Revizii (la general)

Intrebari si pareri despre revizii.
Scrie răspuns
Cristi
EVO I

Mesaj de Cristi » Mie Noi 12, 2008 11:11 pm

Coobra, s-a dus tipsu la toba! )
Face ca dracu!

Va trebui sa cumpar unu' nou pentru ca nu face obiectu' garantiei.
Daca pun unu' mai jmecher din targ (ca nu e nici o diferenta de calitate fata de cel original) si nu mai seamana ca forma cu originalu', risc sa-mi pierd garantia pentru ca substituit o componenta a masinii cu una "no name" ?
Se considera tuning daca pun un tips mai jmecher ? )

Am glumit!

BUGHY
EVO I

Mesaj de BUGHY » Mie Noi 12, 2008 11:19 pm

Presurile si multe altele sunt consumabile , crede-ma !
Ce ar mai fi sa ai garantie si pe huse , becuri sau altceva...

In general la orice masina garantia e o mare frectie . Bine ai venit in lumea reala Awbdan !!

Cristi
EVO I

Mesaj de Cristi » Mie Noi 12, 2008 11:44 pm

Mi-au schimbat amortizoarle pe garantie...si fara sa le cer eu.
S-au sesizat ca, curg si le-au schimbat pe loc fara discutii.
Mi-au schimbat bucsele de la bara stabilizatoare....si fara sa am discutii in plus.
Bine, astea noile s-au dus mult mai repede ca originalele...dar poate am dat eu mai tare cu ea prin gropi.
Mi-au mai schimbat nu stiu ce kkt in bord.
Super tare!
Foarte corecti pana aici.

Consider ca garantia nu e o mare frectie!
Pana la un punct e ok...dar de la un punct in sus expira! )
Pana la urma e un biznis si pentru ei...
Discutiile apar la anumite componente mai scumpe si a caror durata de viata depinde direct de ceea ce face sau nu face utilizatorul, adica soferul.
Dar...un ambreiaj care cupleaza la capat de cursa si care pacane de la 0 KM, cand este eliberat, o cutie care ...si pentru care nu exista piese de schimb, samd....si multe, multe explicatii tehnice ambigue, "acoperitoare" si schimbatoare de la vizita la vizita pana ajung intr-un final sa aflu versiunea corecta si cam atat pentru ca daca nu crapa nu se schimba....toate acestea nu ma bucura deloc.
Insa d-aia am si zis la un moment dat...nene, nu imi mai bat capul, ma bucur de ea cat pot si cand va pica ceva pe la ea, cu sau fara garantie, platesc ce e de platit si gata!
Dar sa fie lucrarea OK!
Atunci sa nu aud "cine nu munceste nu greseste"... )

awbdan
EVO I

Mesaj de awbdan » Joi Noi 13, 2008 12:40 am

Uite domle cine stie ! Trebuie sa recunosc, nici macar n am deschis minunea aia de conditii de garantie, aici m ai prins Coobra! Da nu te supara , lasa destul loc interpretarii unele articole, cum ar fi cel cu zgomotele sau exprimarea "uzura produsa prin utilizare zilnica" concluzia mea nu se schimba, prea esti la mana celor de la service.Eu am patit o urat - am fost la revizie la 70 k si nu avea nimic iar la 72 k i a cazut toata puntea spate din cauza unui rulment dare a facut joc si a stricat tot pe acolo, au intors o la utilizare necorespunzatoare si am platit 98 milioane mi au dat garantie la rulment 500 mii lei si la restul nimic. a trebuit sa platesc nu aveam ce face . E vorba de un iveco 3,5 tone la care de nou nu auzeai nimic de afara daramite un zgomot de rulment.

COObra
EVO I

Mesaj de COObra » Joi Noi 13, 2008 8:18 am

..........

Cristi
EVO I

Mesaj de Cristi » Joi Noi 13, 2008 12:28 pm

Un elefant, se leganaaa, pe o panza de paiaaanjen, si pentru ca, panza nu s-a rupt, a mai chemat un elefant!
Doi elefanti se leganau, pe o panza de paiaaanjen, si pentru ca, panza nu s-a rupt, au mai chemat un elefant!
...

E cam imposibil, e interpretabil, sa vedeti ca nu aveti dreptate, judecata, de apoi, garantia la pixu cu care faceti reclamatia, eventual si la rulment, probleme, s-a dus, exprimarea, care este, sa sune mai bine, asta e.

Scoate banu' ca-ti pierzi timpu' degeaba fraiere! )
Ti-ai luat masina, conformeaza-te...daca nu, la colt se vand atelaje cu 2 CP.
Mda...

COObra
EVO I

Mesaj de COObra » Joi Noi 13, 2008 12:52 pm

........

Cristi
EVO I

Mesaj de Cristi » Joi Noi 13, 2008 1:47 pm

coobra, esti tare nervos de la o vreme si nu imi vine sa cred ca starea asta e provocata de cele scrise forum (glume ca cea de sus, intepaturi ca cele de mai sus sau simple afirmatii care convin sau nu).
Cred ca jobul asta la mcar iti induce starea asta...
Io zic sa te relaxezi, daca e ceva de reprosat, este ca sistemul este vina, nu tu.
Noi nu ne putem pune cu sistemul, tu nu il poti schimba...dar ne permitem sa glumim.
Prea le iei la modul personal.
D-ai dreacu pe toti ca nu iti ridica statuie nimeni.
Stii bine care e realitatea...si de o parte si de alta a tejghelei.
L****** sunt de ambele parti!
Asta e!

COObra
EVO I

Mesaj de COObra » Joi Noi 13, 2008 1:55 pm

........

Cristian Todea
EVO I

Mesaj de Cristian Todea » Joi Noi 13, 2008 5:25 pm

hai noroc fratiorii, mai vin pe aici ca pe dincolo m-a bagat 2dor in sedinta de partid. ca ce am cu logan-ul. sa vezi ce baletul dracu. coobra ce ne dati de mos gerila? adica m car-ul, nu tu personal. ) cristi unde faci frate revelionul, ca sunt singur si trist. a fost un an de buci. hai ma ce dracu , ca vin sarbatorile. suntem baieti mari nu va mai intepati. tare faza cu presurile. o sa o incerc si eu. cred ca imi da nicu cu o cheie franceza in cap. :shock: ) aho, aho de anul nou. mai bine vorbim sa facem si noi un eveniment ceva. sa vezi distractia dracu daca vine zapada ca nu mi-am luat gume de iarna si o sa o tin numai din gard in gard. asta e. buget redus. criza bibicule. awbdan, nu mai fi frate asa de suparat pe noi. poate venim pe la iasi, ne duci la o cafenea misto, ne imprietenim, si sa vezi ce baieti de treaba suntem. mie chiar mi-e rusine. nu am fost la iasi in viata mea. dar trebuie sa ajung. am inteles ca orasul e frumos. distractie in blana. va pupa tata.

Scrie răspuns

Înapoi la “Revizii”