Bancuri

La un pahar de vorba..
Scrie răspuns
Daniel

Mesaj de Daniel » Mar Mai 15, 2007 1:02 pm

Foarte tare poza

Sa intelegm ca tu conduci subaru din imagine???

pisu69
EVO I

Mesaj de pisu69 » Mar Mai 15, 2007 2:01 pm

Vrabia malai viteazu....

andrei

Mesaj de andrei » Mar Mai 15, 2007 2:12 pm

Banc primit pe messenger de la pisu:

Vine sultanul de la lupta si are chef sa f.... si el ceva. Incepe si striga: eunuc, adu-mi nevasta nr. 3. Ii aduce asta nevasta repede, o reguleaza bine, dupa care striga iar : eunuc, adu-mi nevasta nr 7. Fuge eunucul, ii aduce nevasta, o ia sultanul. I-o pune bine asteia, dupa care din nou striga: eunuc, adu-mi nevasta nr 23. Alearga din nou eunucul, ii aduce astuia nevasta, o ia si pe asta si o face bine, bine, dupa care incepe sa strige din nou : eunuc, adu-mi nevasta nr 12. Eunucul nu mai apare. Acesta striga din nou: eunuc ... nimic. EUNUC.....tot nimic. Suparat sultanul iese si intreba primul strajer: unde e ma eunucul? La care strajerul ii raspunde: permiteti-mi sa raportez, eunucul a decedat. MORALA: Nu f…..' te omoara ci alergatu dupa pi......

LAV77
EVO I

Mesaj de LAV77 » Lun Mai 21, 2007 10:08 pm

QUOTE (pisu69)Sa punem un pic de sare pe rana...

Sa editeze cineva poza asta si sa inverseze rolurile... :twisted: ...pentru ca lucrurile sa reflecte realitatea

pisu69
EVO I

Mesaj de pisu69 » Lun Mai 21, 2007 10:16 pm

He he he, nu prea cred man.
Dupa cum am mai spus, o sa-mi cumpar MITSU, dar sufletul tot la SCOOBY imi sta...

LAV77
EVO I

Mesaj de LAV77 » Lun Mai 21, 2007 10:18 pm

Gusturile nu se discuta...dar poza tre' sa recunosc ca e foaaaarte tare...numai ca, ma repet, ar trebui rolurile inversate

LAV77
EVO I

Mesaj de LAV77 » Dum Iun 03, 2007 4:09 pm

Pentru Andrei cu dedicatie :

Manual de pilotaj

* Decolarea e op?ional?. Aterizarea ?ns? e obligatorie!

* Dac? ?mpingi man?a, casele devin mai mari. Dac? tragi de man??, casele se fac mai mici, asta dac? nu tragi ?n continuare p?n? cand ele devin mari din nou.

* Zborul nu e periculos. Periculos e s? te pr?bu?e?ti.

* E mereu mai bine s? fii aici jos ?i s? vrei s? fii acolo sus, dec?t s? fii acolo sus ?i s? ??i dore?ti s? fi fost acolo jos.

* Singurul caz ?n care ai prea mult combustibil e atunci c?nd e?ti ?n fl?c?ri.

* Elicea e doar un ventilator mare, montat ?n fa?a avionului ca s? ?l r?coreasc? pe pilot. C?nd se opre?te, se poate vedea cum pilotul ?ncepe s? transpire.

* C?nd e?ti ?n ?ncurc?tur? (?i nu ?tii ce s? faci) men?ine altitudinea. Nimeni nu s-a ciocnit de cer.

* O aterizare bun? e aceea dup? care po?i pleca pe picioarele tale. O aterizare excelent? e aceea dup? care se mai poate utiliza ?i avionul.

* ?nva?? din gre?elile altora. Nu o s? tr?ie?ti at?t de mult ?nc?t s? le faci tu pe toate!

* Po?i s? afli dac? ai aterizat cu ro?ile ?n sus, dac? trebuie s? turezi motorul la maxim ca s? ajungi la locul de parcare.

* Probabilitatea supravie?uirii este invers propor?ional? cu unghiul de sosire. Cu c?t unghiul e
mai mare, cu at?t probabilitatea supravie?uirii e mai mic? ?i invers.

* Sta?i afar? din nori. Linia argintie de care se tot vorbe?te poate fi un alt avion care vine din sens opus. Surse demne de ?ncredere relateaz? c? mun?ii obi?nuiesc s? se ascund? ?i ei ?n nori.

* ?ncearc? mereu s? men?ii semnul egal ?ntre num?rul de decol?ri ?i num?rul de ateriz?ri.

* Elicopterele nu pot s? zboare, dar sunt a?a de ur?te ?nc?t p?m?ntul le respinge.

* G?ndirea corect? vine din experien??. Din nefericire experien?a vine din g?ndirea gre?it?.

* Aminte?te-?i c? for?a gravita?ional? nu e doar o idee bun?. E o lege. ?i nu se refer? doar la mere!

andrei

Mesaj de andrei » Dum Iun 03, 2007 11:41 pm

Merci, dar sa stii ca eram familiarizat cu ele. Si ca sa nu raman offtopic:

Povesteste un tip...
Saptamana trecuta eram impreuna cu niste amici. Discutam despre una despre alta, cand unul dintre noi:
- "Hei! Am citit undeva ca ar fi hormoni feminini in bere!"
Avand in vedere ca suntem dotati cu un oarecare spirit stiintific am decis sa verificam. Foarte rapid am golit 20 de beri, in interesul stiintei, bineinteles! Rezultatul acestei experiente "in vivo" a fost stupefiant.
Dupa cele 20 doze:
1- Toti am prins ceva greutate in plus;
2- Vorbeam prea mult fara sa spunem nimic;
3- Am intampin at dificultati in a conduce corect;
4- Ne era imposibil sa efectuam chiar cel mai simplu rationament;
5- Refuzam cu incapatanare sa recunoastem ca nu avem dreptate, chiar daca era evident;
6- Ca sa fie complet, mergeam la toaleta la fiecare 5 minute si in plus: impreuna! Cred ca e inutil sa continuam sa experimentam acest subiect. E clar ca berea contine hormoni feminini

andrei

Mesaj de andrei » Mar Iun 05, 2007 5:12 pm

Cel mai tare stick usb

Marty
EVO I

Mesaj de Marty » Lun Iun 11, 2007 11:23 pm

Intra un betiv intr-o autoservire, isi ia o sticla de coniac, se aseaza langa un domn care manca o ciorba si intra in vorba:
- Un coniac?
- Nu multumesc, sa termin ai eu ciorba...
Termina asta ciorba.
- Un coniac?
- Nu multumesc, mananc si o tocanita...
Termina si tocanita.
- Un coniac?
- Nu multumesc, nu beau acum.
- Da' dumneata cand bei, dom'le?
- Cand mi-e sete.
- Hai, ma, asa... ca animalele?

Scrie răspuns

Înapoi la “Cafenea”