2007 Mitsubishi Lancer 1.6 98CP Deep Blue -Sfinxul-
Ossu: masina era pe loc plat si am bagat pana nu a mai vrut.Era full si acul arata mai sus de ultima linie... .
Masina e bomba acum am inceput sa mai schimb pe la 5000-6000 ture si simt ca ajung in portbagaj... , iar ca stabilitate nu pot sa ii reprosez nimic , datorita suspensiei sport este efectiv lipita de sosea.
Masina e bomba acum am inceput sa mai schimb pe la 5000-6000 ture si simt ca ajung in portbagaj... , iar ca stabilitate nu pot sa ii reprosez nimic , datorita suspensiei sport este efectiv lipita de sosea.
sa stii ca nu e in regula.... eu am fost la service si urmeaza sa vada care este problema ...la o masina noua nu are voie sa bata nimic asa au spus si cei de la service.....mie mi-au schimbat ceva coloana de la volan si sunetul s-a mutat mai sus urmeaza sa vada ce probleme au fost in tara cu chestia asta
QUOTE (clod)sa stii ca nu e in regula.... eu am fost la service si urmeaza sa vada care este problema ...la o masina noua nu are voie sa bata nimic asa au spus si cei de la service.....mie mi-au schimbat ceva coloana de la volan si sunetul s-a mutat mai sus urmeaza sa vada ce probleme au fost in tara cu chestia asta
In cazul asta o sa fac si eu un drum la service.
In cazul asta o sa fac si eu un drum la service.
QUOTE (clod)o intrebare pentru noii posesori.....voi auziti o bataie in partea stinga sub volan cand treceti peste gropi sau denivelari mai mari?
Poti da mai multe detalii despre zgomotele (bataile pe care le auzi) ? Cat ai de cand ai cumparat masina si cati km ai parcurs cu ea? De cand a inceput sa apara aceasta bataie?
Eu deocamdata nu aud nimic. E drept ca nu am decat 600 de km cu masina si pe cat pot, evit gropile si trecerile in viteza peste orice linie de tramvai sau peste santurile de pe strazi. Nici la masina pusa la dispozitie de dealer pentru drive test nu imi amintesc sa fi auzit zgomote suspecte si avea in bord 80K de km.
@legacyb4
Tu ai masina cu cel mult o luna inaintea mea. Asa de repede au inceput sa apara zgomote?
Poti da mai multe detalii despre zgomotele (bataile pe care le auzi) ? Cat ai de cand ai cumparat masina si cati km ai parcurs cu ea? De cand a inceput sa apara aceasta bataie?
Eu deocamdata nu aud nimic. E drept ca nu am decat 600 de km cu masina si pe cat pot, evit gropile si trecerile in viteza peste orice linie de tramvai sau peste santurile de pe strazi. Nici la masina pusa la dispozitie de dealer pentru drive test nu imi amintesc sa fi auzit zgomote suspecte si avea in bord 80K de km.
@legacyb4
Tu ai masina cu cel mult o luna inaintea mea. Asa de repede au inceput sa apara zgomote?
mie in usa imi ticaia ceva . am fost la service si au rezolvat problema (sper ca definitiv)
sunt destul de enervante maruntisurile, cel putin pt mine, sper sa nu ajung paranoic , iar in caz ca mai observ ceva, n- sa ezit sa intru la service cu ea.
dupa primul plin, cred ca am scos un consum urban de cca 11,5. alti posesori din zona zic ca o sa scada vreo 2 litri. sper sa aiba dreptate.
sanatate domnilor
sunt destul de enervante maruntisurile, cel putin pt mine, sper sa nu ajung paranoic , iar in caz ca mai observ ceva, n- sa ezit sa intru la service cu ea.
dupa primul plin, cred ca am scos un consum urban de cca 11,5. alti posesori din zona zic ca o sa scada vreo 2 litri. sper sa aiba dreptate.
sanatate domnilor
QUOTE (Sfinxul)QUOTE (clod)o intrebare pentru noii posesori.....voi auziti o bataie in partea stinga sub volan cand treceti peste gropi sau denivelari mai mari?
@legacyb4
Am luat masina cu o saptamana inaintea ta. Zgomotul am inceput sa il aud de indata ce am inceput sa merg prin oras cu masina si am dat de gropi sau denivelari.
@legacyb4
Am luat masina cu o saptamana inaintea ta. Zgomotul am inceput sa il aud de indata ce am inceput sa merg prin oras cu masina si am dat de gropi sau denivelari.
da asa este si eu de cand am luat-o suna asa......am 900Km cu ea si la masina de drive test aceasi problema....deci numai pe gropi mai adanci se aude sau pe linii de tramvai....alta problema care o sa apara este plasticul de la panoul de bord trebuie lipit , el se tine numai in niste cleme iar la drum mai accidentat o sa trepideze......
dragii mei, mie incepe sa-mi cam para rau de ce alegere am facut .....batai in stinga greieri in dreapta consum mare.....inainte am avut un amarat de vw polo din 2001 fara sa-mi faca nici o problema (ticaituri batai greieri si alte tampenii)...Am fost cu lanceru la service mi-a schimbat telescop, coloana de la volan si nimic aceasi bataie nu stiu ce urmeaza sa mai schimbe... masina care are 900KM bag p...a in el mitsu.....daca mai continua asa o sa o vand