2008 Mitsubishi Lancer Lancer Frost White 2.0 Did 140 Cp
QUOTE (cix @ Feb 25 2009, 01:49 PM) Iti dai seama cat dynamat cumperi de banii astia? Oricum m-as fi asteptat sa coste macar 2000eur o operatie de-asta, avand in vedere preturile pe care ei le practica.
4-6 decibeli diferenta e destul de mult...nu prea cred ca au scos ei diferenta asta la insonorizare.
Oricum 750 Euro ? Baietii astia n-au notiunea banului...
4-6 decibeli diferenta e destul de mult...nu prea cred ca au scos ei diferenta asta la insonorizare.
Oricum 750 Euro ? Baietii astia n-au notiunea banului...
- Devik aka Alex
- EVO I
Sa o uzezi cu placere, ii sta foarte bine pe alb
Apropo de jante...in orice decizie trb sa iti amintesti si valoarea cauciucului.
Pt 215/r18/45 un cauciuc este minim 800 de lei.
In jurul datei de 25-26 iulie va fi o intalnire nationala a posesorilor de Logan in Sibiu, cred ca o sa fiu pe acolo, te anunt daca este sa apar prin zona ( cu lanceru' bineinteles )
Apropo de jante...in orice decizie trb sa iti amintesti si valoarea cauciucului.
Pt 215/r18/45 un cauciuc este minim 800 de lei.
In jurul datei de 25-26 iulie va fi o intalnire nationala a posesorilor de Logan in Sibiu, cred ca o sa fiu pe acolo, te anunt daca este sa apar prin zona ( cu lanceru' bineinteles )
O adevarata bestie cea neagra . Ceva asemanator as fi vrut s-o fac si eu intr-un viitor indepartat ...
Cel putin angel eyes o sa fie sigur . Si nu cred ca pare o chinezarie copiata dupa BMW .
Lui Cristi ( colegul de forum ) i-ar placea tare mult o asa masina . Numai ca nu e culoarea mata si nu are vreo 250 de armasari pe benzina .
Cel putin angel eyes o sa fie sigur . Si nu cred ca pare o chinezarie copiata dupa BMW .
Lui Cristi ( colegul de forum ) i-ar placea tare mult o asa masina . Numai ca nu e culoarea mata si nu are vreo 250 de armasari pe benzina .
- Devik aka Alex
- EVO I
QUOTE (santto @ Mar 12 2009, 08:56 AM) am inceput sa bag motorina de la petrom ...inainte bagam de la omv......dupa 20 l bagati in rezervor pot spune ca mi se pare mai buna ca cea de la omv . pret litru 3.32ron ........
Efectul placebo. Motorina de la omv si cea de la petrom vine de la aceeasi rafinarie => este identica
Efectul placebo. Motorina de la omv si cea de la petrom vine de la aceeasi rafinarie => este identica