2007 Mitsubishi Lancer 1.6 98CP Deep Blue -Sfinxul-

Prezinta-ti Lancerul aici!
Scrie răspuns
2dor
EVO I

Mesaj de 2dor » Joi Oct 11, 2007 8:05 pm

Imi pare rau de problemele pe care le ai, eu am 1500 si ceva si nu am probleme, BobbyC la fel. Bine nu spun poate sunt parti diferite de la 2.0 la 1.6.

clod
EVO I

Mesaj de clod » Joi Oct 11, 2007 9:21 pm

si alti au probleme dar poate nu recunosc.....mai sunt si altii care au lancer 1,6 sau 2,0 si recunosc ca si ei au problemele acestea dar ei zic ca sunt minore si nu le baga in seama... ii masina noua ce dracu si ii japoneza nu-i logan sau alte marci kia, hyundai etc.

ossu
EVO I

Mesaj de ossu » Joi Oct 11, 2007 9:42 pm

eu ma tot gandesc la faptul ca se scoate anul asta din fabricatie modelul asta si ultimele exemplare sunt cele ramase prin colturi de fabrici cu defecte, refuzate, sau mai stiu eu ce bube pe care incet incet le descriem pe forum.
modelul nu cred sa fie prost cotat, altfel nu era atat de logeviv. discutasem cu posesori de lancer-uri mai vechi de 5 ani si erau foarte multumiti de ele. eu inca ii mai dau sanse

clod
EVO I

Mesaj de clod » Joi Oct 11, 2007 9:46 pm

gandeste-te bine inainte de a lua o masina noua, orice marca

legacyb4
EVO I

Mesaj de legacyb4 » Vin Oct 12, 2007 10:39 am

Intr-adevar clod are dreptate in ceea ce priveste anumite aspecte ale masinii care sunt foarte deranjante la o masina noua.

Dar cum spune si ossu mi se pare normal sa ioncercam sa dam o sansa masinii si sa nu omitem celalte parti excelente ale masinii, care pana la urma sunt majoritare si ar trebui sa ne faca sa uitam micile hibe.

Sfinxul
EVO I

Mesaj de Sfinxul » Vin Oct 12, 2007 5:41 pm

Am facut ieri un drum Galati (Braila, Buzau, Ploiesti) Sinaia si retur (total 510 Km) si ma declar multumit de ce consum am scos (6,5%), avand in vedere cum s-a circulat. Cel putin la intoarcere, imediat ce am iesit din Sinaia, am prin o coloana de camioane in urma carora am mers cel mult cu treapta a 3-a. In rest in localitati 50 - 60 Km/h iar in afara, 100 - 120 cu cateva depasiri mai in forta dar fara sa trec de 130 Km/h.
Masina s-a comportat excelent. Mai tot timpul, am stat cu urechile ascutite la zgomotele care se auzeau. Am vazut ca sunt mai multi care se plang de coloana de directie insa, pana acum, nimic suspect. Doar zgomotul produs de anvelope.
La intoarcere, fara sa vreau am testat si ABS-ul la o trecere de pietoni tot de pe DN1. Nu speram sa ma mai opresc dar, spre surprinderea mea (ulterioara), am reusit ca de la 60 - 70 de Km/h cat cred ca aveam in acel moment, sa ma opresc in aproximativ 5 - 6 m. E pentru prima data cand am vazut si eu cum se manifesta acest dispozitiv. Ma asteptam sa fie mai zgomotos si distanta de franare mult mai mare.

Pe drum, la dus, am intalnit un Colt si un Lancer. La intoarcere ( intre Sinaia si Comarnic cred ) am incercat sa ajung din urma un alt Lancer dar ...... probabil ca evea rodajul facut ca la un moment, dupa ce a scapat de coloana de camioane, a disparut complet din campul vizual.

Si o intrebare pentru posesorii mai vechi de Lancer. Ati observat daca, dupa perioada de rodaj, motorul a devenit mai zgomotos sau sa fie din alte cauze? Pe un alt forum, am citit ca se modifica zgomotul motorului si de la benzina folosita. Ieri aveam in rezervor 50% Tempo Plus 95 de la MOL si 50% Carerra de la OMV tot cu cifra octanica de 95.

Sfinxul
EVO I

Mesaj de Sfinxul » Vin Oct 12, 2007 5:50 pm

QUOTE (ossu)eu ma tot gandesc la faptul ca se scoate anul asta din fabricatie modelul asta si ultimele exemplare sunt cele ramase prin colturi de fabrici cu defecte, refuzate, sau mai stiu eu ce bube pe care incet incet le descriem pe forum.

Nu cred ca sta in picioare logica ta. Orice producator, este obligat sa asigure stocuri cu piese o perioada de timp de cativa ani dupa ce un model este scos din fabricatie. Ar insemna ca de acum inainte sa nu mai gasesti nici o componenta de calitate. Poate ca a fost un lot de piese mai slabe de a aparut o astfel de problema si asa de repede la unii dintre noi. Pe nici un forum nu am auzit de aceasta problema pana acum.
Despre problemele semnalate de clod si legacyb4, am auzit ca apar la masini cu directie asistate electric dar nu si la cele cu directie asistata hidraulic cum e Lancerul. Sper ca sunt doar cazuri izolate si ca se vor rezolva pe garantie fara prea mari batai de cap.

legacyb4
EVO I

Mesaj de legacyb4 » Sâm Oct 13, 2007 12:41 pm

Am vazut ca ai scris ceva de sunteul motorului. A inceput sa se schimbe. Adica se aude mai tare?

costynio
EVO I

Mesaj de costynio » Sâm Oct 13, 2007 12:59 pm

Un amic, posesor de lancer 1.6, mi-a spus ca este alta masina dupa prima revizie. "...se lasa motorul, se coc tobele, merge mult mai bine". Se pare ca el a protejat-o pana la prima revizie. (cata rabare)

Sfinxul
EVO I

Mesaj de Sfinxul » Sâm Oct 13, 2007 1:23 pm

QUOTE (legacyb4)Am vazut ca ai scris ceva de sunteul motorului. A inceput sa se schimbe. Adica se aude mai tare?

Asa mi s-a parut dar nu as putea spune cu exactitate ca e mai zgomotos motorul decat era in primii km. De asta am si intrebat. E drept ca pana la drumul asta, nu am circulat prea mult in afara orasului si nu am avut pe unde sa o calc ca sa aud cum face la turatii ceva mai mari (3000 - 3500 rpm).

Scrie răspuns

Înapoi la “Lancerul meu”