Probleme New Lancer. Discutii. Dezbateri.

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Noul Mitsubishi Lancer
Scrie răspuns
BUGHY
EVO I

Mesaj de BUGHY » Dum Dec 14, 2008 10:51 pm

Aflandu-te prin preajma palatului cotroceni e si normal .
Iti dai seama ca au si aia ceva sisteme de bruiaj pe acolo .
Nu o fi casa alba dar ceva protectie exista si la palatul lui Baselu ' .

laudia1975
EVO I

Mesaj de laudia1975 » Dum Dec 14, 2008 11:17 pm

Ma adresez celor care inainte de revizia de 15K Km au completat nivelul de ulei de motor. Ce ati folosit fratilor?
In manual la pagina 8-8 sunt suficiente informatii dar e una care m-a inebunit: Specificatie API :"Pentru utilizare SG" . Sunt confuz!
La benzinariile OMV se gaseste un ulei V7 pt motoare VW care se inscriu in indicatorii ACEA si SAE dar nu specifica nimic de ILSAC si nu are API SG ci altfel!
Help...please!

thor
EVO I

Mesaj de thor » Lun Dec 15, 2008 8:09 am

http://www.oilshop.ro/uleimotor/mobil-f ... -p-93.html

60ron la Selgros,74ron la Cora sau 76ron la Mcar.Asta fiind ce ai tu in motor acum.

goangaus
EVO I

Mesaj de goangaus » Lun Dec 15, 2008 10:02 am

QUOTE (andrei @ Dec 13 2008, 01:09 PM) Daca setezi CT pe OFF problema persista?
CT este OFF, in schimb aveam REG si TP-S ON. Le-am pus pe OFF si o sa vad daca mai face, deocamdata merg cu metroul ...

Cat despre chestia cu Baselu.... de ce la alte masini nu se intampla??? Eu o sa cer la revizie sa-mi schimbe radioul, iar daca cel nou face la fel sa-l schimbe din nou si tot asa, sa se invete minte sa mai puna echipamente proaste pe masini. Va sfatuiesc sa faceti la fel.
Am inteles ca in state se schimba radiourile cu alt tip, tot din cauza de receptie radio. In Romanica e "normal", e semnalul prost...
Nu mai gasesc acum forumul respectiv.

Vibe
EVO I

Mesaj de Vibe » Lun Dec 15, 2008 10:27 am

Bine ca nu folosesc radioul

Nahkri
EVO I

Mesaj de Nahkri » Lun Dec 15, 2008 11:27 am

Eu 1 sint multumit de radio,comparativ cu cel standard de pe fosta masina asta prinde mai multe posturi si mai clar,cit despre problema cu WAIT n-a aparut niciodata la mine,toate optiunile cu exceptia SCV le-am setat pe off.

The Hammer
EVO I

Mesaj de The Hammer » Lun Dec 15, 2008 12:10 pm

Ba baieti am si eu o problema ...deocamdata nu stiu daca e mare sau nu :
Cand dau in marsarier ridicand piciorul putin mai repede de pe ambreiaj ,fara a accelera, se aude un zgomot foarte urat .Eu il percep din interior ca fiind undeva prin dreapta , e ca un "barait" asa ca un tremurat . pana acum 2 zile am sezizat asta numai la marsarier dar am observat ca si la vitezele 1 si 2 cand accelerez putin si iau piciorul de pe pedala de accelerare face acel zgomot numai ca mult mai scurt .Mie unul mi-e frica sa nu fie de la cutie....voi ce parere aveti?

laudia1975
EVO I

Mesaj de laudia1975 » Lun Dec 15, 2008 1:06 pm

QUOTE (The Hammer @ Dec 15 2008, 12:10 PM) Ba baieti am si eu o problema ...deocamdata nu stiu daca e mare sau nu :
Cand dau in marsarier ridicand piciorul putin mai repede de pe ambreiaj ,fara a accelera, se aude un zgomot foarte urat .Eu il percep din interior ca fiind undeva prin dreapta , e ca un "barait" asa ca un tremurat . pana acum 2 zile am sezizat asta numai la marsarier dar am observat ca si la vitezele 1 si 2 cand accelerez putin si iau piciorul de pe pedala de accelerare face acel zgomot numai ca mult mai scurt .Mie unul mi-e frica sa nu fie de la cutie....voi ce parere aveti?

La fel si la mine! Problema cu troncanitul sau baraitul se manifesta in aceleasi conditii pe care le-ai descris! Am tot intens de 2 deci ...nu sunt singurul cu aceste simptome! In service n-am fost pt ca daca o turez putin (macar ca ating pedala) dispare troncaneala , iar ce zici tu ca vine din dreapta la mine se aude la start motor cu torpedoul gol golut . O fi plasticaraia....

LAV77
EVO I

Mesaj de LAV77 » Lun Dec 15, 2008 3:15 pm

Asa facea si la golf-ul IV. Era din tampoanele de la cutie si nu e nimic de speriat.

Prime
EVO I

Mesaj de Prime » Lun Dec 15, 2008 6:38 pm

Eu nu am vazut niciodata WAIT pe radio, dar nu am prea condus-o in Bucuresti, doar Constanta si drumuri intre orase.

Scrie răspuns

Înapoi la “Noul Lancer”