Alternativa pentru MMCS, zic eu si mai ieftina!
Salut,
Eu mai vin cum aud de ceva noutati. Am vorbit cu cei de la Garmin Romania si mi-au spus ca in cazul care aparatul (kenwood-ul care se gaseste la Mitsu) are harti garmin ei pot instala atlasul ROAD pentru romania. Ala e destul de bun in tara, iar afara se poate merge cred ca foarte bine pe hartile Garmin din aparat.
Deci e o noua optiune.
Nu stiu insa daca poti pastra comenzile pe volan cu noua unitate.
Eu mai vin cum aud de ceva noutati. Am vorbit cu cei de la Garmin Romania si mi-au spus ca in cazul care aparatul (kenwood-ul care se gaseste la Mitsu) are harti garmin ei pot instala atlasul ROAD pentru romania. Ala e destul de bun in tara, iar afara se poate merge cred ca foarte bine pe hartile Garmin din aparat.
Deci e o noua optiune.
Nu stiu insa daca poti pastra comenzile pe volan cu noua unitate.
Salut,
Am fost cu masina la revizie.
Au in showroom acel Kenwood DNX 5520BT. Aparatul costa 1370 euro fara tva si fara manopera de montaj. Are insa inclusa acea rama de plastic necesara montarii pe Outlander.
Aparatul este 90% la fel cu cel de la Pioneer, ii lipsesc doar cateva chestii oricum neimportante.
Kenwood lucreaza cu Garmin, iar harta este intr-adevar acel atlas ROAD pentru Romania, pentru europa se foloseste harta nativa Garmin.
Singura problema este ca se pierd comenzile pe volan in cazul inlocuirii unitatii de fabrica.
Din cautarile mele pe net am gasit o firma in USA care face adaptoare si pentru Kenwood/Outlander costul fiind de aprox 100$.
Incerc sa vad cum pot sa va atasez si o poza pe care mi-au dat-o ei cu unitatea montata in bord.
Detaliile aparatului le puteti gasi aici:
http://www.kenwood.eu/products/car/navi ... DNX5220BT/
Diferenta majora fata de unitatea de fabrica, in privinta aspectului este ecranul ceva mai mic pentru Kenwood.
Oricum pe site am vazut si unitati de navigatie cu ecran mai mare si care pe site-urile de la noi sunt mai ieftine decat acest 5220 oferit de M Car.
Parerea mea este ca daca-l pot monta pe acel 5220 il pot monta si pe varful de gama 8220.
Totusi pretul e si in cazul alternativei destul de piperat. cu 2000 euro iti iei un gps de pus in geam si....o excursie pe unde vrei in europa.
Alte informatii gasiti la M Car in Expozitiei la dl. George Vasilescu.
Am fost cu masina la revizie.
Au in showroom acel Kenwood DNX 5520BT. Aparatul costa 1370 euro fara tva si fara manopera de montaj. Are insa inclusa acea rama de plastic necesara montarii pe Outlander.
Aparatul este 90% la fel cu cel de la Pioneer, ii lipsesc doar cateva chestii oricum neimportante.
Kenwood lucreaza cu Garmin, iar harta este intr-adevar acel atlas ROAD pentru Romania, pentru europa se foloseste harta nativa Garmin.
Singura problema este ca se pierd comenzile pe volan in cazul inlocuirii unitatii de fabrica.
Din cautarile mele pe net am gasit o firma in USA care face adaptoare si pentru Kenwood/Outlander costul fiind de aprox 100$.
Incerc sa vad cum pot sa va atasez si o poza pe care mi-au dat-o ei cu unitatea montata in bord.
Detaliile aparatului le puteti gasi aici:
http://www.kenwood.eu/products/car/navi ... DNX5220BT/
Diferenta majora fata de unitatea de fabrica, in privinta aspectului este ecranul ceva mai mic pentru Kenwood.
Oricum pe site am vazut si unitati de navigatie cu ecran mai mare si care pe site-urile de la noi sunt mai ieftine decat acest 5220 oferit de M Car.
Parerea mea este ca daca-l pot monta pe acel 5220 il pot monta si pe varful de gama 8220.
Totusi pretul e si in cazul alternativei destul de piperat. cu 2000 euro iti iei un gps de pus in geam si....o excursie pe unde vrei in europa.
Alte informatii gasiti la M Car in Expozitiei la dl. George Vasilescu.
- Fişiere ataşate
-
- DSC00481.JPG (222.41 KiB) Vizualizat de 2924 ori
Sal baieti!
Pana acum o sapt am tot cautat si eu un HU 2din pt Lancer-ul meu si in sfarsit m am hotarat sa aleg un Pioneer AVIC D3. Partea naspa la el este ca fata de F900BT nu are harti pt Romania(dar nici F900BT nu are cine stie ce harti). M am hotarat sa mi cumpar Pioneer dupa ce l am vazut montat la un amic in masina, si fata de kenwood este mult peste. acum astept sa l montez pe masina si poate reusesc sa i atasez un GPS BOX pt navigatie.
http://www.youtube.com/watch?v=nguW4XtZ ... re=related asa arata montat
Pana acum o sapt am tot cautat si eu un HU 2din pt Lancer-ul meu si in sfarsit m am hotarat sa aleg un Pioneer AVIC D3. Partea naspa la el este ca fata de F900BT nu are harti pt Romania(dar nici F900BT nu are cine stie ce harti). M am hotarat sa mi cumpar Pioneer dupa ce l am vazut montat la un amic in masina, si fata de kenwood este mult peste. acum astept sa l montez pe masina si poate reusesc sa i atasez un GPS BOX pt navigatie.
http://www.youtube.com/watch?v=nguW4XtZ ... re=related asa arata montat
Eu sunt 90% sigur ca PIONEER-urile de Europa model 2008-2009 au suportul dat de IGO, inclusiv Romania. Parerea mea!
Dat fiind ca cei de la Garmin si cei de la M Car mi-au spus acelasi lucru, eu iti recomand un Kenwood din ala cu ecranul mare, ceva gen 8220 care are toata europa si RO foarte bine facute.
Dat fiind ca cei de la Garmin si cei de la M Car mi-au spus acelasi lucru, eu iti recomand un Kenwood din ala cu ecranul mare, ceva gen 8220 care are toata europa si RO foarte bine facute.
- BlackViper
- EVO I
@ Alecsx masca 2DIN am adus-o din state. Ma costat uimitoarea suma de 30 de dolari si transport inca 30 de EURO . Dar asta e. La reprezentata la Mitsubishi doreau sa imi dea acelasi lucru cu 200 de EURO fara TVA. Am terminat de instalat Clarionul in masina. Si nu am reusit sa ma opresc numai la schimbarea headunit-ului...m-am apucat si am insonorizat usi, am montat amplificatoare +subwoofer custom made sa intre cam in acelasi loc ca la varianta care vine cu instalatie audio Rockford Fossgate. S-a schimbat sunet radical in masina si cred ca am iesit mai ieftin decit cu ce ofereau cei de la Mitsubishi. O singura problema mai am acum sa gasesc o varianta buna ca pret pentru navigatie, insa nu arde. Ma bucura ca am control pe 2 zone la Clarion deci la orice drum mai lung le pot pune la pitici in spate un desen animat si sper ca asha vor sta mai linistiti . Daca vreti pot sa pun si ceva poze.
Daca unitatea e 2din fara navigatie si are o intrare auxiliara, poti pune un IGO d-ala adevarat in varianta IGO Limousine sau NavNgo Limousine. Costul...vreo 600-700 euro. Dar arata foarte misto.
http://www.gpsmore.ro/limousine.html
Edit c-am uitat......pune poze...NEAPARAT! )
http://www.gpsmore.ro/limousine.html
Edit c-am uitat......pune poze...NEAPARAT! )
- narcisluca
- EVO I
QUOTE (BlackViper @ Mar 22 2009, 02:26 AM) @ Alecsx masca 2DIN am adus-o din state. Ma costat uimitoarea suma de 30 de dolari si transport inca 30 de EURO . Dar asta e. La reprezentata la Mitsubishi doreau sa imi dea acelasi lucru cu 200 de EURO fara TVA. Am terminat de instalat Clarionul in masina. Si nu am reusit sa ma opresc numai la schimbarea headunit-ului...m-am apucat si am insonorizat usi, am montat amplificatoare +subwoofer custom made sa intre cam in acelasi loc ca la varianta care vine cu instalatie audio Rockford Fossgate. S-a schimbat sunet radical in masina si cred ca am iesit mai ieftin decit cu ce ofereau cei de la Mitsubishi. O singura problema mai am acum sa gasesc o varianta buna ca pret pentru navigatie, insa nu arde. Ma bucura ca am control pe 2 zone la Clarion deci la orice drum mai lung le pot pune la pitici in spate un desen animat si sper ca asha vor sta mai linistiti . Daca vreti pot sa pun si ceva poze.
Daca te intereseaza un Igo Limousine - am eu unul de vanzare - am luat un Kenwood 8220bt pt outlanderul meu si vand Limousine!
Daca te intereseaza un Igo Limousine - am eu unul de vanzare - am luat un Kenwood 8220bt pt outlanderul meu si vand Limousine!