Chiptuning by Flashtuning SRL
Are ID-ul Gabin, mie mi-a lasat o impresie buna..ma rog .
Ce parere ai despre comparatia cu Swift Sportu' ?
Da e ok lista , eu m-am hoatarat ..singura chestie care nu imi convine este ca dupa resoftare ( cel putin din ce am citit)
trebuie sa alimentez doar cu benzina de 100 ...sper sa nu fie adevarat.. poate ma lamureste JEFF!
Ce parere ai despre comparatia cu Swift Sportu' ?
Da e ok lista , eu m-am hoatarat ..singura chestie care nu imi convine este ca dupa resoftare ( cel putin din ce am citit)
trebuie sa alimentez doar cu benzina de 100 ...sper sa nu fie adevarat.. poate ma lamureste JEFF!
Gabin ?
Atunci nu e ala...
Nu am condus Swift Sport, nu stiu ce sa zic, dar am o parere buna despre suzuki in general.
Sunt masini foarte fiabile, destul de performante si corecte la banii lor.
Swift Sport e interesant, as fi curios de o liniuta cu unul dupa resoftare...
E mai stabil decat coltul, sta incredibil de bine pe curbe, are un sound al motorului bestial, arata bine...
Unde ai citit ca trebuie alimentat doar cu benzina de 100 ?
Atunci nu e ala...
Nu am condus Swift Sport, nu stiu ce sa zic, dar am o parere buna despre suzuki in general.
Sunt masini foarte fiabile, destul de performante si corecte la banii lor.
Swift Sport e interesant, as fi curios de o liniuta cu unul dupa resoftare...
E mai stabil decat coltul, sta incredibil de bine pe curbe, are un sound al motorului bestial, arata bine...
Unde ai citit ca trebuie alimentat doar cu benzina de 100 ?
Salutare
Am discutat si eu cu Jeff si in proportie de 95% ii fac si eu resoftare Lancerului cand vine in Bucuresti , posibil si la cealalta , dar e inca bolnava .
Foarte misto Coltul din filmuletul pus de Cristi, dar de aici vine intrebarea : de ce nu vedem in WRC sau IRC asa ceva ? dar asta e discutie in alta arie
Am discutat si eu cu Jeff si in proportie de 95% ii fac si eu resoftare Lancerului cand vine in Bucuresti , posibil si la cealalta , dar e inca bolnava .
Foarte misto Coltul din filmuletul pus de Cristi, dar de aici vine intrebarea : de ce nu vedem in WRC sau IRC asa ceva ? dar asta e discutie in alta arie
Salut cristibna!
E vorba de lanceru' cu, care Simi (parca asa il cheama pe fratele tau) a facut spectacol la MRC ?
Pai ar fi si pacat sa ramana stock cu asa driver.
Sunt multe filmulete cu mitsubishi colt...evo.
Nu sunt piloti in WRC sau IRC care sa poata...concura pe aceasta masina...
Deci:
1. Cristi (sigur)
2. NeGrutzY (sigur)
3. Bogdan (sigur)
4. Eddy (lancer 1.5 - trebuie citit softul si asteptat raspuns de la italieni)
5. J.B. (sigur)
6. Johnelu (sigur, singura conditie, sa iasa masina din service pana atunci)
7. Cristibna (95% sigur)
E vorba de lanceru' cu, care Simi (parca asa il cheama pe fratele tau) a facut spectacol la MRC ?
Pai ar fi si pacat sa ramana stock cu asa driver.
Sunt multe filmulete cu mitsubishi colt...evo.
Nu sunt piloti in WRC sau IRC care sa poata...concura pe aceasta masina...
Deci:
1. Cristi (sigur)
2. NeGrutzY (sigur)
3. Bogdan (sigur)
4. Eddy (lancer 1.5 - trebuie citit softul si asteptat raspuns de la italieni)
5. J.B. (sigur)
6. Johnelu (sigur, singura conditie, sa iasa masina din service pana atunci)
7. Cristibna (95% sigur)