Un eventual tuning la motor
Salve. Nu stiu daca am postat bine , dar m-ar interesa daca cineva stie unde s-ar putea face un tuning la motor pt un Lancer de 1,6 si eventual ceva costuri.
Stiu ca prima etapa ar fi achizitionarea unui filtru sport K&N , dar nu stiu de unde as putea achizitiona asa ceva si nici cam care ar fi pretul.
Daca cineva ar putea sa dea mai multe detalii despre acest subiect.....
Stiu ca prima etapa ar fi achizitionarea unui filtru sport K&N , dar nu stiu de unde as putea achizitiona asa ceva si nici cam care ar fi pretul.
Daca cineva ar putea sa dea mai multe detalii despre acest subiect.....
- Andrei Suzuki
- EVO I
Filtrul ala care se potriveste in cutie e o porcarie. Se pune tot in cutiuta lui si se numeste ca e filtru aer sport. Frectie.....Nici un calut nu iti da in plus. Eu i-am rugat sa-mi modifice sistemul, sa dea jos cutia si sa faca un tronson de conducte pana in fata si sa pun acolo un filtru exterior...cu adevarat sport...oricat ar costa. Dar nici vorba sa vrea cei de la service.....Cica ar fi problema cu debitmetrul....nu inteleg de ce pentru ca el ramane acolo doar cutia pleaca...am facut chestia asta pe un vectra nou...muuult mai electronizat decat lanceru' si nu a avut nimic....ba mai si dadea un sunet bestial....
Motorul de 2.0 e identic cu cel de EVO (mai putin turbina si anexele), d-aia ma gindeam c-ar trebui sa se pupe kit-ul de admisie directa. Din ce am vazut eu prin state, kit-ul vine cu tubulatura SI DEBITMETRU.
Hai ca ma apuc sa caut si pun link.
L.E.: Se pare c-am vorbit timpenii. Nu vine cu tot cu debitmetru.
Hai ca ma apuc sa caut si pun link.
L.E.: Se pare c-am vorbit timpenii. Nu vine cu tot cu debitmetru.