Vand Tavite (tavi) Portbagaj, Presuri, Bandouri Laterale Etc
Salut!
Chacha - Ma bucur sa te "aud" din nou! :-D
Chacha si Coobra - Din nefericire, chiar lucrand cu doua fabrici de presuri si de-abia avem Lancer nou, Outlander nou si L200. Nu ma intrebati de ce sunt asa saraci in modele de Mitsu, ca habar n-am... :-(
Prin urmare, n-am presuri personalizate nici pentru Carisma, nici pentru Colt.
Cei cu tavitele au pentru 28 de modele de Mitsubishi, din 1993 incoace.
Daca voi gasi o fabrica de covorase care sa-mi poata umple golurile din oferta, va dati seama ca ma lipesc si de ei, dar asta nu va ajuta pe voi prea mult in momentul de fata... Scuze!
Pot sa va ofer, insa, 3 modele de covorase auto universale care se "regleaza" fiecare dintre ele la vreo 20 de modele de masini.
Pentru Carisma si pentru Colt, cica ar fi bun Uni 1.
Vezi vreo 6-7 poze cu Uni 1 pe http://www.flickr.com/photos/25835939@N02
OK, nu scrie pe ele Carisma sau Colt, dar la calitate si protectie sigur nu va trebui sa faceti vreo concesie. Sunt exact ca si cele personalizate din punct de vedere al materialului, finisarii si inaltimii marginilor. Pretul e 99 ron, plus 14-15 ron un partial din transport.
Coobra - tavita pentru portbagaj nu vrei? Ai vazut, cred, mai sus, ca daca e si o tavita in colet, suport integral si transportul presurilor.
Imi pare rau ca nu pot sa va servesc mai bine!
Weekend placut tuturor!
Mircea
Chacha - Ma bucur sa te "aud" din nou! :-D
Chacha si Coobra - Din nefericire, chiar lucrand cu doua fabrici de presuri si de-abia avem Lancer nou, Outlander nou si L200. Nu ma intrebati de ce sunt asa saraci in modele de Mitsu, ca habar n-am... :-(
Prin urmare, n-am presuri personalizate nici pentru Carisma, nici pentru Colt.
Cei cu tavitele au pentru 28 de modele de Mitsubishi, din 1993 incoace.
Daca voi gasi o fabrica de covorase care sa-mi poata umple golurile din oferta, va dati seama ca ma lipesc si de ei, dar asta nu va ajuta pe voi prea mult in momentul de fata... Scuze!
Pot sa va ofer, insa, 3 modele de covorase auto universale care se "regleaza" fiecare dintre ele la vreo 20 de modele de masini.
Pentru Carisma si pentru Colt, cica ar fi bun Uni 1.
Vezi vreo 6-7 poze cu Uni 1 pe http://www.flickr.com/photos/25835939@N02
OK, nu scrie pe ele Carisma sau Colt, dar la calitate si protectie sigur nu va trebui sa faceti vreo concesie. Sunt exact ca si cele personalizate din punct de vedere al materialului, finisarii si inaltimii marginilor. Pretul e 99 ron, plus 14-15 ron un partial din transport.
Coobra - tavita pentru portbagaj nu vrei? Ai vazut, cred, mai sus, ca daca e si o tavita in colet, suport integral si transportul presurilor.
Imi pare rau ca nu pot sa va servesc mai bine!
Weekend placut tuturor!
Mircea
Salut!
PaulT - Tavita pentru portbagaj am pe stoc. Si presuri am pe stoc - asa cum zici tu - Uni 2 . Scuze ca n-am speciale pentru Lancer Classic! :-( Poate, in timp, voi gasi un producator care sa aiba...
Tavita: 147 ron, presurile: 99 ron.
Transportul gratuit prin curier rapid.
Daca doresti, te rog anunta-ma si maine pot pleca spre tine.
Multumesc,
Mircea
0722.259258
PaulT - Tavita pentru portbagaj am pe stoc. Si presuri am pe stoc - asa cum zici tu - Uni 2 . Scuze ca n-am speciale pentru Lancer Classic! :-( Poate, in timp, voi gasi un producator care sa aiba...
Tavita: 147 ron, presurile: 99 ron.
Transportul gratuit prin curier rapid.
Daca doresti, te rog anunta-ma si maine pot pleca spre tine.
Multumesc,
Mircea
0722.259258
Salut!
cipcirip - Se intampla lucruri ciudate... :shock:
Imi amintesc perfect ca ti-am raspuns la intrebare in aceeasi zi. L200 nu-i atat de frecvent ca sa nu-mi amintesc intrebarea ta.
Acum ma uit pe topic si vad ca raspunsul meu... nu-i ! :?
Iti raspund acum inca o data: da, pot sa aduc covorase de L200. Din pacate n-am pe stoc. Pret: 115 ron - despre curierat nu poate fi vorba ca esti din TM si ti le aduc eu.
Daca doresti, te rog anunta-ma ca sa le pun pe urmatoarea comanda la fabrica.
Multumesc,
Mircea
0722.259258
cipcirip - Se intampla lucruri ciudate... :shock:
Imi amintesc perfect ca ti-am raspuns la intrebare in aceeasi zi. L200 nu-i atat de frecvent ca sa nu-mi amintesc intrebarea ta.
Acum ma uit pe topic si vad ca raspunsul meu... nu-i ! :?
Iti raspund acum inca o data: da, pot sa aduc covorase de L200. Din pacate n-am pe stoc. Pret: 115 ron - despre curierat nu poate fi vorba ca esti din TM si ti le aduc eu.
Daca doresti, te rog anunta-ma ca sa le pun pe urmatoarea comanda la fabrica.
Multumesc,
Mircea
0722.259258