Probleme New Lancer. Discutii. Dezbateri.
- andreicepoi
- EVO I
Ma refeream ca solutii de combatere a greierasilor, oarecum legat si de isonorizare:
http://mitsu.ro/forum/index.php?showtop ... 0&start=80
Intr-adevar, topic special despre asta nu este dar, cautand (nu putin) vei gasi diferite locuri unde se vorbeste de mai multe tipuri de greierasi, asta ca sa vezi daca nu cumva si aceia au inceput sa apara.
M-am exprimat eu gresit initial si imi cer scuze. Am fost putin neatent la ce am scris.
http://mitsu.ro/forum/index.php?showtop ... 0&start=80
Intr-adevar, topic special despre asta nu este dar, cautand (nu putin) vei gasi diferite locuri unde se vorbeste de mai multe tipuri de greierasi, asta ca sa vezi daca nu cumva si aceia au inceput sa apara.
M-am exprimat eu gresit initial si imi cer scuze. Am fost putin neatent la ce am scris.
- andreicepoi
- EVO I
QUOTE (BUGHY @ Jan 14 2009, 08:36 PM) Sa ne tii la curent cu radioul .
Poti sa le spui ca problema nu este numai in Bucuresti . Mai erau cativa cu aceiasi probleme .
Am sa incerc si eu sa vad cand face treaba asta .
Eu sunt unul din aceia. La mine face dupa terminarea convorbirii telefonice (am telefonul sincronizat cu receptorul bluetooth). Inchid telefonul, intra (sau ar trebui) automat pe muzica (CD sau RADIO, functie de ce aveam initial), si ... SEARCH la postul de radio, indiferent pe ce canal presetat eram inainte si indiferent de zona unde sunt.
Cat despre greierasi, ai mei au devenit in 2 zile ditamai cireada de elefanti. Deja se aude zornaitul de pe bord (undeva centru) si cel din usa stanga spate la o simpla bataie cu degetele in usa.
Imediat ce am putin timp, pun toate astea pe hartie si ... fuguta la service ... da-o incolo de treaba, de abia a facut o saptamana masina de cand o am.
Poti sa le spui ca problema nu este numai in Bucuresti . Mai erau cativa cu aceiasi probleme .
Am sa incerc si eu sa vad cand face treaba asta .
Eu sunt unul din aceia. La mine face dupa terminarea convorbirii telefonice (am telefonul sincronizat cu receptorul bluetooth). Inchid telefonul, intra (sau ar trebui) automat pe muzica (CD sau RADIO, functie de ce aveam initial), si ... SEARCH la postul de radio, indiferent pe ce canal presetat eram inainte si indiferent de zona unde sunt.
Cat despre greierasi, ai mei au devenit in 2 zile ditamai cireada de elefanti. Deja se aude zornaitul de pe bord (undeva centru) si cel din usa stanga spate la o simpla bataie cu degetele in usa.
Imediat ce am putin timp, pun toate astea pe hartie si ... fuguta la service ... da-o incolo de treaba, de abia a facut o saptamana masina de cand o am.
din ciclul : fuguta la service
azi am fost la service pentru a-i anunta ca am probleme cu inchiderea portbagajului (spunea cineva de telescoapele alea care sunt prea tari), am descris problema, le-am spus ca eu cred ca problema este de la acele telescoapre ca sunt prea tari, iar omuletul de acolo de la service mi-a spus ca el este cel ce constata daca e de acolo sau nu !? sa vin saptamana viitoare sa se uite un mecanic, azi nu aveau timp ...
trebuie sa precizez ca service-ul este in Craiova
azi am fost la service pentru a-i anunta ca am probleme cu inchiderea portbagajului (spunea cineva de telescoapele alea care sunt prea tari), am descris problema, le-am spus ca eu cred ca problema este de la acele telescoapre ca sunt prea tari, iar omuletul de acolo de la service mi-a spus ca el este cel ce constata daca e de acolo sau nu !? sa vin saptamana viitoare sa se uite un mecanic, azi nu aveau timp ...
trebuie sa precizez ca service-ul este in Craiova
- andreicepoi
- EVO I
Cand ai drum in Bucuresti da un semn in caz ca nu te rezolva la service in Craiova, aici s-ar putea sa gasesti oameni mai destupati, dar nu in Expozitiei - eventual in Metalurgiei sau Otopeni. Din ce am citit zilele trecute pe forum se pare ca la voi in Craiova sunt ceva "probleme de atitudine" ale oamenilor din service-ul Mitsubishi.
QUOTE (andreicepoi @ Mar 11 2009, 04:51 PM) Cand ai drum in Bucuresti da un semn in caz ca nu te rezolva la service in Craiova, aici s-ar putea sa gasesti oameni mai destupati, dar nu in Expozitiei - eventual in Metalurgiei sau Otopeni. Din ce am citit zilele trecute pe forum se pare ca la voi in Craiova sunt ceva "probleme de atitudine" ale oamenilor din service-ul Mitsubishi.
asta e clar, cred ca am sa sun la bucuresti la Mcar Trading sa vad daca cei de acolo cunosc problemele de la Prestagent Craiova, pentru ca nu este posibil sa primesti un astfel de raspuns. eventual daca stiti si alte numere decat cele de pe site, va multumesc anticipat !
asta e clar, cred ca am sa sun la bucuresti la Mcar Trading sa vad daca cei de acolo cunosc problemele de la Prestagent Craiova, pentru ca nu este posibil sa primesti un astfel de raspuns. eventual daca stiti si alte numere decat cele de pe site, va multumesc anticipat !
QUOTE (SickneS @ Mar 11 2009, 05:12 PM) asta e clar, cred ca am sa sun la bucuresti la Mcar Trading sa vad daca cei de acolo cunosc problemele de la Prestagent Craiova, pentru ca nu este posibil sa primesti un astfel de raspuns. eventual daca stiti si alte numere decat cele de pe site, va multumesc anticipat !
data viitoare inregistreaza intalnirea cu un telefon, sau cu un alt gadget, ca sa le trimiti si probe audio/video celor de la mcarsi eventual la protectia consumatorului.
poate asa ne baga si pe noi cineva in seama.
data viitoare inregistreaza intalnirea cu un telefon, sau cu un alt gadget, ca sa le trimiti si probe audio/video celor de la mcarsi eventual la protectia consumatorului.
poate asa ne baga si pe noi cineva in seama.
- andreicepoi
- EVO I
Am observat astazi dimineata ca-mi zdrangane plasticul de la centura de siguranta, cel de pe stalp, de unde reglezi inaltimea centurii de siguranta. Eu aveam impresia ca zgomotul vine de la usa spate, dar este de la acea bucata de plastic culisanta. Aveti idee ce se poate face? La mine face foarte urat, dar numai la vibratii puternice, piatra cubica sau turatie mare.
QUOTE (goangaus @ Mar 12 2009, 08:40 AM) Am observat astazi dimineata ca-mi zdrangane plasticul de la centura de siguranta, cel de pe stalp, de unde reglezi inaltimea centurii de siguranta. Eu aveam impresia ca zgomotul vine de la usa spate, dar este de la acea bucata de plastic culisanta. Aveti idee ce se poate face? La mine face foarte urat, dar numai la vibratii puternice, piatra cubica sau turatie mare.
probabil s-a slabit de la vibratii (drumurile sunt de vina)
sincer eu am inceput sa nu mai imi fac griji pt ca zdrangane sau vibreaza vreun plastic, e ceva normal pe drumurile de cacao din romanica noastra
probabil s-a slabit de la vibratii (drumurile sunt de vina)
sincer eu am inceput sa nu mai imi fac griji pt ca zdrangane sau vibreaza vreun plastic, e ceva normal pe drumurile de cacao din romanica noastra