Probleme New Lancer. Discutii. Dezbateri.

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Noul Mitsubishi Lancer
Scrie răspuns
thor
EVO I

Mesaj de thor » Joi Noi 27, 2008 9:13 pm

QUOTE (andrei_dorneanu2003)QUOTE (thor)Eu as ceda o eventuala geaca cadou...un set de roti de iarna...ma lipsesc de geaca...

) sunt 12 milioane rotile la ei, fara jenti. Asa ca...nu prea "se pupa" cu geaca. De fapt, s-ar putea sa vorbesc eu in necunostinta de cauza. Nu stiu cat e o jacheta branduita cu Mitsu la dealeri. Poate fi mai scumpa decat rotile. ca daca ar fi Vuitton, ar fi cat juma de masina.

si ai dreptate, ar fi un gest frumos sa anunte ceva disconturi "simtibile la buzunar" pentru rotile de iarna. alea goodyear mai ales in perioada de criza. Nu de alta, dar dupa criza ma voi uita cu alti ochi la designul interior din Laguna, Octavia etc. Nu o zic ca sa enervez forumistii in venele carora curge aditiv japonez de Mitsu, ci ca sa deschida ochii mari si dealerii.
O geaca din aia gasesti pe Ebay cu tonele.Geci camasi tricouri...De fapt ca sa fiu mai exact nici macar nu e geaca...e o bluza da trening.Cat priveste alte interioare de masini...ce Laguna,ce Octavia....ai vazut noul C5?Mai ales varianta break...

Cristian Todea
EVO I

Mesaj de Cristian Todea » Vin Noi 28, 2008 6:38 am

salutare fratilor. de cand va ziceam eu faza cu: iei una primesti doua. dar noi suntem aici la romanica. ma consoleaza doar un singur aspect. ca in martie-aprilie nu o sa mai vanda nici masini de cusut. si atunci poate ca o sa ne dea si noua garantie extinsa retroactiv, o geaca, '' neste tenesi de finca dragasani'' ceva acolo. dar nu o sa se intample nici asta. probabil o sa faca ce face opel acum. adica tot o golanie. opel a pus pe hartie preturile din vara la care a adaugat 2000-2200 de iepuroi. bun, se duce victima sa-si ia opel, si dealer-ul zambind fals ii zice: '' uite domne' iti fac reducere 2200 de euro''. ce zice omul nostru: mama, pomana, hai s-o iau ca se termina promotia. si uite asa hotul in plic si prostul afara. o sa dea in preturi la service de o sa rupa, ca trebuie sa mergi la ei in garantie. apropo, stiti cat e o revizie la opel corsa? 9 milioane. am ramas tampit. opel radacini langa mall militari. mergeti si voi sa auziti cu propriile urechi, am ramas tampit. deci cum spuneam, asta e romanica si numai o zguduiala puternica poate sa ii aduca cu picioarele pe pamant. e singura tara din europa unde companiile au profit de 50-60 %. asta se intampla numai in bandustane si in america de sud. va recomand sa cititi topul companiilor si sa vizionati documentarul zeitgeist adendum. explica multe. in rest sarbatori cu bine. pace.

zimbet
EVO I

Mesaj de zimbet » Sâm Dec 06, 2008 9:53 am

cine ma ajuta si pe mine... am dublat nr de km pt revizie...
+ am reusit sa intru in settings doar o singura data... dupa ce mi-a facut revizia...

thx!

cix
EVO I

Mesaj de cix » Sâm Dec 06, 2008 9:41 pm

Nu conteaza daca ai dublat nr de km pentru revizie. Cand o sa mergi la revizie o sa iti reseteze ei. Nu se poate schimba din setari. Tu stii cand trebuie sa mergi la revizie . La mine asta cu km pentru revizie a fost prima chestie care am facut-o imediat dupa ce am luat masina.
Meniul settings apare doar cand motorul e oprit si contactu e pus pe pozita din mijloc; ajungi la el prin apasari succesive ale butonului INFO. Ca sa intrii in el trebuie sa tii apasat INFO un pic mai mult. Spor.

zimbet
EVO I

Mesaj de zimbet » Sâm Dec 06, 2008 10:30 pm

ms ms... raman dator cu o bere...

santto
EVO I

Mesaj de santto » Dum Dec 07, 2008 6:03 pm

QUOTE (Vibe @ Nov 22 2008, 01:08 PM) Ok , mersi de raspuns, o sa-i sesizez pe cei de la service. Si la mine vibreaza bordu la aproximativ 1200 de ture... bine... vibreaza=bazaie un pic asa .

ai rezolvat cumva vibratia din bord?

Vibe
EVO I

Mesaj de Vibe » Lun Dec 08, 2008 8:11 am

Nu... nici nu le-am zis...ca nu face mereu... doar cand e foarte frig afara... iar cand se incalzeste in masina nu mai face... e de la plasticul ala care e foarte rigid...

teo_paul
EVO I

Mesaj de teo_paul » Joi Dec 11, 2008 11:17 am

QUOTE (Vibe @ Dec 8 2008, 08:11 AM) Nu... nici nu le-am zis...ca nu face mereu... doar cand e foarte frig afara... iar cand se incalzeste in masina nu mai face... e de la plasticul ala care e foarte rigid...

Da...odata cu venirea frigului am doi greieri in masina...dar ce spun eu greieri, sunt mega-greieri...
Imi vibreaza ceva in stalpul stanga dintre usi, undeva in dreptul sistemului de prindere a centurii si e foarte enervant ca e langa urechea mea stanga. Iar al doilea e coltul dreapta al bordului, langa geam, zdrangane in toata puterea cuvantului pe piatra cubica sau turatii mici la temperaturi negative.
Nu prea vad nici o solutie momentan.

Vibe
EVO I

Mesaj de Vibe » Joi Dec 11, 2008 12:30 pm

Sa vina calduraaa

goangaus
EVO I

Mesaj de goangaus » Joi Dec 11, 2008 1:21 pm

QUOTE (teo_paul @ Dec 11 2008, 11:17 AM) Da...odata cu venirea frigului am doi greieri in masina...dar ce spun eu greieri, sunt mega-greieri...
Imi vibreaza ceva in stalpul stanga dintre usi, undeva in dreptul sistemului de prindere a centurii si e foarte enervant ca e langa urechea mea stanga. Iar al doilea e coltul dreapta al bordului, langa geam, zdrangane in toata puterea cuvantului pe piatra cubica sau turatii mici la temperaturi negative.
Nu prea vad nici o solutie momentan.

Exact aceleasi zgomote le am si eu de ceva vreme.
URAAA, deci nu sunt nebun .
Toata saptamana asta am umblat cu trepied si camera in masina, sa prind pe "pelicula" greierii infractori, dar ai dreaq s-au prins ca-i urmaresc si nu mai zic nimik. E incredibil...
Cel mai deranjant este zgomotul din bord. De fapt sunt doua feluri de zgomot: un scartait de plastic, de la bord, si un chitait metalic, care se aude prin bord dar vine de undeva de afara (daca deschizi usa dreapta fata o sa vezi ). Marea problema este ca nu se manifesta mereu. Data trecuta mi-au spus ca zgomotul ar fi de la placuta de frana, care nu stiu de ce atinge...abureala. Au gresat-o cu nu stiu ce, dar a facut de a doua zi la fel. O sa merg din nou, dar nu vad cum se poate rezolva problema... De asta ma straduiesc sa filmez, dar nu am decat o camera foto si sunetul captat nu e calitativ, asa ca nu se aude mare lucru, mai rau se aud cauciucurile...
Greierasul de pe stanga am avut impresia la inceput ca este in fata usii stanga spate, pe care mi-au dat-o jos si au aranjat firele, acum mi se pare ca este in usa fata, sau in stalp.
Oricum, zgomotele nu sunt de la frig, eu le am de vreo trei luni cel putin...

Scrie răspuns

Înapoi la “Noul Lancer”