Membri Noi
QUOTE (ski)salut,imi pare bine sa va cunosc. ciprian,33 ani ,radauti ,suceava,colt cz3 1,3 invite 95 cai,si astept un colt 1,3 SAM cuA/T
p.s. ce numar sunt?
Salut si bine ai venit!
Si noua ne pare bine ca esti printre noi, sa ai parte de o sedere placuta si indelungata! Sa stapanesti sanatos si cu placere Coltul cat mai multi km fara incidente!
PS: esti nr. 132
p.s. ce numar sunt?
Salut si bine ai venit!
Si noua ne pare bine ca esti printre noi, sa ai parte de o sedere placuta si indelungata! Sa stapanesti sanatos si cu placere Coltul cat mai multi km fara incidente!
PS: esti nr. 132
QUOTE (legacyb4)Ia uite frate. Tot intru de vreo 2 luni pe forumul asta si acum am descoperit sectiunea asta. Cu ochii dupa masini, am uitat sa ma prezint.
Deci, eu sunt Dragos, 25 de ani, din Constanta si sunt mandrul posesor al unui Lancer 1.6 Frost White. Cat despre numar, poate ma ajuta Andrei.
Esti 112 Andrei sa faca bine si sa posteze bancul mai repede (p.s. nu am uitat de el )
Deci, eu sunt Dragos, 25 de ani, din Constanta si sunt mandrul posesor al unui Lancer 1.6 Frost White. Cat despre numar, poate ma ajuta Andrei.
Esti 112 Andrei sa faca bine si sa posteze bancul mai repede (p.s. nu am uitat de el )
QUOTE (Ady)QUOTE (legacyb4)Ia uite frate. Tot intru de vreo 2 luni pe forumul asta si acum am descoperit sectiunea asta. Cu ochii dupa masini, am uitat sa ma prezint.
Ah, n-ai uitat? Eu DA!
Ah, n-ai uitat? Eu DA!
Nici eu nu cred sa ma fi prezentat pe aici. Asadar, sunt Iulian, 36 ani din Galati (singurul de prin zona). Din 22 Septembrie 2007 sunt posesor al unui Lancer 1,6 deep blue. Cand m-am inscris pe mitsu.ro, erau doar vreo 80 - 90 de membri. Acum vad ca am trecut de 140. Sper ca vor mai apare si altii ca am vazut destule mitse prin oras.
QUOTE (andrei)Daca vrei, pot sa iti trimit modelul de flyer, il printezi (chiar si alb-negru arata destul de ok) si il "share-uiesti" si lor. 
De acord cu flyer-ul. Ma gandisem sa fac si eu ceva de genul asta si sa le port cu mine. Chiar astazi am vazut un mitsubishi Carisma la vreo doua blocuri de mine. M-am tot invartit prin apropiere poate apare si proprietarul dar m-a luat frigul si am renuntat.
Mai stiu cel putin vreo doi posesori de Lancer prin Galati dar nu i-am vazut pe aici.
De acord cu flyer-ul. Ma gandisem sa fac si eu ceva de genul asta si sa le port cu mine. Chiar astazi am vazut un mitsubishi Carisma la vreo doua blocuri de mine. M-am tot invartit prin apropiere poate apare si proprietarul dar m-a luat frigul si am renuntat.
Mai stiu cel putin vreo doi posesori de Lancer prin Galati dar nu i-am vazut pe aici.
Acum am descoperit si eu treaba cu prezentarile...cam tarziu dar...sper ca nu e problema :oops:
Nume: Alex
Nick- Gogo
Masina: CZ3 1.5 DI-D SAM 95CP - Alb
Posesor al masinii din: 20.10.2007
Nr. masina: B-17-GGO
Am fost la o intalnire mitsu(Intalnire ad-hoc Academia Militara 31-10-2007!!!!)...si sper sa se mai faca si altele
Bye :twisted:
Nume: Alex
Nick- Gogo
Masina: CZ3 1.5 DI-D SAM 95CP - Alb
Posesor al masinii din: 20.10.2007
Nr. masina: B-17-GGO
Am fost la o intalnire mitsu(Intalnire ad-hoc Academia Militara 31-10-2007!!!!)...si sper sa se mai faca si altele
Bye :twisted: