2008 Mitsubishi Lancer 2.0 DI-D 140CP Instyle Red
Pai a durat o saptamana si un pic sa primeasca piesele, dar erau multi la rand la service pentru ca in Pitesti la serviceul Mitsubishi se fac si Mercedesuri. Apoi a durat 1 zi jumate pentru montare si vopsire. Marti am dus-o, joi era gata, dar nu aveam acceptul imediat.
Acum am fost si am luat-o. S-au miscat repede baietii de la asirom dar cu un mic impuls ca altfel o luam saptamana viitoare si ramaneam fara in weekend.
Acum am fost si am luat-o. S-au miscat repede baietii de la asirom dar cu un mic impuls ca altfel o luam saptamana viitoare si ramaneam fara in weekend.
Cred ca e sezonul accidentelor. Am patit-o si eu acum 2 saptamani si ceva. Am lovit masina intr-o intersectie aiurea din Pitesti, am patit-o din cauza unui maxi taxi care a fortat intersectia si mi-a blocat vizibilitatea si m-a indus in eroare. Probabil neatentia si faptul ca era dimineata m-a dus sa fac greseala. Am lovit un logan cu partea din fata a masinii de unde a rezultat neacordare de prioritate si m-am ales fara carnet 2 luni, sau o luna daca dau examenul. Puteam sa o scot la culpa comuna pentru ca el a trecut pe contrasens ca sa treaca pe langa maxi taxi care dupa cum am spus fortase intersectia(numai ca loganul nu l-a lasat), dar eram prea buimac atunci sa realizez asta. Dupa cum probabil v-ati dat seama eu eram paralel cu maxiul si asteptam pe el sa se bage. S-a bagat si ma uitam daca vine masina din dreapta cand el a pus frana si eu m-am trezit in logan.
Am spart bara si ornamentele, un far zgariat. Capota nu se mai deschide si e deplasata. Slava Domnului ca nu am patit ceva mai grav, gen radiator and stuff. Am putut sa plec cu masina si sa mai circul. Loganul nu s-a mai putut misca de acolo. L-am lovit in roata si i s-a stricat directia, plus ca avea ceva viteza si i-am zgariat practic toata masina.
Acum mi-a expirat dovada. Masina este in service, iar am alergat la casco, deja cunosc lectia. Dar e foarte aiurea. Colac peste pupaza am gasit-o iar lovita in parcare in bara din spate. Incredibil, e a 3-a oara. Deja mi se pare nesimtire, sau au oamenii boala pe masinile noi. Mi-e rusine sa ma duc si cu asta peste ei acum, cred ca o fac fara casco si pulsez la service pe naspa ca tot face vopseaua pentru fata.
Am spart bara si ornamentele, un far zgariat. Capota nu se mai deschide si e deplasata. Slava Domnului ca nu am patit ceva mai grav, gen radiator and stuff. Am putut sa plec cu masina si sa mai circul. Loganul nu s-a mai putut misca de acolo. L-am lovit in roata si i s-a stricat directia, plus ca avea ceva viteza si i-am zgariat practic toata masina.
Acum mi-a expirat dovada. Masina este in service, iar am alergat la casco, deja cunosc lectia. Dar e foarte aiurea. Colac peste pupaza am gasit-o iar lovita in parcare in bara din spate. Incredibil, e a 3-a oara. Deja mi se pare nesimtire, sau au oamenii boala pe masinile noi. Mi-e rusine sa ma duc si cu asta peste ei acum, cred ca o fac fara casco si pulsez la service pe naspa ca tot face vopseaua pentru fata.