Insonorizare

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Noul Mitsubishi Lancer
Scrie răspuns
mirciut
EVO I

Mesaj de mirciut » Mie Mar 11, 2009 10:48 am

QUOTE (Doc @ Mar 11 2009, 12:13 AM) Poate va ajut si eu. Dispun de service si am ceva experienta + personal calificat. Eu v-am dat solutia cea mai ieftina cu buretele de la Romstal, este usor de aplica, greutate mica, adeziv si foarte dens. Solutiile profi vin de la Dynamat sau Stinger. Usiile obligatoriu necesita astfel de materiale. La mine sunetul motorului este un "must have" .

Va avetizez ca odata cu insonorizarea masinii si eliminarea zgomotului produs in exterior s-ar putea sa apara zgomotele interioare.

Come on !..... Eu sper ca o sa "mai reduc" din zgomot, pentru "eliminare" cre' ca tre' sa schimb masina....
Oricum, ajutorul tau e binevenit . Unde zici ca aveti sediul si cam c?t crezi ca ma costa sa ma ajuti cu antifonare la usi (cumpar eu dynamat-ul) ?

cix
EVO I

Mesaj de cix » Mie Mar 11, 2009 8:07 pm

Exact asta trebuie sa facem si noi.
zimbet, ai idee cam ce fel de material folosesc ei? Este cumva special pentru insonorizare, sau ceva folosit in constructii? Si daca scriu ceva si despre pretul materialului poate ne zici si noua, ca daca ar costa cat dynamatul ar fi enorm de scump.

Devik aka Alex
EVO I

Mesaj de Devik aka Alex » Mie Mar 11, 2009 8:19 pm

Cu dynamat, masina aceea castiga in greutate 100 de kg cel putin !
Buna treaba, dar parca ma doare sufletu' sa vad masina dezmembrata asa din propria initiativa.

zimbet
EVO I

Mesaj de zimbet » Mie Mar 11, 2009 8:28 pm

QUOTE (Devik aka Alex @ Mar 11 2009, 08:19 PM) Cu dynamat, masina aceea castiga in greutate 100 de kg cel putin !
Buna treaba, dar parca ma doare sufletu' sa vad masina dezmembrata asa din propria initiativa.
la asta ma gandesc si eu... macar portbagajul sa mi-l fac... + aparatorile de sub aripa...

Devik aka Alex
EVO I

Mesaj de Devik aka Alex » Mie Mar 11, 2009 8:33 pm

La contraaripi te referi, sa inteleg ..... pai gandeste-te ca nu este din cauza cauciucurilor zgomotul, ci din cauza tipului de asfalt.
Este o treaba cu insonorizarea la contraaripi, pt viteza de Bucuresti, dar la sunetul curentilor de aer de pe autostrada nu te gandesti ?
Daca ar fi sa o faci, ar trb facuta toata...., dar o sa coste ceva, si gandeste-te ca pan' la urma vinovatul principal este tabla subtire

nini
EVO I

Mesaj de nini » Mie Mar 11, 2009 9:34 pm

speedy, ma bag si eu la intalnire pentru a remedia aceasta " defectiune " a lancerului.
vezi sa nu o programezi la vara, ca daca sunt fetele la plaja pe budeasa, s-ar putea sa venim sa ne uitam doar la ele, si sa uitam de masini

andreicepoi
EVO I

Mesaj de andreicepoi » Mie Mar 11, 2009 10:05 pm

Confirm, ma bag si eu.

Cei mai priceputi ca mine, sa ne zica cat mai exact posibil cat costa materialele si de unde le luam. Probabil ca putem negocia pretul daca suntem mai multi.

Eu unul ma gandesc la Dynamat pentru usi, siliconare pentru elementele ornamentale de pe usi si varii cleme de pe interior, material (nu stiu de care poate Aluband) pentru restul masinii.

Programarea intalnirii cred ca nu va fi asa grea.

Speedy
EVO I

Mesaj de Speedy » Joi Mar 12, 2009 9:09 am

zimbet rusii aia chiar exagereaza

Au pus banda si sub ceasurile de pe bord. Si au mai pus si pe plafon. Mi se pare o iroseala de material. Dar nu se mai aud picaturile de ploaie asa violent ))))

mirciut
EVO I

Mesaj de mirciut » Joi Mar 12, 2009 10:19 am

QUOTE (zimbet @ Mar 11 2009, 06:10 PM) link-uri utile sper:

URMARITI POZELE

http://forum.lancerx.ru/viewtopic.php?t=3162

http://forum.lancerx.ru/viewtopic.php?t=5869

http://forum.lancerx.ru/viewtopic.php?t=2873

http://forum.lancerx.ru/viewtopic.php?t=6040

http://forum.lancerx.ru/viewtopic.php?t=3223

Au, ma doare inima! nu pot sa-i fac masinii mele ce-au facut rusii la a lor.... operatia aia parca e prea radicala (pe sub bord sunt airbagurile, nu stiu daca mai sar c?nd trebuie dupa ce umpli bordul cu material.....)

Ca idee generala, cred ca mai ?nt?i ar trebui sa ne ?nt?lnim si doar o singura masina sa suporte operatiunea; asa vedem toti care e treaba, ne dam cu parerea, mai punem osu' la munca.... ; daca totul este OK dupa 3-4 luni (reducere evidenta a zgomotului, nu greierasi, nu probleme de trimis la service...) ne ?nt?lnim ?nca o data pentru marea sesiune de insonorizare.

Eu cred ca o sa o fac oricum , dar as ?ncepe mai ?nt?i cu usile si portbagajul sa vad c?t de bine imi iese, podeaua pentru mai t?rziu...

Scrie răspuns

Înapoi la “Noul Lancer”