2007 Mitsubishi Lancer 1.6 , 100CP Ruby Red
2dor.. asa stiu si yo cu bov-ul ...am scris intr-o ordine gresita... am scris la inceput de B.O.V. si la sf de turbo... dar curiozitatea mea este daca se merita sa pun asa ceva pe motorul de 1.6...( pret/performante)..si ma intereseaza si durata de viatza a motorului... ...pe de alta parte fara turbo nu prea poti sa ii fac mare lucru... adik intercoolerul si bov-ul ies din schema fara el ...in fine...pana cand nu voi sti exact toate detalile despre aceste modificari...ma rezum la ce am ... nu vreau sa imi omor motorul aiurea...
Imi dau si eu cu parerea. Sper sa nu va suparati. Poate ca o turbina de EVO ar forta un pic motorul. Dar o turbina de colt Czt poate ar merge foarte bine? O sa intreb si eu in stanga si in dreapta. Voi ce parere aveti?
Eu imi pun un mare semn de intrebare asupra transmisiei. Cred ca ar ceda inaintea motorului.
Eu imi pun un mare semn de intrebare asupra transmisiei. Cred ca ar ceda inaintea motorului.