2008, Mitsubishi Outlander, 2.0 DI-D, Rally Art, Instyle

Prezinta-ti Outlanderul aici!
Scrie răspuns
Speedy
EVO I

Mesaj de Speedy » Mar Noi 18, 2008 11:59 am

Daca schimbi finala nu castigi nici un calutz in plus. Atat pot sa iti spun. Doar dpdv estetic si sunet castigi.

MIB
EVO I

Mesaj de MIB » Mar Dec 02, 2008 2:12 pm

QUOTE (Speedy)Daca schimbi finala nu castigi nici un calutz in plus. Atat pot sa iti spun. Doar dpdv estetic si sunet castigi.

Macar prin efectul Placebo si poate tot castig ceva! )

Ca sa continui jurnalul de bord:
In 30 Noimbrie un nenorocit mi-a spart geamul si mi-a furat un telefon din masina! Plang dupa ambele: si dupa telefon si dupa geam!
Urmeaza procedura legala: politie - asigurari - service!

MIB
EVO I

Mesaj de MIB » Lun Dec 15, 2008 8:52 am

Incep pregatirile pentru o calatorie de aproximativ 5000 Km prin Europa. Ce-i drept mare parte din drum va fi pe autostrada, dar sper sa gasesc si ceva locuri mai "necalcate" de masini, ceea ce-i putin probabil!
Urmeaza o vizita la service pentru schimbat o lampa de ceata si pus tapiteria la usa la care s-a spart geamul, plus o verificare de iarna si inca alte cateva mici "aranjamente".

Daca nu mai apuc sa scriu va urez de pe acum Sarbatori Fericite si un An Nou Plin de impliniri!

MIB
EVO I

Mesaj de MIB » Sâm Ian 10, 2009 12:06 am

La Multi Ani!

Am implinit si 15000 Km! Saptamana vitoare mergem la revizie sa vedem cum stam.

Raport de calatorie:
- aproximativ 4000 Km parcursi.. probabil spre 4500 Km.
- consumuri declarate pe bord pe distante mai lungi pacurse in aceeasi zi (adica nu s-a auto-resetat calculatorul de consum): 6.8 ... 7.4 ... 7.8. Viteza medie a variat intre 88 si 117 Km/h ..adica au fost drumuri parcurse mai mult pe autostrada cu viteze mari.
- caucicurile actuale (care au venit din "fabrica" - 225/55/R18) nu sunt bune de zapada... luni investesc banii in cauciucuri de iarna pe 16" cu jante cu tot....investitia consta in cauciucuri Dunlop WS M2 si jante Borbet CA.

Atasez si doua poze din calatorie!

Mai multe detalii... zilele urmatoare!
Fişiere ataşate
IMG_7132.jpg
IMG_7132.jpg (555.13 KiB) Vizualizat de 2386 ori
IMG_7089.jpg
IMG_7089.jpg (406.76 KiB) Vizualizat de 2397 ori

MIB
EVO I

Mesaj de MIB » Mar Ian 13, 2009 8:32 am

Investite reusita!
...rezultatul:

Avand in vedere vremea din Bucuresti precum si un accident care s-a petrecut chiar ieri in fata mea, datorat lipsei cauciucurilor de iarna (zic eu), macar un sentiment de siguranta crescuta tot incerc!

Pana la o proba mai serioasa a cauciucurilor nu pot decat sa ma bucur de "imagine"!

zimbet
EVO I

Mesaj de zimbet » Mar Ian 13, 2009 8:40 am

nice... sper sa-ti foloseasca ghetele... ai bagat azot/gaz in ele?...

MIB
EVO I

Mesaj de MIB » Mar Ian 13, 2009 8:51 am

QUOTE (zimbet @ Jan 13 2009, 08:40 AM) ... ai bagat azot/gaz in ele?...
..azot! .. ca nu se stie niciodata cand se incalzeste vreme prea tare.. si as prefera sa stiu ca am aceeasi presiune in roti!

Cert este ca arata mai bine cu jentile pe 18" ... dar sa fim seriosi si sa vedem si partea practica/functionala a vietii!

Si ca sa justific cele afirmate: clar arata mai bien masina cu jenti de 18"... chiar si peisajul este mai aratos cu jentile pe 18"!

MIB
EVO I

Mesaj de MIB » Joi Ian 15, 2009 8:19 am

De alataieri masina este disponibila, "la vizionari", in service, pe Metalurgiei.

Are de facut revizia de 16000 Km, pentru ca la 15k eram prin tari straine; suplimentar se va mai vopsi un flaps si inca cateva mici operatiuni de genul lipit un colt de la un defllector de aer de la portiera dreapta fata.
Sper ca pana Vineri sa fie gata.
Pret estimat, la prima strigare: 1500 Lei! Mentionez ca strigarea acreasta este facuta doar pentru revizie, restul operatiunilor majore intrand pe CASCO. Zic si eu ca tot romanul mai sarac: "Scump doamna - scump! Dincolo era mai ieftin!"

MIB
EVO I

Mesaj de MIB » Lun Ian 19, 2009 8:28 am

Luat masina de la revizie!
Toate bune si frumoase mai putin urmatoarele:
- 2L lichid de parbriz completati (dupa ce cu doua zile inainte de revizie eu umplusem rezervorul de lichid spalare parbriz)
- manopera pentru a imi putea spune in ce mod se poate configura alarma (CA310) ...daca aveti asa ceva si vreti sa stiti cum anume se poate si ce se poate face cu ea, puteti sa intrebati la ei acum si daca va pun sa platiti puteti spune ca am platit eu si ar trebui sa stie!
- factura - 1401 Lei - Scump doamna! Scump! Dincolo era mai ieftin!

Ca sa sumarizez cheltuielile de luna asta (care nu s-a incheiat inca)
- Jante 16"+ cauciucuri iarna = 3400 Lei
- Revizie = 1400
- Rata - nu a venit inca

...ma cam sperii la cati bani a mancat luna asta!

MIB
EVO I

Mesaj de MIB » Mar Mar 10, 2009 10:15 am

...in curand ... noutati; prea ma "roade" chestia cu CDA-ul!
Alti bani... alta distractie!
De inscris la Mitsubishi Adventure Day pe 28 Martie (parca pe 28 este)... ne-am inscris!
Abia astept sa vad ce se poate face pe acolo!

See you there!

Scrie răspuns

Înapoi la “Outlanderul meu”