Revizii (la general)
QUOTE (cix @ Mar 10 2009, 01:41 PM) Daca vreti sa vedeti preturile de revizie la modelele mitsubishi intrati aici. http://www.mctla.ro/service/
Vad ca mai nou la toate versiunile de lancer intervalul de revizii este de 20000km.
Frumos site-ul...dar preturile sunt la jumatate fatza de realitate.
Revizia la 2.0 DI-D la 15.000km a costat la MCAR fix 11.3 bulioane, nu 5.7 ca pe site...ca nu imi aduc aminte sa fi sponsorizat firma cu restul de bani.
Vad ca mai nou la toate versiunile de lancer intervalul de revizii este de 20000km.
Frumos site-ul...dar preturile sunt la jumatate fatza de realitate.
Revizia la 2.0 DI-D la 15.000km a costat la MCAR fix 11.3 bulioane, nu 5.7 ca pe site...ca nu imi aduc aminte sa fi sponsorizat firma cu restul de bani.
REVIZIE LA 10.000KM (aveam 9750km :-D)
deci total: 80EURO
1. 4,5L de shell sintetic 5W40
2. filtru ulei
3. manopera (mi-a curatat si filtru de la clima)
OBS: filtru de aer la noi se skimba la 20k, dar mi-au zis ca il pot pastra pe K&N... :-D
P.S. Revizia a durat 30min + 15min facturare...
Cum vi se pare astfel de revizie???
deci total: 80EURO
1. 4,5L de shell sintetic 5W40
2. filtru ulei
3. manopera (mi-a curatat si filtru de la clima)
OBS: filtru de aer la noi se skimba la 20k, dar mi-au zis ca il pot pastra pe K&N... :-D
P.S. Revizia a durat 30min + 15min facturare...
Cum vi se pare astfel de revizie???
Pentru Zimbet:
Zi si noua ce preturi au consumabilele pe la voi in Chisinau, in speta filtrele, ca astea is mai scumpe pe la noi si cred ca sunt destui posesori de Mitsu interesati sa afle diferentele.
P.S. Eu am un Lancer Classic 1.6 asa ca daca poti, afla si preturile la consumabile pentru acest model.
Zi si noua ce preturi au consumabilele pe la voi in Chisinau, in speta filtrele, ca astea is mai scumpe pe la noi si cred ca sunt destui posesori de Mitsu interesati sa afle diferentele.
P.S. Eu am un Lancer Classic 1.6 asa ca daca poti, afla si preturile la consumabile pentru acest model.