Ce Varsta Au Posesorii De Lancer?
Si pe mine m-a mirat faptul ca unii colegi forumisti au vazut ``cocalari, manelari`` in Lancer, si daca imi aduc bine aminte si in Evo X. Nu cred ca ``manelaru, cocalaru`` ar alege masina asta cand poate sa-si ia linistit un ``bemveu`` un ``mertan`` mai nou audi. Rar , foarte rar ti-e dat sa vezi un manelar cocalar in mazda,honda,mitsubishi sau chiar marci europene.
p.s. asta nu inseamna ca toti cei care au marcile de mai sus se incadreaza in categoria respectiva.
p.s. asta nu inseamna ca toti cei care au marcile de mai sus se incadreaza in categoria respectiva.
QUOTE (Vibe @ Mar 4 2009, 04:27 PM) Si pe mine m-a mirat faptul ca unii colegi forumisti au vazut ``cocalari, manelari`` in Lancer, si daca imi aduc bine aminte si in Evo X. Nu cred ca ``manelaru, cocalaru`` ar alege masina asta cand poate sa-si ia linistit un ``bemveu`` un ``mertan`` mai nou audi. Rar , foarte rar ti-e dat sa vezi un manelar cocalar in mazda,honda,mitsubishi sau chiar marci europene.
Nu stiu daca respectiva persoana cu Lancer negru plin de "argintarie", capota evo si cruce in geam face parte dintr-o categorie aparte. Avand in vedere ca e din colectivul Mitsubishi, e posibil sa fi pus tot pe masina (fara cruce) numai pentru a arata clientilor ce se poate face, nimic mai mult.
Insa revenind la cocalares/manelares, nu mica mi-a fost sila cand la politie in Pipera, iesind cu numerele acum vreo 8-9 luni de zile, au trecut in 10 minute 2 bucati Lancer de Ilfov cu 2 bucati fetze de manelisti/tzarani cu manele date tare in masina, ca pentru o secunda am stat sa ma gandesc ce dreaq masina mi-am luat.
Spre bucuria mea, au fost ultimele fetze ciudate vazute in Lancer si sper sa li se para o masina naspa in continuare, ca sa stea in continuare la coada la porsche romania.
P.S. Subscriu ideii ca din masini japo' nu prea se aud manele...
Nu stiu daca respectiva persoana cu Lancer negru plin de "argintarie", capota evo si cruce in geam face parte dintr-o categorie aparte. Avand in vedere ca e din colectivul Mitsubishi, e posibil sa fi pus tot pe masina (fara cruce) numai pentru a arata clientilor ce se poate face, nimic mai mult.
Insa revenind la cocalares/manelares, nu mica mi-a fost sila cand la politie in Pipera, iesind cu numerele acum vreo 8-9 luni de zile, au trecut in 10 minute 2 bucati Lancer de Ilfov cu 2 bucati fetze de manelisti/tzarani cu manele date tare in masina, ca pentru o secunda am stat sa ma gandesc ce dreaq masina mi-am luat.
Spre bucuria mea, au fost ultimele fetze ciudate vazute in Lancer si sper sa li se para o masina naspa in continuare, ca sa stea in continuare la coada la porsche romania.
P.S. Subscriu ideii ca din masini japo' nu prea se aud manele...
- adrian lancer
- EVO I
- diablo_666
- EVO I
As presupune ca ar fi media de varsta mai jos daca Lancer-ul ar fi mai ieftin. Cred ca, cel putin in cazul celor care isi cumpara masina din munca proprie si nu din sponsorizarile parintilor, 20k EUR e un pret destul de mare, pe care iti permiti sa-l platesti abia dupa ce ai un venit destul de mult peste medie. De exemplu eu, acum 3,5 ani cand mi-am luat a doua masina (ca prima a fost Dacie, nu se pune ), a trebuit sa ma opresc la Clio de 10k EUR. Abia anul trecut, la 27 de ani, am reusit sa dau 20k. Si asta in conditiile in care m-am facut ca ploua cand a fost vorba de cumparat casa, facut copii si alte cheltuieli d-astea... Unul care mai are si alte responsabilitati, presupun ca abia pe la 30+ de ani reuseste sa dea banii pe un Lancer (in amintirea anilor cand era tanar ).
felicitari teo_paul pentru aceasta initiativa
si pe m-au surprins putin rezultatele, ma asteptam ca varsta celor mai multi posesori sa fie sub 30 de ani, dar acum daca ma gandesc bine la toti posesorii pe care i-am intalnit in trafic imi dau seama ca sondajul respect realitatea.
cu privire la " clasa " posesorilor de lancer numai baietii destepti isi iau japoneze
si pe m-au surprins putin rezultatele, ma asteptam ca varsta celor mai multi posesori sa fie sub 30 de ani, dar acum daca ma gandesc bine la toti posesorii pe care i-am intalnit in trafic imi dau seama ca sondajul respect realitatea.
cu privire la " clasa " posesorilor de lancer numai baietii destepti isi iau japoneze
QUOTE (nini @ Mar 5 2009, 09:06 PM) si pe m-au surprins putin rezultatele, ma asteptam ca varsta celor mai multi posesori sa fie sub 30 de ani, dar acum daca ma gandesc bine la toti posesorii pe care i-am intalnit in trafic imi dau seama ca sondajul respect realitatea.
Deja sunt 50% din respondenti care au sub 30 de ani. Asa ca nu ai fost departe de adevar.
Nu ma asteptam insa sa fie atatia sub 25, daca imi aduc aminte, pe la 20 si ceva, eram fericit in DAF (ratb), lumea evolueaza insa.
Deja sunt 50% din respondenti care au sub 30 de ani. Asa ca nu ai fost departe de adevar.
Nu ma asteptam insa sa fie atatia sub 25, daca imi aduc aminte, pe la 20 si ceva, eram fericit in DAF (ratb), lumea evolueaza insa.
QUOTE (nini @ Mar 5 2009, 09:06 PM) felicitari teo_paul pentru aceasta initiativa
da adevarat numai baietii destepti isi iau japoneze
sunt foarte multi oameni tineri care isi permit masini luxoase si nu ma refer ca le dau parintii bani si se pare ca nu mai vor sa faca parte din "clubul TzTz" (tzaran si tzigan) cu bmw-uri second hand si mercedes second hand
da adevarat numai baietii destepti isi iau japoneze
sunt foarte multi oameni tineri care isi permit masini luxoase si nu ma refer ca le dau parintii bani si se pare ca nu mai vor sa faca parte din "clubul TzTz" (tzaran si tzigan) cu bmw-uri second hand si mercedes second hand
- andrei.pex
- EVO I