Vine Iarna ... Ajutor in legatura cu cauciucurile !!!
Din pacate eu nu cred ca o sa beneficiez de vreun discount pr ca nu sunt membru MRC .
Pentru cei interesati am un fisier cu preturi anvelope, jante si oferte ptr Colt. Preturile sunt cam de acum cateva zile deci cred ca inca sunt valabile.
Din pacate fisierul este un Excel asa ca nu poate fi atasat.
Cristi - jantele au capace ?
Pentru cei interesati am un fisier cu preturi anvelope, jante si oferte ptr Colt. Preturile sunt cam de acum cateva zile deci cred ca inca sunt valabile.
Din pacate fisierul este un Excel asa ca nu poate fi atasat.
Cristi - jantele au capace ?
Am cumparat saptamana trecuta 4 cauciucuri de iarna Dunlop Wintersport M3 195/50/R15 82H, fabricate 3008 ,la pretul 260 RON/buc. Le-am montat pe jantele de aliaj, nu am mai cumparat altele. Nu le-am incercat inca pe zapada dar pe asfalt se comporta bine (inca nu sunt rodate si intra ABS-ul mai usor decat la cele de vara), sunt foarte silentioase, ceea ce ma incata cel mai mult!
P.S. Le-am luat din Vitan, montajul era gratuit si totusi mi-au cerut 100 RON pentru echilibrat si 4 valve noi...
P.S. Le-am luat din Vitan, montajul era gratuit si totusi mi-au cerut 100 RON pentru echilibrat si 4 valve noi...
- cristisandu81
- EVO I
Mah baietzi, eu nu am avut prea mare buget anu asta pt cauciucuri de iarna. Asa ca.... am gasit unele second pe fata am pus Brigdestone iar pe spate goodyear 195 / 50 r15
Din pacate jante nu am gasit asa ca le-am folosit pe aceleasi. Echilibratul si montatul m-au mai dus la 100 ron, si azont 20 ron. Acum ce sa zic. La prima vedere cauciucurile arata f bine. Puteam sa pun 4 goodyear ca avea 4 la fel dar bridgestone aratau mai bine si nu avea decat 2. Eu zic ca acu sunt pregatit pt iarna mai ales ca am auzit de la un prieten ca a avut probleme iarna trecuta la un accident, asiguratorul i-a facut probleme pt ca pe tmp de ianra trebuia sa aiba si cauciucuri de iarna....asa ca aviz amatorilor de busheli ....
Din pacate jante nu am gasit asa ca le-am folosit pe aceleasi. Echilibratul si montatul m-au mai dus la 100 ron, si azont 20 ron. Acum ce sa zic. La prima vedere cauciucurile arata f bine. Puteam sa pun 4 goodyear ca avea 4 la fel dar bridgestone aratau mai bine si nu avea decat 2. Eu zic ca acu sunt pregatit pt iarna mai ales ca am auzit de la un prieten ca a avut probleme iarna trecuta la un accident, asiguratorul i-a facut probleme pt ca pe tmp de ianra trebuia sa aiba si cauciucuri de iarna....asa ca aviz amatorilor de busheli ....
Am luat si eu roti de iarna de la MCar. CAm scump, insa sper sa merite investitia. 120 lei montat si echilibrat.
Si cam 2300 lei rotile si suruburile. A iesit bine, poate ceva mai mult decit daca as fi cautat eu prin alte parti.
Primii cadou si o camasa rali art Chiar frumoasa, chiar daca e rosie.
Cauciucuri Pirelli.
Si cam 2300 lei rotile si suruburile. A iesit bine, poate ceva mai mult decit daca as fi cautat eu prin alte parti.
Primii cadou si o camasa rali art Chiar frumoasa, chiar daca e rosie.
Cauciucuri Pirelli.
Eu mi-am pus gume de iarna pe jantele originale din aliaj, de 16 '. Am gasit Goodyear ultra grip 205/45/R16 cu 400 lei buc pe net. M-au uimit baietii: mi le-au adus intr-o ora !!! DOT 27/2008, deci fara probleme...Surpriza mare a fost la vulcanizare, cu ocazia schimbarii anvelopelor a trebuit sa indrept 3 jante cu 50 ron/janta ceea ce m-a dus pe la 250 RON toata distractia.In final nu stiu daca a meritat 1600 RON gumele +250 RON montajul ca afara vad numai temperaturi de primavara...