cutie de viteze de la RENO.
Masina este din Nov.2000 , varianta Sedan si motor 1,6l benzina.
Pot sa spun ca aceasta masina m-a convins sa raman alaturi Mitsubishi forever !!!
In rest sa auzim de bine si va doresc multi km alaturi de Mitzubishu !!!
Dan,
Este in posesia mea de 2 ani , am luat-o second hand si deocamdata sunt multumit de ea in afara de cutia de viteze RENO Clio. Olandejii care au construit-o puteau foarte bine sa se orienteze pe alte cutii de viteze mult mai robuste de la alti producatori , nu stiu daca sora ei adica VOLVO S40 care s-a construit in aceeasi uzina olandeza si in acelasi timp si cu care imparte acelasi sasiu daca are aceeasi cutie de viteze de la RENO.
Masina este din Nov.2000 , varianta Sedan si motor 1,6l benzina.
Pot sa spun ca aceasta masina m-a convins sa raman alaturi Mitsubishi forever !!!
In rest sa auzim de bine si va doresc multi km alaturi de Mitzubishu !!!
Dan,