Variante, dotari, preturi...opinii, impresii Lancer 2008

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Noul Mitsubishi Lancer
Scrie răspuns
santo
EVO I

Mesaj de santo » Mie Oct 31, 2007 9:09 pm

1.8l
viteza max204
0-100km/h 9.8
0-400m 16.9
consum 10.4/6.1/7.7
cuplu178/4250rpm

goangaus
EVO I

Mesaj de goangaus » Lun Noi 05, 2007 12:59 pm

Stie cineva ce greutate are new Lancer Invite 1.5 ? Volum portbagaj?

Later edit: cam bate vantul pe aici... Sper ca la anul, cand vor aparea mai multe Lancer 2008 sa fie mai mult entuziasm pe acest forum.

Daniel

Mesaj de Daniel » Lun Noi 05, 2007 5:25 pm

Adica?!!

goangaus
EVO I

Mesaj de goangaus » Lun Noi 05, 2007 5:32 pm

Am gasit un pdf pe http://www.newlancer.eu cu specificatii mai detaliate, dar marimea portbagajului tot nu am aflat-o.

Nu pot sa atasez fisierul, asa ca postez linkul:
http://www.newlancer.eu/data/downloads/ ... R_MY08.pdf

Sper sa fie valabil, ca eu am completat un formular ca sa ajung la fisier... formular care are in fieldul Country doar valorile Germany si Belgium. De ce oare?

goangaus
EVO I

Mesaj de goangaus » Lun Noi 05, 2007 5:35 pm

QUOTE (Daniel)Adica?!!

Adica ce am scris mai devreme, nu prea e activitate pe forum. Nu vreau sa supar pe nimeni, a fost doar o constatare.
Tinand cont de faptul ca in decembrie o sa fiu fericitul posesor al unui Lancer 1.5 Invite, mi-as fi dorit sa mai am si alti viitori posesori de Lancer 2008 pe forum, dar pana acum nu am gasit pe nimeni...

Daniel

Mesaj de Daniel » Lun Noi 05, 2007 6:32 pm

QUOTE (goangaus)QUOTE (Daniel)Adica?!!

Adica ce am scris mai devreme, nu prea e activitate pe forum. Nu vreau sa supar pe nimeni, a fost doar o constatare.
Tinand cont de faptul ca in decembrie o sa fiu fericitul posesor al unui Lancer 1.5 Invite, mi-as fi dorit sa mai am si alti viitori posesori de Lancer 2008 pe forum, dar pana acum nu am gasit pe nimeni...

Referitor la activitatea de pe forum eu unul zic ca este destul de ok avand in vedere ca acest forum a luat fiinta nu cu mult timp in urma, si daca ai fii un pic mai atent si ai citii si alte subforumuri ai vedea ca te inseli in privinta activitatii forumului.
Felicitari ca o sa fii posesorul unui Lancer 1.5 Invite, dar asta nu inseamna, ca, daca momentan nu are nimeni noul model nu este activitate pe forum :wink: , si cred ca isi mai doresc si altii noul model......

P.S. un forum nu este o lista de mess in care scrii ceva si ti se raspunde imediat la intrebare

santo
EVO I

Mesaj de santo » Lun Noi 05, 2007 7:26 pm

QUOTE (goangaus)Stie cineva ce greutate are new Lancer Invite 1.5 ? Volum portbagaj?

Later edit: cam bate vantul pe aici... Sper ca la anul, cand vor aparea mai multe Lancer 2008 sa fie mai mult entuziasm pe acest forum.

daca gross vehicle weight inseamna masa masinii atunci are 1750kg

2dor
EVO I

Mesaj de 2dor » Lun Noi 05, 2007 7:52 pm

Cam greu...

goangaus
EVO I

Mesaj de goangaus » Lun Noi 05, 2007 7:57 pm

Cred ca Gross weight este greutatea masinii incarcata.
1250 este greutatea (sper)...

goangaus
EVO I

Mesaj de goangaus » Lun Noi 05, 2007 8:01 pm

QUOTE (Daniel)Referitor la activitatea de pe forum eu unul zic ca este destul de ok avand in vedere ca acest forum a luat fiinta nu cu mult timp in urma, si daca ai fii un pic mai atent si ai citii si alte subforumuri ai vedea ca te inseli in privinta activitatii forumului.
Felicitari ca o sa fii posesorul unui Lancer 1.5 Invite, dar asta nu inseamna, ca, daca momentan nu are nimeni noul model nu este activitate pe forum :wink: , si cred ca isi mai doresc si altii noul model......

P.S. un forum nu este o lista de mess in care scrii ceva si ti se raspunde imediat la intrebare

Asa cum am mai scris, nu am vrut sa supar pe nimeni, ma refeream strict la sectiunea Lancer, unde sunt doar vreo 17 topicuri la o masina aparuta de ani buni.

Nu am stiut ca forumul a luat fiinta cu putin timp in urma. In cazul asta, felicitari pentru initiatori.
Ce "varsta" are?

Scrie răspuns

Înapoi la “Noul Lancer”