Intalniri Spontane In Trafic
- goldeye3002
- EVO I
@driverx: intradevar pe la ora 19 eram in hasdeu, asteptam pe cineva si apoi am coborat in centru. Trebuia sa dai un flash. Daca m-ai vazut cand eram parcat pe str Pastorului vreau sa precizez ca nu stiam cum sa plec mai repede. In timp de stateam acolo unu cu o duba cu platforma a agatat oglinda unui logan si a facut-o ferfelita. Dupa cateva minute s-a blocat strada complet si fiind cu botul putin inafara am zis sa las pozitiile.
Data viitoare sa dai un flash, un claxon....daca vad mitsu e bine, daca e altceva incep sa gesticulez
Data viitoare sa dai un flash, un claxon....daca vad mitsu e bine, daca e altceva incep sa gesticulez
- adrian lancer
- EVO I
Azi pe la Campulung Moldovenesc m-a depasit un Lancer clasic visiniu IS-06-WUG. Se simte careva ca mi se pare ca mi-a sarit un colant cu mitsu pe luneta in ochi dar se misca asa bine Lanceru in curbe ca nu am apucat sa vad clar si eu avand pasageri si in spate nu am putut sa imi fac numarul obisnuit ?