2008 Lancer 1.8M/T 143CP Glacier Silver

Prezinta-ti Lancerul aici!
Scrie răspuns
goldeye3002
EVO I

Mesaj de goldeye3002 » Joi Noi 20, 2008 11:20 am

Si eu asa ma gandeam, si din fata eu cred ca se vede suficient de bine. O sa incerc sa nu dau politistilor motiv sa ma opreasca....si da, camerele fixe te iau din spate.
Suportul e comandat de la RMB Inter-Auto din Cluj, am venit in 10zile de cand am lansat comanda si dupa cum am spus mai sus, trebuie adaptat.

Danyutz
EVO I

Mesaj de Danyutz » Joi Noi 20, 2008 1:23 pm

Mie-mi place cum arata, nu e prea mare, e normal numarul, puteai poate sau poti si acum, sa-ti dai comanda de numar patrat cred ca se potriveste pe suport. Felicitari. arata chiar bine.

goldeye3002
EVO I

Mesaj de goldeye3002 » Joi Noi 20, 2008 1:50 pm

Sunt multumit, nu as vrea numar patrat, e prea complicat si acum daca l-am facut asa, asa ramane.
Vad ca esti din deva, nu ne-am intalnit prin trafic?? de loc sunt din hunedoara si in unele weekenduri sunt pe acasa. Daca nu, poate pe viitor prindem ocazia.
L.E. acum vad ca esti reprezentant de vanzari la Evo10...am fost odata pe acolo inainte sa o achizitionez si am dat cateve telefoane dar nu am gasit ce cautam la voi si discountul de aici plus ca masina ajunsese cu putin timp pe stoc m-au facut sa o achizitionez de aici. Mie imi plac foarte mult jantele acelea pe 19" care sunt sau erau puse pe lancerul negru de la voi din fata, nu am cum sa pun mana pe ele???

Danyutz
EVO I

Mesaj de Danyutz » Joi Noi 20, 2008 3:15 pm

QUOTE (goldeye3002)Sunt multumit, nu as vrea numar patrat, e prea complicat si acum daca l-am facut asa, asa ramane.
Vad ca esti din deva, nu ne-am intalnit prin trafic?? de loc sunt din hunedoara si in unele weekenduri sunt pe acasa. Daca nu, poate pe viitor prindem ocazia.
L.E. acum vad ca esti reprezentant de vanzari la Evo10...am fost odata pe acolo inainte sa o achizitionez si am dat cateve telefoane dar nu am gasit ce cautam la voi si discountul de aici plus ca masina ajunsese cu putin timp pe stoc m-au facut sa o achizitionez de aici. Mie imi plac foarte mult jantele acelea pe 19" care sunt sau erau puse pe lancerul negru de la voi din fata, nu am cum sa pun mana pe ele???

E vandut deja modelul, se plimba prin oras, tipu si-a pus si el numarul in partea stanga, are numar patrat, dar fara suport, sunt frumoase jantele, dar de banii respectivi, iti iei altceva

decebal12345
EVO I

Mesaj de decebal12345 » Joi Noi 20, 2008 6:12 pm

QUOTE (gabor13us)si din cate stiu eu (poate stiu gresit) radarul fix te inregistreaza dupa ce ai trecut de el, deci din spate unde pozitia placutei e destul de clara iar cel mobil in momentul in care ai incalcat legea "te trage pe dreapta" asa ca stimabilii vor avea suficient timp si unghiuri bune sa analizeze placuta respectiva.

Era vorba de un aparat radar care statea la pinda prin boscheti pe partea dreapta a drumului.
Astfel, pozitia sa face ca sa nu "vada" numarul de inmatriculare si oare ce numar apare in fotografie? Stie goldeye ce probleme va avea organul in felul asta? Ce numar va comunica prin statie catre echipaj? O gramada de probleme pe care astfel godeye le face... Cum noi cu totii iubim politistii de la circulatie si nu dorim ca ei sa aiba acest gen de probleme, ar trebui sa luam pozitie. Si cind colo, voua putin va pasa!!! :-D

gabor13us
EVO I

Mesaj de gabor13us » Joi Noi 20, 2008 10:57 pm

QUOTE (decebal12345)QUOTE (gabor13us)si din cate stiu eu (poate stiu gresit) radarul fix te inregistreaza dupa ce ai trecut de el, deci din spate unde pozitia placutei e destul de clara iar cel mobil in momentul in care ai incalcat legea "te trage pe dreapta" asa ca stimabilii vor avea suficient timp si unghiuri bune sa analizeze placuta respectiva.

Era vorba de un aparat radar care statea la pinda prin boscheti pe partea dreapta a drumului.
Astfel, pozitia sa face ca sa nu "vada" numarul de inmatriculare si oare ce numar apare in fotografie? Stie goldeye ce probleme va avea organul in felul asta? Ce numar va comunica prin statie catre echipaj? O gramada de probleme pe care astfel godeye le face... Cum noi cu totii iubim politistii de la circulatie si nu dorim ca ei sa aiba acest gen de probleme, ar trebui sa luam pozitie. Si cind colo, voua putin va pasa!!! :-D

saracutii de ei...cata cruzime din partea mea sa nu ma gandesc ca poate ca si organul are acasa un copil pe care trebuie sa-l hraneasca... dar cu toate astea legislatia tot nu precizeaza ca trebuie sa-ti pui placuta din fata pe centru si am impresia ca ca tot el (organul) nu prea are voie sa stea prin boscheti

gabor13us
EVO I

Mesaj de gabor13us » Joi Noi 20, 2008 11:00 pm

QUOTE (Danyutz)Mie-mi place cum arata, nu e prea mare, e normal numarul, puteai poate sau poti si acum, sa-ti dai comanda de numar patrat cred ca se potriveste pe suport. Felicitari. arata chiar bine.

eu mi-am comandat numar patrat si mi-a venit unul mare cat o zi de post. cred ca mai potrivit ar fi unul de motocicleta dar eu nu am reusit sa obtin unul si nici nu stiu cat e de legal...

Danyutz
EVO I

Mesaj de Danyutz » Mar Noi 25, 2008 4:39 pm

De ce va este asa de frica de politie, e legal sau nu, ce-ti poate face, iti ia talonul? nu-l ai la tine, cotrobaie organul prin bord dupa acte? ma cam indoiesc.

goldeye3002
EVO I

Mesaj de goldeye3002 » Mar Noi 25, 2008 5:12 pm

De ce sa nu fie legal? eu nu vad de ce nu ar fi...pe bune

santto
EVO I

Mesaj de santto » Sâm Dec 06, 2008 6:31 pm

salut ..

sa o stapanesti sanatos . te rog sa-mi spui si mie ce consum ai ? in afara de lichidul de racire ai mai completat uleiul la motor sau la frane?

Scrie răspuns

Înapoi la “Lancerul meu”