Chiptuning by Flashtuning SRL
QUOTE (Cristi @ Jan 30 2009, 11:36 AM) Resoftarea se face in tara de catre Jeff.
Se demonteaza ECU, se citeste softul, se trimite la italieni, se modifica, se rescrie cu versiunea noua dupa care urmeaza testele.
Pai si cum facem, vine Jeff si citeste softul, se modifica in Italia, dar cine il mai rescrie?
Jeff e la Timisoara...
Se demonteaza ECU, se citeste softul, se trimite la italieni, se modifica, se rescrie cu versiunea noua dupa care urmeaza testele.
Pai si cum facem, vine Jeff si citeste softul, se modifica in Italia, dar cine il mai rescrie?
Jeff e la Timisoara...
QUOTE (Johnelu @ Feb 19 2009, 05:43 PM) ... apropos de amatori, daca Cristi este convins, personal nu mai vreau asigurari ... ma bag direct.
...
Multumesc pentru incredere Johnelu!
De obicei nu reactionez la aprecierile pozitive, dar daca vin din partea ta, atunci chiar ma simt magulit.
Deci :
Cristi (sigur)
NeGrutzY (sigur)
Bogdan (sigur)
Eddy (lancer 1.5 - trebuie citit softul si asteptat raspuns de la italieni)
J.B. (ce masina ai ?)
Johnelu (daca iese masina din service pana atunci)
QUOTE (goangaus @ Feb 19 2009, 05:58 PM) Pai si cum facem, vine Jeff si citeste softul, se modifica in Italia, dar cine il mai rescrie?
Jeff e la Timisoara...
Jeff o sa vina in bucuresti, citeste softul, se trimite pe loc la italieni (mobile internet), se asteapta varianta modificata si se rescrie pe loc.
Urmeaza teste, samd.
Asta descriind procesul in mare...
...
Multumesc pentru incredere Johnelu!
De obicei nu reactionez la aprecierile pozitive, dar daca vin din partea ta, atunci chiar ma simt magulit.
Deci :
Cristi (sigur)
NeGrutzY (sigur)
Bogdan (sigur)
J.B. (ce masina ai ?)
Johnelu (daca iese masina din service pana atunci)
QUOTE (goangaus @ Feb 19 2009, 05:58 PM) Pai si cum facem, vine Jeff si citeste softul, se modifica in Italia, dar cine il mai rescrie?
Jeff e la Timisoara...
Jeff o sa vina in bucuresti, citeste softul, se trimite pe loc la italieni (mobile internet), se asteapta varianta modificata si se rescrie pe loc.
Urmeaza teste, samd.
Asta descriind procesul in mare...
QUOTE (Jeff @ Feb 19 2009, 09:50 AM) Marty: axa din stanga este puterea in CP, cea de jos e turatia, cea din dreapta e cuplul in Nm, curbele mai inalte sunt de putere (inainte si dupa), curbele mai joase sunt cuplul.
Jeff, stiu sa interpretez curbele (merci oricum!), eu ma refeream la cresterea in cifre (scuze, exprimare mai defectuoasa).
Jeff, stiu sa interpretez curbele (merci oricum!), eu ma refeream la cresterea in cifre (scuze, exprimare mai defectuoasa).
QUOTE (Gogo @ Feb 20 2009, 08:41 AM) sal baieti....
as vrea si eu sa ma bag...dar din pacate nu am bani...sunt intr-o perioada f f proasta cu banii...
asa din curiozitate...poate o sa vin si eu sa vad cum merge coltu cipat ... sa imi fac sange mai rau
bafta...si sper sa fac si eu rost de bani mai rpd pt treaba asta
Nici o problema!
Oricine e binevenit!
Ramane sa anunte Jeff, data si locatia...
as vrea si eu sa ma bag...dar din pacate nu am bani...sunt intr-o perioada f f proasta cu banii...
asa din curiozitate...poate o sa vin si eu sa vad cum merge coltu cipat ... sa imi fac sange mai rau
bafta...si sper sa fac si eu rost de bani mai rpd pt treaba asta
Nici o problema!
Oricine e binevenit!
Ramane sa anunte Jeff, data si locatia...
Salut Cristi , am motor ca al tau 1.5 - 109 cp. Va rog sa-mi spuneti cat costa ca oricum ma bag..\
In alta ordine de idei m-am intanlit cu un tip super ok de pe masini.ro cu Suzuki Swift Sport ..
am '' incercat-o " de cateva ori si surpriza ..diferenta este foarte mica intre aceste doua masini..aproape insesizabila,
daca Colt-ul nu ar avea acel delay de kkt ..
Sa va mai spun ca tipul se pricepe..la astfel de jocuri!
QUOTE (J.B. @ Feb 20 2009, 02:30 PM) Salut Cristi , am motor ca al tau 1.5 - 109 cp. Va rog sa-mi spuneti cat costa ca oricum ma bag..\
In alta ordine de idei m-am intanlit cu un tip super ok de pe masini.ro cu Suzuki Swift Sport ..
am '' incercat-o " de cateva ori si surpriza ..diferenta este foarte mica intre aceste doua masini..aproape insesizabila,
..si inca ceva, cred ca dupa resoftare Colt-ul va bate Swiftu' Sport
QUOTE (J.B. @ Feb 20 2009, 02:30 PM) Salut Cristi , am motor ca al tau 1.5 - 109 cp. Va rog sa-mi spuneti cat costa ca oricum ma bag..\
..si inca ceva, cred ca dupa resoftare Colt-ul va bate Swiftu' Sport
230 euro din cate am inteles de la Jeff.
Cine e tipul super ok de pe masini.ro cu suzuki swift ?
S-ar putea sa-l stiu...mai putin partea cu super ok.
Am avut si noi pe aici un carnat cu swift care activa fix ca un posesor de swift...
Deci e ok lista ?
Cristi (sigur)
NeGrutzY (sigur)
Bogdan (sigur)
J.B. (sigur)
Johnelu (sigur, singura conditie, sa iasa masina din service pana atunci)
Cine e tipul super ok de pe masini.ro cu suzuki swift ?
S-ar putea sa-l stiu...mai putin partea cu super ok.
Am avut si noi pe aici un carnat cu swift care activa fix ca un posesor de swift...
Deci e ok lista ?
Cristi (sigur)
NeGrutzY (sigur)
Bogdan (sigur)
J.B. (sigur)
Johnelu (sigur, singura conditie, sa iasa masina din service pana atunci)