Noul Outlander
SALUT ! SUNT POSESOR DE OUTLANDER 2.2 D INSTYLE, MASINA CUMPARAT DIN GERMANIA IN IUNIE, AM 25000 KM. LA REVIZIA DE 20 MII KM NU AM AVUT ULEI LIPSA DAR FILTRUL DE AER SI CEL DE MOTORINA ERAU NEGRE, ASA CA AM DECIS CA URMATOAREA REVIZIE SA FIE LA 15 MII KM. ANVELOPE DE IARNA NU AM REUSIT SA CUMPAR, 225/55/18 SUNT GREU DE GASIT SI SCUMPE, PROBABIL O SA CUMPAR JANTE SI ANVELOPE PE 17 DAR FARA 4500-5000 RON NU SCAP. PE 16 NU PREA MERGA, SCADE MULT STABILITATEA MASINII, AM MERS CU UNA CARE AVEA PE 16 SI NU PREA STATEA BINE PE CURBE. DACA GASITI CEVA PE 18 INFORMATI
Salut! Ma mira putin ce zici in legatura cu stabilitatea. Totusi, omolgarea modelelor Outlander e ori numai pe 16"(la variantele mai ieftine) ori si pe 16" si pe 18" (la cele mai scumpe). Din cate stiu, la fel stau lucrurile si la fratii francezi (4007 si C-crosser), desi acestia au mai facut ceva modificari la trenul de rulare si suspensii. Nu cred ca toti sa fi omis un amanunt care sa puna in pericol utilizatorii.
Pe de alta parte, exista anvelope de iarna pentru conditii grele (studless) care, oricum, au o limita de viteza mai mica - de regula, 160 km/h (indice Q) si anvelope de iarna pentru conditii de autostrada, pentru viteze de 190 (indice T) sau chiar 210 (indice H).
Vezi si topicul "Pregatirea de iarna".
Pe de alta parte, exista anvelope de iarna pentru conditii grele (studless) care, oricum, au o limita de viteza mai mica - de regula, 160 km/h (indice Q) si anvelope de iarna pentru conditii de autostrada, pentru viteze de 190 (indice T) sau chiar 210 (indice H).
Vezi si topicul "Pregatirea de iarna".
Eu zic ca e o intelegere, faceti masini dupa Outlander, dar ne dati motoru` de 2.2. C-Crosser si 4007 sunt mai scumpe decat Outlander.
@khan, nush cat iasa pe aceeasi poarta, dar daca esti detinator de Outlander, ma gandesc ca ai vazut actele de vama(provenienta Japan), cu act notarial si tot ce trebuie, frantzuzii se baga sa-si construiasca carutze in Japonia si sa le importe?
@khan, nush cat iasa pe aceeasi poarta, dar daca esti detinator de Outlander, ma gandesc ca ai vazut actele de vama(provenienta Japan), cu act notarial si tot ce trebuie, frantzuzii se baga sa-si construiasca carutze in Japonia si sa le importe?