2008 Mitsubishi Lancer 2.0 DI-D 140CP Instyle Red
Da, pai anul trecut daca facem un calcul am platit 3800 ron la casco si am avut daune de 21000 ron
Sper anul asta sa nu mai am ghinioanele astea, care spun sincer ca nu le-am avut in 6 ani de cand am carnet. Bine ca nu a fost nimic grav.
Abia saptamana asta o sa-mi conduc si eu masina care nu am mai condus-o decat pana la service si inapoi de pe 2 ianuarie pana azi.
Sper anul asta sa nu mai am ghinioanele astea, care spun sincer ca nu le-am avut in 6 ani de cand am carnet. Bine ca nu a fost nimic grav.
Abia saptamana asta o sa-mi conduc si eu masina care nu am mai condus-o decat pana la service si inapoi de pe 2 ianuarie pana azi.
- Devik aka Alex
- EVO I
- shadow2blade
- EVO I
QUOTE (Devik aka Alex @ Mar 9 2009, 02:24 PM) Eu de pe 6 ianuarie, deci suntem cam la fel
Poate ne intanim si facem ca si copii mici, " Uite ce cicatrice mare am eu !"
Marti, adica maine, mi-a zis Dan de la Mtsu ca o sa ridic masina ! Sa vedem, sa vedem....
Eu acum stau dupa un parbriz ca l-au spart boii in service. Sau nu stiu ce sa cred. Cand era masina gata si nu aveam devizul nu era crapat, cand am fost sa iau masina era crapat. Acum asteapta sa vina nush ce om de la ei de la asigurari sa constate, parbrizul e venit si astept probabil dupa ala. Azi am fost sa vad daca s-a miscat masina din locul unde am lasat-o si tot acolo era. Nu mai am rabdare..
Poate ne intanim si facem ca si copii mici, " Uite ce cicatrice mare am eu !"
Marti, adica maine, mi-a zis Dan de la Mtsu ca o sa ridic masina ! Sa vedem, sa vedem....
Eu acum stau dupa un parbriz ca l-au spart boii in service. Sau nu stiu ce sa cred. Cand era masina gata si nu aveam devizul nu era crapat, cand am fost sa iau masina era crapat. Acum asteapta sa vina nush ce om de la ei de la asigurari sa constate, parbrizul e venit si astept probabil dupa ala. Azi am fost sa vad daca s-a miscat masina din locul unde am lasat-o si tot acolo era. Nu mai am rabdare..
- andreicepoi
- EVO I
QUOTE (Prime @ Mar 11 2009, 01:50 PM) Vine vremuri grele pentru Service-uri si reprezentante
Grele rau, s-ar putea sa vedeti ce nu credeati vreodata, oameni de service comportandu-se normal.
Ganditi-va insa ce pentru asta a trebuit sa fie o schimbare de guvern si o criza.
Nu e asa usor cum poate crede unii
Grele rau, s-ar putea sa vedeti ce nu credeati vreodata, oameni de service comportandu-se normal.
Ganditi-va insa ce pentru asta a trebuit sa fie o schimbare de guvern si o criza.
Nu e asa usor cum poate crede unii
Ce ziceti de finala aceasta? Desi pare mare in poza ca e facuta de aproape, ea este mai micuta, nu iese foarte mult in evidenta. Am un pret foarte bun pentru ea.
La fel si cu jantele respective desi nu stiu daca ar da bine pe masina.
La fel si cu jantele respective desi nu stiu daca ar da bine pe masina.
- Fişiere ataşate
-
- 2326_1232755292.jpg (126.44 KiB) Vizualizat de 1798 ori
-
- 11032009.jpg (482.99 KiB) Vizualizat de 1803 ori
-
- 12032009.jpg (453.14 KiB) Vizualizat de 1796 ori
2 variante.
Prima cu jantele de mai sus. A 2-a cu unele gasite pe net.
In prima poza janta de pe fata este cum ar da si cu suruburile vopsite in negru, pe spate este lasata normal.
Finala -> 300 ron
Jantele, inca se intereseaza de pret.
Prima cu jantele de mai sus. A 2-a cu unele gasite pe net.
In prima poza janta de pe fata este cum ar da si cu suruburile vopsite in negru, pe spate este lasata normal.
Finala -> 300 ron
Jantele, inca se intereseaza de pret.
- Fişiere ataşate
-
- asd.jpg (832.17 KiB) Vizualizat de 1820 ori
-
- asd_copy.jpg (845.14 KiB) Vizualizat de 1832 ori