Ce Varsta Au Posesorii De Lancer?

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Noul Mitsubishi Lancer
Scrie răspuns
nini
EVO I

Mesaj de nini » Sâm Mar 07, 2009 4:24 pm

QUOTE (teo_paul @ Mar 6 2009, 09:58 AM) Deja sunt 50% din respondenti care au sub 30 de ani. Asa ca nu ai fost departe de adevar.
Nu ma asteptam insa sa fie atatia sub 25, daca imi aduc aminte, pe la 20 si ceva, eram fericit in DAF (ratb), lumea evolueaza insa.

si ratb-ul a evoluat acum mergi cu Mercedes nu mai mergi cu daf

gabor13us
EVO I

Mesaj de gabor13us » Lun Mar 09, 2009 2:09 pm

nu stiu cati din posesorii de autovehicule (indiferent de marca) peste 40 de ani stau pe forumuri asa ca eu cred ca statisticile sunt deja compromise

nini
EVO I

Mesaj de nini » Lun Mar 09, 2009 6:00 pm

ai dreptate, dar parerea mea ca lancerul nu e o masina pe care sa o cumperi la 50 de ani.
chiar daca nu e asa de sportiva precum o arata, totusi eu daca as avea 50 de ani nu mi-as cumpara un lancer. de ex. mi-as lua outlander, care e "aceeasi marie cu alta palarie", dar pare o masina mai "matura".

Lancerlot
EVO I

Mesaj de Lancerlot » Mie Mar 11, 2009 11:41 am

gabor13us, lotul de referinta (63 de persoane le momentul postarii) este prea subtire pentru concluzii definitive si poate ai dreptate cu statul pe forumuri. Pe de alta parte, daca cineva 40+ cosidera ca i se potriveste Lancerul, sunt sanse mai mari ca sa i se potriveasca si internetul.

nini, se spune ca gusturile nu se discuta. Opinia ta este valabila pentru tine si este respectata ca atare, dar in momentul in care sugerezi altora ce ar trebui sa le placa, lumea iti va sari in cap. Eu am 53 de ani si ultimul lucru de care duc lipsa este sa mi se spuna ce preferinte ar trebui sa am. Sper ca nu te-am suparat si nu as vrea ca mesajul meu sa para prea dur. Asa ca, ai auzit criza varstei mijlocii? Noi astia, tinerii mai maturi, se zice ca ne luam masini sport, mergem la sala si flirtam cu tinerele sa dovedim ca mai suntem valabili. Poate e ceva adevar in asta...
In concluzie, pe mine nu ma mira statistica.

SickneS
EVO I

Mesaj de SickneS » Mie Mar 11, 2009 5:18 pm

mda, nu poti sa-i spui nimanui ce masina sa-si ia, insa parerea mea este ca la pretul unui lancer, Lancerlot puteai sa-ti iei de exemplu o skoda sau un citroen care ar fi mers mai bine la varsta ta ... nu te supara pe mine

gturcanu
EVO I

Mesaj de gturcanu » Mie Mar 11, 2009 5:24 pm

Eu 37 de ani si am Lancerul X din 24 .01.2008

andrei

Mesaj de andrei » Mie Mar 11, 2009 7:38 pm

QUOTE (SickneS @ Mar 11 2009, 05:18 PM) mda, nu poti sa-i spui nimanui ce masina sa-si ia, insa parerea mea este ca la pretul unui lancer, Lancerlot puteai sa-ti iei de exemplu o skoda sau un citroen care ar fi mers mai bine la varsta ta ...

sobolanu'
EVO I

Mesaj de sobolanu' » Mie Mar 11, 2009 7:58 pm

Da' ce-aveti oameni buni cu mosii ( ca mine de 42 !)?? Nu "e" si ei oameni? Mai ales ca de la o varsta incolo se spune ca dai in mintea copiilor

SickneS
EVO I

Mesaj de SickneS » Mie Mar 11, 2009 8:11 pm

QUOTE (sobolanu' @ Mar 11 2009, 07:58 PM) Da' ce-aveti oameni buni cu mosii ( ca mine de 42 !)?? Nu "e" si ei oameni? Mai ales ca de la o varsta incolo se spune ca dai in mintea copiilor

WORD !!!

nini
EVO I

Mesaj de nini » Mie Mar 11, 2009 9:26 pm

QUOTE (Lancerlot @ Mar 11 2009, 11:41 AM) gabor13us, lotul de referinta (63 de persoane le momentul postarii) este prea subtire pentru concluzii definitive si poate ai dreptate cu statul pe forumuri. Pe de alta parte, daca cineva 40+ cosidera ca i se potriveste Lancerul, sunt sanse mai mari ca sa i se potriveasca si internetul.

nini, se spune ca gusturile nu se discuta. Opinia ta este valabila pentru tine si este respectata ca atare, dar in momentul in care sugerezi altora ce ar trebui sa le placa, lumea iti va sari in cap. Eu am 53 de ani si ultimul lucru de care duc lipsa este sa mi se spuna ce preferinte ar trebui sa am. Sper ca nu te-am suparat si nu as vrea ca mesajul meu sa para prea dur. Asa ca, ai auzit criza varstei mijlocii? Noi astia, tinerii mai maturi, se zice ca ne luam masini sport, mergem la sala si flirtam cu tinerele sa dovedim ca mai suntem valabili. Poate e ceva adevar in asta...
In concluzie, pe mine nu ma mira statistica.

nu ma supar iti respect opiniile.
daca ceea ce am scris in postul meu s-a interpretat ca o sugestie despre ce masini sa cumparam in functie de varsta imi cer scuze ,daca am suparat pe cineva nu asta a fost intentia.
eu doar mi-am spus parerea mea pe care mi-o mentin: ca daca eu as avea 50 de ani nu mi-as lua lancer.
fiecare isi ia masina pe care si-o permite si care simte ca il reprezinta.
am aproape 30 de ani, familie, copil, deci nu sunt un pusti cordit care nu are minte ci doar bani de la parinti.
daca cineva s-a simtit ofensat de postul meu imi cer inca o data scuze si va asigur ca nu acesta a fost mesajul meu.

Scrie răspuns

Înapoi la “Noul Lancer”