2008 Lancer 2.0 Di-d 140 Cp Instyle Cool Silver
- Devik aka Alex
- EVO I
In legatura cu diferenta de cai ar fi pe talon , de la 140 la 170, iar cuplu de la 310 la 360-370, dar toata lumea stie ca 2.0 di-d are 156 de caluti, iar cum puterea creste cu 20 %, s-ar ajunge la roata la vreo 187.
In legatura cu acel tub portocaliu, nu ziceam ca il tin non-stop aprins, era o idee de aplicat si undeva discret sa existe un intrerupator.
aici masinuta cu numere roscate
am voie sa pun imagini cu lanceru' avariat ?
In legatura cu acel tub portocaliu, nu ziceam ca il tin non-stop aprins, era o idee de aplicat si undeva discret sa existe un intrerupator.
aici masinuta cu numere roscate
am voie sa pun imagini cu lanceru' avariat ?
- Devik aka Alex
- EVO I
Sunt cam urate si de aceea am intrebat ..... un film horror pt posesorii de lancer 2008 :|
fata, a se vedea parbriz spart,crapat cum vreti voi.
in curte la mcar pe metalurgiei, in asteptarea solutionarii dosarului.
radiator impins de trager in motor
dupa o luna de stat DEGEABA, din cauza lumii bune de la ASIBAN.
bara pe spate de schimbat pe RCA GENERALI, pct-ul 3 la lista de daune
Capota schimbata ( e neagra, nevopsita ), asteptare trager.
Dupa cum se vede lonjeroanele sunt drepte. Tragerul este sudat de prelungirile lonjeroanelor, iar aceste prelungiri sunt prinse in suruburi de lonjeroane.
fata, a se vedea parbriz spart,crapat cum vreti voi.
in curte la mcar pe metalurgiei, in asteptarea solutionarii dosarului.
radiator impins de trager in motor
dupa o luna de stat DEGEABA, din cauza lumii bune de la ASIBAN.
bara pe spate de schimbat pe RCA GENERALI, pct-ul 3 la lista de daune
Capota schimbata ( e neagra, nevopsita ), asteptare trager.
Dupa cum se vede lonjeroanele sunt drepte. Tragerul este sudat de prelungirile lonjeroanelor, iar aceste prelungiri sunt prinse in suruburi de lonjeroane.
QUOTE (cix @ Mar 5 2009, 12:28 PM) Da, e lovita destul de tare. Bine ca nu au sarit airbagurile. Sunt curios cat o sa fie factura la final, daca doar parbrizul e 8700ron fara tva iar un far 6700 fara tva.
Apropo in parbriz e o urma de cap, sau mi se pare mie?
Cum mai sa fie parbrizul 8700 ron? Am eu deviz facut pe parbriz si este 2500 ron. Am avut devizul bara + parbriz = 5600 RON piese + montaj.
La el va spun eu cat va fi devizul: 23000 RON. A patit-o un prieten exact la fel numai ca el nu avea xenon si am adunat xenonul la tine.
Apropo in parbriz e o urma de cap, sau mi se pare mie?
Cum mai sa fie parbrizul 8700 ron? Am eu deviz facut pe parbriz si este 2500 ron. Am avut devizul bara + parbriz = 5600 RON piese + montaj.
La el va spun eu cat va fi devizul: 23000 RON. A patit-o un prieten exact la fel numai ca el nu avea xenon si am adunat xenonul la tine.
QUOTE (Speedy @ Mar 5 2009, 06:08 PM) Cum mai sa fie parbrizul 8700 ron? Am eu deviz facut pe parbriz si este 2500 ron. Am avut devizul bara + parbriz = 5600 RON piese + montaj.
Vezi ultimul meu post de-aici http://mitsu.ro/forum/index.php?showtop ... 997&st=100 . Sunt scanate devizele pe care chiar azi le-am ridicat.
Vezi ultimul meu post de-aici http://mitsu.ro/forum/index.php?showtop ... 997&st=100 . Sunt scanate devizele pe care chiar azi le-am ridicat.