Intalnire periodica Galati
O sa fim gasca mare de data asta si sper sa socializam si sa formam un grup care sa ne intalnim constant sa discutam despre masinile si pasiunile noastre.
Liviu77 a intrebat ce vom face daca va ploua. E simplu: ne suim in masini si mergem in parcarea acoperita de la Selgros ca e mai liber ca in alte parcari de acest fel! Asta daca doriti, bineinteles! E o idee!
Si totusi sper sa nu ploua!
Liviu77 a intrebat ce vom face daca va ploua. E simplu: ne suim in masini si mergem in parcarea acoperita de la Selgros ca e mai liber ca in alte parcari de acest fel! Asta daca doriti, bineinteles! E o idee!
Si totusi sper sa nu ploua!
Alex, nu e problema daca ploua (de fapt e, dar e rezolvabila asa cum ai sugerat tu, in parcare la Selgros). Eu insa ma refeream ce facem daca e frig in toata regula, asa cum s-a anuntat de fapt... In Bucuresti co-forumistii se intalnesc la Cafenea Actorilor, in Piata Universitatii, care e o super cafenea (si mai ai si unde sa-ti lasi masina, in parcare pazita).
Deci substratul intrebarii mele ar fi urmatorul: noi unde ne refugiem sa bem ceva cald si sa facem masa rotunda?
Deci substratul intrebarii mele ar fi urmatorul: noi unde ne refugiem sa bem ceva cald si sa facem masa rotunda?