2008 Mitsubishi Lancer 2.0 DI-D Instyle Orient Red Dudu
am revenit dupa o perioada lunga de timp, vreo 8000 de km si 3 luni d pauza ca am bushit-o...i-am facut bara din fata zob.farurile, proiectoarele, motorul neatins.capota usor indoita iar bara sparta facuta ferfenita.venea craciunul si m-am grabit sa o duc la serviceul mitsubishi din constanta...MARE GRESEALA! Constanteni, nu va duceti masinile acolo, sunt infecti. Am asteptat de pe 16 decembriepana la sfarsitul lui ianuarie sa imi vina o capota si o bara.dupa care s-au gandit ei sa imi comande si capacelu de la bara, o aripa stanga(eveam o cheie data, dar am pus-o pe accident) grila, emblema si alte prostii pe care nu le-am comandat din prima. nu am stat chiar fara masina, am luat-o acasa dupa constatare si m-am mai plimbat cu ea asa..ce atragea ea priviri inainte, acum chiar toata lumea intorcea capu ) nu e o chestie de lauda, dar mi-era dor sa o conduc din cand in cand:) mai ales ca venise iarna si vroiam sa vad cum se comporta pe zapada.app de asta, nu stiu daca ati incercat cu cauciucurile standard(de care am vazut ca se plange toata terra) dar e de necontrolat pe zapada:)) nu puteam sa fac drifturi pentru ca nu puteam sa prind viteza pana in capatul celalalt al parcarii groaznic. e de inteles, sunt de vara, dar nici atunci nu sunt stralucite.
Mai nou, mi-am luat un iphone si am instalat dynolicious.probabil ati auzit de el..foarte precis, masoara prin accelerometrul intern..0-100, zicand secundele din 10 in 10 km, grafic al puterii folosite la fiecare viteza, acceleratia, viteza. am scos 10.14 cu lancerul bushit, graficul e f precis, iti dai seama unde gresesti, etc. poate ne intalnim si daca aveti curiozitatea, faceti un test:)
acum, mi s-a zis ca iau masina saptamana viitoare.sper sa nu ma mai amane. daca aveti probleme, mergeti la un service din bucuresti, unde e concurenta, sau intr-un judet mai nordic, unde se munceste, nu se fraca menta
salutare, Dudu
Mai nou, mi-am luat un iphone si am instalat dynolicious.probabil ati auzit de el..foarte precis, masoara prin accelerometrul intern..0-100, zicand secundele din 10 in 10 km, grafic al puterii folosite la fiecare viteza, acceleratia, viteza. am scos 10.14 cu lancerul bushit, graficul e f precis, iti dai seama unde gresesti, etc. poate ne intalnim si daca aveti curiozitatea, faceti un test:)
acum, mi s-a zis ca iau masina saptamana viitoare.sper sa nu ma mai amane. daca aveti probleme, mergeti la un service din bucuresti, unde e concurenta, sau intr-un judet mai nordic, unde se munceste, nu se fraca menta
salutare, Dudu
- Fişiere ataşate
-
- lancer.JPG (115.25 KiB) Vizualizat de 2334 ori
- Devik aka Alex
- EVO I
Cateva poze cu ravagiile..
din nou, ma lungesc astia, de 1 saptamana mi-au venit piesele si cica s-au apucat de ea, dar abia mici sanse sa fie gata vineri..cel mai probabil luni, marti voi lua masina.
dak stie cineva pe kreva pe acolo..pls help:(
mor de draci.
din nou, ma lungesc astia, de 1 saptamana mi-au venit piesele si cica s-au apucat de ea, dar abia mici sanse sa fie gata vineri..cel mai probabil luni, marti voi lua masina.
dak stie cineva pe kreva pe acolo..pls help:(
mor de draci.
- Fişiere ataşate
-
- circuite_095.jpg (41.21 KiB) Vizualizat de 2367 ori
-
- circuite_035.jpg (38.19 KiB) Vizualizat de 2361 ori
-
- circuite_001.jpg (43.68 KiB) Vizualizat de 2378 ori
stai linistit ca nu e foarte grav a lovit o si al meu frate prin noiembrie si am asteptat fix o luna cu piesele si nu mai zic cat am stat pe capu`lor cu vopsitul capotei si barii fata... sa vezi problema data naibii cu asigurarea :| pana ti dau acceptul de plata. pe mine m a costat 191mil reparatia si nu am xenon si au facut spume aia de la asigurare ..din cate am inteles un far cu xenon e o gramada de bani daca ti le au schimbat...poate reusesti sa i dai cva aluia care s a ocupat de masina ta de la asigurare sa ti lase farurile care le au schimbat... bafta si sper sa o iei cat mai repede din service si sa nu mai ai incidente
scuza mi punctuatia ) ce face messu din noi
scuza mi punctuatia ) ce face messu din noi
mda, am o clema rupta la un far, si acu astept de nushcat timp sa mi le aduca, dupa ce saptamana trecuta mi-au zis ca au toate piesele si se apuca de masina, azi cand am sunat cik inca asteapta farurile, nu pot monta bara pana nu vin farurile..tipu asta zicea ca nu poate comanda decat tot sistemul, nu doar un far.mi se pare stupid, e tzeapa p care o dau ei asiguratorului probabil..tzeapa cu care o sa-mi faca mari probleme.zilele viitoare merg la service sa il iau serios pe shau ala la intrebari. eu astept de 3 luni..acum, pe 15-16 se fac 3 luni.am ajuns la capatul rabdarilor..
opa:| pai e grava daca astept de asa mult timp....ar trebui sa suni la importatorul din "Romanica" sa i spui despre treaba asta si mai ales despre baietii de la service care si trag din comanda de faruri ...u o sa ai de suferit cu asigurarea ci nu ei ...de aia nu mai pot ei ca o sa platesti u mai mult anul urmator si ca ti scade din valoarea totala Casco eu zic ca ar trebui sa iei masuri in privinta asta ..eu am stat 1 luna si n am mai putut de nervi dar u stai de 3 si nu practic nu au facut nimic pana acu mergi in instanta cu ei si o ai de castigat ...sau intai cheama OPCu sa vada si ei cum se lucreaza intr un service autorizat domne`
Gata, maine ridic masina. Sper sa nu intervina ceva neprevazut. Sa va povestesc.
Azi toata ziua am stat pe capul alora de la service, nu vroiam sa ma mai amane.Cu toate ca m-au vrajit de saptamana trecuta ca s-au apucat de ea, doar capota era vopsita si pusa.in rest, totul azi.vopsit bara, intaritoare, accesorii, montat. nu le-a luat mult.
Angajatii..SUPER TARI..tot respectul. Rar oameni ca ei. Mai aveam o zgarietura pe usa. Nici nu am apucat sa ii zic prea multe ca omu se apucase sa ii faca polish. Nu l-am rugat. Nu ii dadusem nimic. Apoi am intrebat daca se poate sa imi puna o grila neagra, in locul celei argintii, pentru ca o sa imi pun autocolant pe bara de sub numar..si zice.."Eh..vopsim..cu negru mat..iese si mai frumos..ia zi, bara cum vrei? " I-am explicat, am stat cu toti de vorba, ma intrebau detalii..ce sa vopseasca, si au facut totul cum am vrut..fara sa bage pe dosaru casco..sau in plus. Binenteles ca m-am simtit si le-am dat cate ceva..pe shusta. Se fereau de camerele alea din service, sa nu ma vada inauntru..de parca ii impuscau:P. Dl bumbac..care cica e mare pe acolo, imi atragea atentia tot timpu sa nu stau in incinta serviceului...Deci, serviceul e super..dar conducerea sucks. Nu ca nu ma lasau pe mine sa stresez oamenii, dar din cauza shefilor am stat 3 luni, asteptatul pieselor,oamenii si-au facut treaba. Am stat de la 9 dimineata la 15 pe acolo si am vazut multe cazuri triste: Nu comandau toate piesele necesare, si faceau si alte comenzi, asa ca dura foarte mult, "pierdeau" piese, era abrambureala totala. Ca sa nu spun ca nici mie nu mi-au comandat tot, nici de data asta, dupa 2 comenzi. Au uitat sa comande chederul de la capota, cel dintre capota si bara de fatza, au uitat sa comande barbriz. Se sparsese dar abia dupa ceva timp s-a marit, dar nu au dat nici la a 2a comanda. Toate chestiile astea depindeau de "shefi"..care sunt sub orice critica..
In speranta ca va ajuta cu ceva postul meu, si ca nu v-ati plictisit, va doresc km multi si fara evenimente..ca ne ia dreq pana revenim la placerea de a conduce Noul Lancer
PS: O imagine terifianta +18
Azi toata ziua am stat pe capul alora de la service, nu vroiam sa ma mai amane.Cu toate ca m-au vrajit de saptamana trecuta ca s-au apucat de ea, doar capota era vopsita si pusa.in rest, totul azi.vopsit bara, intaritoare, accesorii, montat. nu le-a luat mult.
Angajatii..SUPER TARI..tot respectul. Rar oameni ca ei. Mai aveam o zgarietura pe usa. Nici nu am apucat sa ii zic prea multe ca omu se apucase sa ii faca polish. Nu l-am rugat. Nu ii dadusem nimic. Apoi am intrebat daca se poate sa imi puna o grila neagra, in locul celei argintii, pentru ca o sa imi pun autocolant pe bara de sub numar..si zice.."Eh..vopsim..cu negru mat..iese si mai frumos..ia zi, bara cum vrei? " I-am explicat, am stat cu toti de vorba, ma intrebau detalii..ce sa vopseasca, si au facut totul cum am vrut..fara sa bage pe dosaru casco..sau in plus. Binenteles ca m-am simtit si le-am dat cate ceva..pe shusta. Se fereau de camerele alea din service, sa nu ma vada inauntru..de parca ii impuscau:P. Dl bumbac..care cica e mare pe acolo, imi atragea atentia tot timpu sa nu stau in incinta serviceului...Deci, serviceul e super..dar conducerea sucks. Nu ca nu ma lasau pe mine sa stresez oamenii, dar din cauza shefilor am stat 3 luni, asteptatul pieselor,oamenii si-au facut treaba. Am stat de la 9 dimineata la 15 pe acolo si am vazut multe cazuri triste: Nu comandau toate piesele necesare, si faceau si alte comenzi, asa ca dura foarte mult, "pierdeau" piese, era abrambureala totala. Ca sa nu spun ca nici mie nu mi-au comandat tot, nici de data asta, dupa 2 comenzi. Au uitat sa comande chederul de la capota, cel dintre capota si bara de fatza, au uitat sa comande barbriz. Se sparsese dar abia dupa ceva timp s-a marit, dar nu au dat nici la a 2a comanda. Toate chestiile astea depindeau de "shefi"..care sunt sub orice critica..
In speranta ca va ajuta cu ceva postul meu, si ca nu v-ati plictisit, va doresc km multi si fara evenimente..ca ne ia dreq pana revenim la placerea de a conduce Noul Lancer
PS: O imagine terifianta +18
- Fişiere ataşate
-
- IMG_0239.jpg (78.74 KiB) Vizualizat de 2363 ori
Masinuta e in posesia mea.
A trebuit sa o dezmortesc putin, ca a stat ceva timp pe bara, asa ca am facut un drum mai lung.initial aveam de gand cam 130 de km, cernavoda-constanta si inapoi..dar pe parcurs au aparut modificari si am ajuns sa fac 500 de km ..cernavoda-albena si inapoi..cateva poze..
eram stresat ca am scos timp mic la dynolicious.. 0-100 era de 10.14..asa ca am mai facut cateva masurari ..iata rezultatele:
0-100 8.9 sec
1.06G
152 HP
sper sa nu fie o pb cu programu.. iphoneu era pe cotiera.sta bine.
A trebuit sa o dezmortesc putin, ca a stat ceva timp pe bara, asa ca am facut un drum mai lung.initial aveam de gand cam 130 de km, cernavoda-constanta si inapoi..dar pe parcurs au aparut modificari si am ajuns sa fac 500 de km ..cernavoda-albena si inapoi..cateva poze..
eram stresat ca am scos timp mic la dynolicious.. 0-100 era de 10.14..asa ca am mai facut cateva masurari ..iata rezultatele:
0-100 8.9 sec
1.06G
152 HP
sper sa nu fie o pb cu programu.. iphoneu era pe cotiera.sta bine.
- Fişiere ataşate
-
- mitsu5.jpg (97.24 KiB) Vizualizat de 2386 ori
-
- mitsu3.jpg (131.72 KiB) Vizualizat de 2343 ori
-
- mitsu2.jpg (86.85 KiB) Vizualizat de 2380 ori
-
- mitsu1.jpg (89.25 KiB) Vizualizat de 2345 ori
-
- securedownload6.jpg (50.93 KiB) Vizualizat de 2320 ori