Lancer X Invite 1.5 MIVEC 109HP MT Negresa

Prezinta-ti Lancerul aici!
Scrie răspuns
allexino
EVO I

Mesaj de allexino » Mar Apr 01, 2008 1:38 pm

QUOTE (cix)Arata bine masina, sunt curios cum ar arata cu folie neagra pe toate geamurile.
Oricum sa o stapanesti sanatos.
Sper ca voi pune poze cu folia peste max o saptam. Tre sa mai strang niste finante!

allexino
EVO I

Mesaj de allexino » Vin Iul 11, 2008 6:22 pm

Folie nu am pus pt ca tocmai am contractat o vacanta si m-a costat destul de mult si nu mai sunt bani.
Acum masina are 11.000km si inca nu m-a dezamagit. Zilele trecute mi-au furat un capac de la suportul de portbagaj dupa ce mi-au furat si antena. Se pare ca cineva are ceva cu ea dar nu am descoperit cine inca. Saracutza masina a mai suferit 2 zgarieturi una din cauza mea si una din vina mamei mele careia i-am dat o data masina si a si julit-o.
Pe data de 15.08 ma duc la revizie pt ca plec cu masina in vacanta si nu vreau sa ma apuce service-ul pe acolo is sper sa remediez si toate aceste defecte aparute.
Dupa cum am scris si in alte parti se pare ca revizia va fi cam 700 RON, mult peste ce ma asteptam si ce mi s-a spus cand am luat masina, dar sper sa mai scada ca am inteles ca e o promotie acum.
Am facut din nou consumul la pompa si dupa un rulaj exclusiv urban si cu A/C a iesit 9%. Multumitor pt mine.
Cam astea sunt ultimele impresiile. Pana in toamna am sa ii fac un cadou un set nou de jante cu tot cu anvelope importate din SUA. Jantele sunt Tenzo R Type M cu cauciucuri Eagle F1. Atasez si o poza pt niste impresii.

allexino
EVO I

Mesaj de allexino » Sâm Ian 10, 2009 9:05 am

Nu am mai scris de mult in jurnal si s-au intamplat destule intre timp. MAsinuta a primit un set de folii Llumar 5% pe spate si 34% pe fata. Voi atasa si poze cu ele. Multumit de modul in care au lucrat cei de la firma unde le-am montat (de altfel cei mai profesionisti din Galati - recomand) mai ales ca totul a fost un cadou facut de un amic. de aceea nu stiu sa va spun cam cat a costat. E un pic dificil la parcarea cu spatele noaptea dar ne descurcam.
Luni 06.01 am avut si primul incident rutier cu masina. Un domn, octogenar cred, cu un taxi Cielo s-a gandit ca daca tot aluneca un pic pe jos sa lase vreo 20 de metri fata de cel din fata lui care statea la semafor si sa opreasca brusc. Cu toate insistentele mele asupra sistemului de franare tot l-am lovit. PAguba nu a fost mare, el nu a avut nimic, iar la a mea s-a crapat bara fata in vreo 3 locuri si grila in dreptul emblemei. Ieri 09.10 am fost la Casco sa declar paguba, am primit nota de constatare cu care am mers la service-ul Mitsu Galati (Iricad) unde seful de service mi-a spus ca pana luni seara masina este facuta. Deci nu este asa grav cu piesele si timpul de livrare. In plus am primit si un suport de nr. de EVO pe care-l voi monta pe noua bara.
In iarna asta nu am pus gume de iarna ca nu am considerat necesar (cu toate ca s-a dovedit a fi) dar pt urmatoarea iarna voi achizitiona un set. Consumul in perioada asa m-a speriat un pic deoarece nu a scazut sub 10% dar nici nu pot spune ca am mers linistit.
Cam atat pana la un update de poze. Asta dupa ce rezolv cu bara si numarul.

BUGHY
EVO I

Mesaj de BUGHY » Sâm Ian 10, 2009 12:16 pm

Felicitari pentru suportul de EVO .
Daca nu aveai accidentul nu mai puneai tu asa ceva . Deci ?
Hai cu pozele ca sunt curios .

allexino
EVO I

Mesaj de allexino » Sâm Ian 10, 2009 2:00 pm

QUOTE (BUGHY @ Jan 10 2009, 12:16 PM) Felicitari pentru suportul de EVO .
Daca nu aveai accidentul nu mai puneai tu asa ceva . Deci ?
Hai cu pozele ca sunt curios .
abia luni ma duc sa montez bara si suportul. DEci luni seara vor veni si pozele!

allexino
EVO I

Mesaj de allexino » Joi Mar 05, 2009 6:55 am

Am avut de gand sa o vand vreo 2 saptamani si sa imi iau un A4 DTM Edition din 2006 dar m-am razgandit. Mai nou, ieri dimineata am gasit-o iar busita in parcare dar cu simt de raspundere. Am sa pun poze cu lovitura. Norocul meu ca dupa un an de leasing mi-am negociat asigurarea Casco si acum nu mi se mai modifica in functie de daune dar nici nu mai scade odata cu valoarea masinii.
Toate astea au si o parte bun ain sensul ca am vorbit cu cei de la Iricad (baieti super-valabili) si imi aduc bara de Sportback care se potriveste si la berlina. Singura problema este acel ornament cromat foarte mare care costa ........... TOATA LUMEA SA STEA PE SCAUNE ............320 EURO FARA TVA . Dar s-a rezolvat si asta. Stim cu totii cum .
Dupa ce imi pun bara voi veni cu poze noi.

Poze cu folia, nr de Evo si bara busita cand ajung la birou!

POZE:

BUGHY
EVO I

Mesaj de BUGHY » Joi Mar 05, 2009 5:22 pm

De ce te-ai razgandit in privinta vanzarii ?
De fapt de ce o vinzi ? Te-ai plictisit de ea ?

zimbet
EVO I

Mesaj de zimbet » Joi Mar 05, 2009 5:39 pm

nasoala treaba cu lovitura... noroc de bara... bafta si multe poze cu noul look!!!

gabor13us
EVO I

Mesaj de gabor13us » Sâm Mar 14, 2009 12:25 am

eu luni urmeaza sa o duc in service sa-mi monteze si mie bara de sportback. am aflat si eu cat e ornamentul si era sa pic pe spate. partea nasoala la mine e ca vechiul ornament e intact...

santto
EVO I

Mesaj de santto » Sâm Mar 14, 2009 6:16 am

salut ...sa o stapinesti sanatos si fara alte icidente....

Scrie răspuns

Înapoi la “Lancerul meu”