TERMEN DE LIVRARE F SCURT MITSUBISHI LANCER 1,8 INVITE RED

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Noul Mitsubishi Lancer
Scrie răspuns
Balacy
EVO I

Mesaj de Balacy » Joi Oct 09, 2008 10:25 pm

QUOTE (Balacy)QUOTE (Nahkri)QUOTE (Balacy)Am dat si eu comanda acum 3 luni de un lancer 1.8 M/T alb . Sa inteleg ca mai am de asteptat dupa cate am citit pe forum . Intrebarea mea este CAT ?

Pai in primu rind vezi ce scrie pe contract,la mine era specificat ultima decada a lunii septembrie,eu am dat comanda in 14 mai,acuma sintem in octombrie si inca n-a venit,al meu e 1,8 m/t invite rosu.Daca am comandat masina oe 10.iulie.08 am vre o sansa sa vina anul asta ??? Lancer 1.8 M/T ...

Nahkri
EVO I

Mesaj de Nahkri » Vin Oct 10, 2008 8:59 am

QUOTE (Balacy)Daca am comandat masina oe 10.iulie.08 am vre o sansa sa vina anul asta ??? Lancer 1.8 M/T ...

A mea a venit saptamina asta deci a durat aproape 5 luni de cind am comandat-o,cu intirziere de 2 saptamini de la perioada de livrare specificata in contract.

goldeye3002
EVO I

Mesaj de goldeye3002 » Vin Oct 10, 2008 11:58 pm

Voi dati banii fara sa stiti cand va aduce masina?? degeaba intrebati pe aici ca nimeni nu va poate da un raspuns. Ati vrut o anume culoare, asteptati dupa ea, pacat e ca in fiecare zi apar tot mai multe Lancer si nu mai par asa interesante. Eu am stat dupa ea 2saptamani, am ales o culoare de pe stoc. Am decis ca nu are sens sa stau 5luni dupa culoare si cand o primesc deja masina sa nu mai fie o raritate. Asteptare usoara si rabdare celor care au comandat.

driverx
EVO I

Mesaj de driverx » Sâm Oct 11, 2008 8:07 am

Nu zic ca o culoare ar fi asa importanta sa merite sa astepti luni dupa ea, dar la tine 5 luni sunt importante pentru a avea o masina rara? :shock: :shock: :shock: :shock:

Noah, ce sa zic. Fiecare cu ciripelele lui....

Nahkri
EVO I

Mesaj de Nahkri » Sâm Oct 11, 2008 9:49 am

La mine au fost aproape 5 luni,de fapt 4 luni si 3 saptamini,pt. ca masina a fost facuta in luna iunie iar eu am comandat-o in mai,cel putin asa mi-a spus dealarul cind am facut comanda ca masina va fii fabricata in iunie.
Personal eu nu-mi cumpar masina doar ca sa am masina si nu-mi aleg culoarea la ea la nimereala,mi-a placut foarte mult cum arata rosie si am vrut rosie indiferent cit a durat sa vina.
Cit despre data livrarii,ar trebuii sa scrie clar in contract nu ziua,dar perioada,la mine scria ultima decada a lunii septembrie,adica ultimele 10 zile din septembrie si mi-a fost livrata in 10 octombrie.
Asa ca Balacy daca vrei sa stii aprox. cam cind iti vine masina ia contractu si citeste-l atent,ca imposibil sa nu scrie perioada.

Balacy
EVO I

Mesaj de Balacy » Mar Ian 06, 2009 11:23 am

Vreau sa va spun ca am comandat masina Mitsu Lancer 1.8 instyle white pe data de 10.iulie.2008 . Suntem in data de 06.ian.2009 si masina tot nu a venit . Ce parere aveti ? Ce sfaturi imi dati ? Ce sa fac ? Va multumesc pentru raspunsuri (daca vor fi . ) .

jules
EVO I

Mesaj de jules » Mar Ian 06, 2009 12:07 pm

Reciteste contractul, stai pe capul lor, cere-ti banii inapoi, cere reducere de neam prost, pentru ca au trecut 6 luni de la comanda. Scandal trebuie sa scrie pe fruntea ta, mai ales daca ti s-a spus cu totul altceva.
Stiu de o situatie cind omului i-a venit masina si toata lumea spunea ca nu e. Si dupa zeci de telefoane s-a dus, s-a vazut cu alt consilier de vinzari care i-a dat masina venita de doua zile. Si ca sa faca misto l-a sunat pe cel care trebuia sa ii predea masina sa il intrebe de sanatate si ala ca tot nu a venit inca. Deci se poate.

Balacy
EVO I

Mesaj de Balacy » Mie Ian 07, 2009 8:25 am

QUOTE (jules @ Jan 6 2009, 12:07 PM) Reciteste contractul, stai pe capul lor, cere-ti banii inapoi, cere reducere de neam prost, pentru ca au trecut 6 luni de la comanda. Scandal trebuie sa scrie pe fruntea ta, mai ales daca ti s-a spus cu totul altceva.
Stiu de o situatie cind omului i-a venit masina si toata lumea spunea ca nu e. Si dupa zeci de telefoane s-a dus, s-a vazut cu alt consilier de vinzari care i-a dat masina venita de doua zile. Si ca sa faca misto l-a sunat pe cel care trebuia sa ii predea masina sa il intrebe de sanatate si ala ca tot nu a venit inca. Deci se poate.

Sunt din Tg.-Jiu masina am comandat-o in Tg.-Jiu . Am sunat la el ,i-am disperat, am sunat la Valcea , am sunat la Bucuresti . M-am dus la Valcea . Dar astazi asa o fac ma duc cu tupeu si cer discount de neam prost . Ramane sa te anunt ce se mai intampla .Multumesc pentru raspuns ...

jules
EVO I

Mesaj de jules » Mie Ian 14, 2009 9:46 am

Ceva noutati ? Ca sint curios ...

Balacy
EVO I

Mesaj de Balacy » Mie Ian 14, 2009 11:14 am

QUOTE (jules @ Jan 14 2009, 09:46 AM) Ceva noutati ? Ca sint curios ...

Am ceva noutati ca de exemplu : masina vine la sfarsitul lunii ianuarie nu stiu o data exacta (asa zic ei ) . Au calculat masina la E care era in Noiembrie cand trebuia sa vina masina si au mi-au facturat-o in lei . Am obtinut discount ca de ex .: cap schimbator viteze , ornament frana mana , CAMERA VIDEO MARSALIER (important asta ) . Toate accesoriile care le am pus eu pe ea fac aprox. 3000 E , le-au calculat tot la E din noiembrie si m-au lasat sa-l platesc in rate ( am zis eu 6 rate) . Ce zici sa mai incerc si altceva ? Eu acum vreau masina si atat . Nu mai am rabdare , ma cert cu toata lumea , sunt stresat .Asta e .... Iti multumesc pentru colaborare . Cred ca esti singurul care ma intelegi in momentele astea ca toate lumea zice ca sunt nebun . Inca odata iti multumesc . . . si astept raspuns ......

Scrie răspuns

Înapoi la “Noul Lancer”