Intalnire periodica Galati
- crisscriss
- EVO I
QUOTE (liviu77)Sambata dimineata pot si eu. Navigatorul e tot timpul cu mine, ca e polivalent (telefon&PDA), asa ca oricand ne intalnim iti pot arata IGO-ul.
La ce ora ne vedem? Pe la 11 e bine pentru toata lumea? Tot in parcare la Mac?
Cred ca e OK ora 11 pentru toata lumea. Pentru cine nu a mai fost pana acum la nici o intalnire, parcarea este intre Mac si fosta sala a sporturilor.
La ce ora ne vedem? Pe la 11 e bine pentru toata lumea? Tot in parcare la Mac?
Cred ca e OK ora 11 pentru toata lumea. Pentru cine nu a mai fost pana acum la nici o intalnire, parcarea este intre Mac si fosta sala a sporturilor.
Concluziile intalnirii de azi (eu + Sfinxul):
- trebuie sa confirme minim 4 forumisti, ca sa vina macar 3...
- trebuie schimbat locul de intalnire (dupa ce ca parcarea era plina, a mai luat foc si un magazin...)
- propunem noul loc de intalnire: in spate la Gradina Publica, langa terenul de fotbal (pe vremuri acolo era un restaurant, acum e loc liber)
Cam atat!
Weekend placut tuturor! :-)
- trebuie sa confirme minim 4 forumisti, ca sa vina macar 3...
- trebuie schimbat locul de intalnire (dupa ce ca parcarea era plina, a mai luat foc si un magazin...)
- propunem noul loc de intalnire: in spate la Gradina Publica, langa terenul de fotbal (pe vremuri acolo era un restaurant, acum e loc liber)
Cam atat!
Weekend placut tuturor! :-)